Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai

QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 16, 13:23)
aš niekada neapverdu  schmoll.gif  ir visad skanai gaunasi  mirksiukas.gif  labai priklauso nuo to kaip gaminsi, aš kai darau tai makaronai visada būna iki viršaus apsemti, todėl išsitroškina ir neapvirti  mirksiukas.gif



As taip pat neapverdu ir viskas puikiai iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 16, 13:23)
aš niekada neapverdu  schmoll.gif  ir visad skanai gaunasi  mirksiukas.gif  labai priklauso nuo to kaip gaminsi, aš kai darau tai makaronai visada būna iki viršaus apsemti, todėl išsitroškina ir neapvirti  mirksiukas.gif

as irgi taip darau, man skyscio turi buti daug bigsmile.gif
Atsakyti
tą patį darau ir su lazanija, todėl niekaip nesuprantu kodėl žmonės taip vargsta tuos makaronus apvirdinėdami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 16, 16:41)
o as vakar isbandziau nauja makaronu recepteli - Spaghetti carbonara thumbup.gif  jau draugas apie juo buvo minejes, kad skanu, o as si recepta atradau naujai nusipirktoj kulinarijos knygoj ax.gif

RECEPTAS CIA


Oi, Carbonara mano mėgstamiausias patiekalas thumbup.gif Kiek teko ragauti, vis dėlto italai ją skaniausiai gamina biggrin.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 16:57)
rekomenduoju siuos makaroniukus pasigaminti kas megstat jautiena ir dz. pomidorus wub.gif

Makaronai su jautiena ir saulėje džiovintais pomidorais



Būtinai išbandysiu.
Paklausiu, gal kvailą klausimą: kokią jautienos dalį naudojate?
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 01 28, 02:14)
Parasysiu savo megstamiausia makaronu su vistiena receptuka  bigsmile.gif
Reikes:
*svieziu makaronu (su tais is pokelio man ne taip skanu,o tie tokie sviezi lizdeliai-mmm  wub.gif )
* vistienos krutineles 500g pjaustytos mazais kubeliais
* vistienos prieskoniu
* lydyto surelio (naudoju "Mildute")
* saldytu zirneliu puse pokelio
* grietineles
Taigi ant truputelio sviesto apkepinu suprieskoniuota ir supjaustyta smulkiai vistiena. Tada sudedu salsytus zirnelius,supilu grietinele ir sudedu visa indeli lydyto surelio. Intensyviai maisau,sumazinu ugni ir vis pamaisant kepu,kol suminksteja zirneliai.
Tada isverdu makaronus (jie sviezi,tad verda tik 4min) ir suverciu visa mase is keptuves.Aciu,aciu mergaites,svarbu,kad patiko  4u.gif Man irgi cia beveik pats megstamiausias patiekalas  wub.gif

Šiandien dariau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai patiko essen.gif
Bet mūsų šeimyna nusprendė, kad žirneliai visai nebūtini rolleyes.gif

O aš prisipažinsiu blush2.gif nemėgstu makaronu verysad.gif bet jau kaip man padažas patiko, galėčiau jį šaukštais valgyt essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 06 04, 09:47)
O Cannelloni makaronus pries juos idarant reikia apvirti?  ax.gif

Niekada jų neverdu prieš įdarant, o kai kepu orkaitėje, tai įpilu truputį vandens, kad išsitušintų, o kai išgaruoja vanduo jie dar apkepa - labai skanu... į faršą visada įtarkuoju morkytę, dar labiau paskanina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 16, 20:11)
tą patį darau ir su lazanija, todėl niekaip nesuprantu kodėl žmonės taip vargsta tuos makaronus apvirdinėdami  ax.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif niekada lazanijos neapvirinėju... juk galima labai skanų sultinį, pvz. su varškės gabaliukais pasigaminti - fantastiškai skani lazanija gaunasi smile.gif
Atsakyti
Aš gaminu taip ax.gif

Reikia :
500g spagečių
150ml grietineles kavai
2 kiaušinių
100 - 200 g keptos- rūkytos vištienos
350g sūrio
prieskonių

Spagečius išviriu pasūdytame vandenyje, o ko jie verda pagaminu padažą :

Suplaku kiaušinius, įpilu grietinėlę kavai, sutarkuoju sūrį ir jį taippat įberiu į suplaktą kiaušinių ir grietinėlės mišinį, įberiu arbat. šaukštelį juodųjų pipirų, sumaišau. Supjaustau vištieną gabaliukais ir suberiu į indą. Sumaišau - padažas baigtas.
Jį įpilu į išvirtus makaronus (nupilus vandenį), sumaišau ir paruošta wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 06 04, 09:47)
O Cannelloni makaronus pries juos idarant reikia apvirti?  ax.gif

ne,nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 07 09, 01:23)
Aš gaminu taip  ax.gif

Reikia :
500g spagečių
150ml grietineles kavai
2 kiaušinių
100 - 200 g keptos- rūkytos vištienos
350g sūrio
prieskonių

Spagečius išviriu pasūdytame vandenyje, o ko jie verda pagaminu padažą :

Suplaku kiaušinius, įpilu grietinėlę kavai, sutarkuoju sūrį ir jį taippat įberiu į suplaktą kiaušinių ir grietinėlės  mišinį, įberiu arbat. šaukštelį juodųjų pipirų, sumaišau. Supjaustau vištieną gabaliukais ir suberiu į indą. Sumaišau - padažas baigtas.
Jį įpilu į išvirtus makaronus (nupilus vandenį), sumaišau ir paruošta wink.gif  bigsmile.gif

norejau paklausti ar ta zalia kiausiniu plakini su vistos gabaliukais reikia kur nors dar pakaitinti ar patroskinti su isvirtais makaronais ar uztenka tik uzpilti makaronus
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 09, 13:18)
norejau paklausti ar ta zalia kiausiniu plakini su vistos gabaliukais reikia kur nors dar pakaitinti ar patroskinti su isvirtais makaronais ar uztenka tik uzpilti makaronus

Kepti nereikia, vištieną maišyti su žaliu kiaušiniu. mirksiukas.gif (na kartu ir greitinele, sūrį). ;> ir tiesiog išmaišyti su makaronais. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 09 liepos 2009 - 13:13
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 07 09, 14:13)
Kepti nereikia, vištieną maišyti su žaliu kiaušiniu.  mirksiukas.gif (na kartu ir greitinele, sūrį). ;> ir tiesiog išmaišyti su makaronais. wink.gif

aha dabar supratau esiu vakare gaminti si patiekaliuka, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 09, 16:30)
aha dabar supratau esiu vakare gaminti si patiekaliuka, dekui 4u.gif

Vėliau parašyk kaip sekės drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti