Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai

QUOTE(Mama_Tania @ 2006 02 09, 08:39)
irnesakyk.gif

į sveikatėlę blush2.gif

p.s. pamiršau parašyti, kad į padažą dar reikia truputi druskos doh.gif

Papildyta:

užtektų 2-jų (dariau iš kg faršo, tai pridėjau gal 6) ax.gif

vienu žodžiu, nėra nieko tobulo, atsiprašau



Aš taip ir padariau-į padažiuką įdėjau truputį prieskonių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2006 02 02, 17:10)
Butent toki varianta ir turejau omenyje, tik ar negalima tokio patiekalo ant virykles istroskinti sultinyje?



As butent ant virykles ir troskinu.Ant silpnos ugnies.Man buna sultingiau nei orkaiteje.Baigiantis troskinti uzdedu fermentinio surio.
Atsakyti
QUOTE(Deiva @ 2004 04 13, 18:01)
O ar kada esate pacios namie gaminusios makaronus? Labai noreciau receptuko!


Paprastas makaronu receptas:

300 g. miltų
3 kiaušiniai
šauštas aliejaus

Jei imesite spinato trinto jusu makaronai bus zali, jei safrano-bus geltoni. ir.t.t.
Atsakyti
va šiandien pasidariau spagečių...mmm...labai skanu ir sotu tarp kitko...
Mano išgalvotas receptas
tai va dariau taip išsiviriau spagečius, paskui juos sudėjau į neprikepančią keptuvę, užpyliau taip nromaliai kečupo, įdėjau supjaustytų konservuotų ananasų, konservuotų pievagrybių, tarkuoto sūrio, prieskonius dėjau makaronams skirtus, bet isivaizduoju, kad gali tikti ir pipiriukai, gal čili pipirai...tai va viską išmaišyti palaikyti truputį ant silpnos ugnies...skanaus.... man tai labai skanu buvo
P.S viskus priedus dėkite pagal skonį, tiekkiek norit, nes aš neskaičiavau...
Atsakyti
SALOTOS.
Virtų sraigteliais makaronų,marinuotų pievagrybių,žalias agurkas,konservuotų kukurūzų indelis,smulkintas česnakas,prieskoniai.
Viską sumaišyti su majonezu/pievagrybius supjaustyti stambiau/ -ir skanaus! mirksiukas.gif

Atsakyti
Nelabai is manes gera seimininke blush2.gif , bet pabandziau ir as pagaminti idarytus makaronus. Viskas kaip ir neblogai gavosi, visai skanu essen.gif Tik va man kilo toks klausimukas. Paciu makaronu as neapviriau, nes ant ju dezutes buvo parasyta, kad ju apvirti nereikia ir galima iskart idarytus kisti i orkaite. Bet va istraukus... Nezinau, ar cia patys makaronai taip issiplete, ar farsas susitrauke, ar ir tas, ir tas kartu, bet zodziu, farsas uzeme praktiskai tik puse makarono vamzdelio blink.gif Ar cia taip ir turi buti? Ka daryti, kad iskepus visas vamzdelis butu pilnas, o nebutu pusiau tuscias? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUDRĖ @ 2006 02 17, 19:56)
SALOTOS.
Virtų sraigteliais makaronų,marinuotų pievagrybių,žalias agurkas,konservuotų kukurūzų indelis,smulkintas česnakas,prieskoniai.
Viską sumaišyti su majonezu/pievagrybius supjaustyti stambiau/ -ir skanaus! mirksiukas.gif


labai skaniai skamba essen.gif o dar marinuoti pievagrybiai... wub.gif wub.gif reiks isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 28, 16:08)
Nelabai is manes gera seimininke  blush2.gif , bet pabandziau ir as pagaminti idarytus makaronus. Viskas kaip ir neblogai gavosi, visai skanu  essen.gif Tik va man kilo toks klausimukas. Paciu makaronu as neapviriau, nes ant ju dezutes buvo parasyta, kad ju apvirti nereikia ir galima iskart idarytus kisti i orkaite. Bet va istraukus... Nezinau, ar cia patys makaronai taip issiplete, ar farsas susitrauke, ar ir tas, ir tas kartu, bet zodziu, farsas uzeme praktiskai tik puse makarono vamzdelio  blink.gif Ar cia taip ir turi buti? Ka daryti, kad iskepus visas vamzdelis butu pilnas, o nebutu pusiau tuscias?  4u.gif

g.gif as dariau pora kartu ir man labai patiko thumbup.gif (daugiau nei lazanija), bet nezinau - farso buvo kaip tik, net vyras pasake, kad per daug blink.gif
Atsakyti

Sumalti peniskas desreles, rukyta vistienos slauneliu mesyte, siek tiek saliamio ir keleta virtu kiausiniu, i mase dejo tarkuoto fermentinio surio ir truputi ciobrelio bei baziliko. Viska ismaisyti su keletu saukstu majonezo. Tada prikimsti "Gannellacci" makaronus. Prikimstus makaronus deti i skarda su paruostu baltu padazu su svogunais ir krapais. Ir i orkaite. Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(katyte mamyte @ 2006 02 03, 10:20)
vakar dariau toki apkepa:

makronai kaspineliai
tuno dėžutė
stiklinė žirnelių
geri 4 svogūnai supjaustyti

visa tai sumaišyti(makaronai išvirti prieš tai). pridėti 2 arbatinius šaukštelius raudonėlio ir porą šaukštų citrinos sulčių

apiberti tarkuotu olandišku sūriu ir į orkaitę 25 min 4u.gif


oiii nestuke.gif ,reiks pabandyti mirksiukas.gif

Beja ,aciu visoms mamytem...galesiu eksperementuot dabar thumbup.gif


Papildyta:
QUOTE(Jolituxx @ 2006 03 07, 11:47)
Sumalti peniskas desreles, rukyta vistienos slauneliu mesyte, siek tiek saliamio ir keleta virtu kiausiniu, i mase dejo tarkuoto fermentinio surio ir truputi ciobrelio bei baziliko. Viska ismaisyti su keletu saukstu majonezo. Tada prikimsti "Gannellacci" makaronus. Prikimstus makaronus deti i skarda su paruostu baltu padazu su svogunais ir krapais. Ir i orkaite. Skanaus.


o balta padaza kaip darai?
Atsakyti
Sveikos,
nezinau, ar buvo tiks receptas, bet tai mano megstamiausias su makaronais.
bet ir vyras megsta, nes prase, kad kuria diena pagaminciau smile.gif

Spageciai su kukuruzais (as su bet kokiais turimais makaronais darau)

1/2 stiklines 36% gietineles
1 skardine Bonduelle kukuruzu
50 g. rukytos sonines (as dedu kumpi)
1/2 pakelio spageciu
1/2 smulkinto svoguno
1 skiltele smulkinto cesnako
1 saukstas smulkintu petrazoliu
druska, pipirai, cili milteliai

Spagecius isvirti pusiau kietus,
Sonine supjaustyti ir keti keptuveje su svogunais, cesnakais ir nukostais kukuruzais.
Supilti grietinele.
Viska sumaisyti su apvirtais spageciais, suriu bei petrazolemis ir truputeli patroskinti.


Niam niam, kaip skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2006 03 07, 10:48)
o balta padaza kaip darai?


Pakepinu smulkiai supjaustytus svogunus aliejuje, tada dedu sauksta miltu ir dar truputi pakepu. Pilu stikline pieno uzverda, tada vis po truputi pilu vandeni, vis uzvirdama padaza iki gaunu norimo tirstumo, suberiu pjaustytus krapus (naudoju saldytus) dar truputi paverdu ir padazas paruostas. Siam makaronu patiekalui padaza darau skystesni, nes orkaiteje jis dar sutirsteja mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolituxx: 07 kovo 2006 - 14:27