QUOTE(bea @ 2005 01 12, 11:33)
Paskutinėje "Ekstroje" skaičiua Pauliaus Jurkevičiaus straipsnį "Po lietuviškomis snaigėmis - Viduržemio jūros puota". Kiek žinau jis gyvena Italijoje ir domisi kulinarija, todėl tikuosi, kad jo nuomonė pakankamai autoritetinga. Jis teigia, kad vieni geriausių makaronų rūšių yra itališki "De Cecco", "Agnesi" ir "Barilla". Pasirodo, aps mus irgi galima nusipirkti tuos "De Cecco", kurie verdami apie 12 minučių, o tai pasirodo rodo tešlos atsparumą karščiui, o makaronams - tai kokybės ženklas. Anot jo, Italioje šių makaronų pakuotė kainuoja apie vieną eurą, o Lietuvoje netgi pigiau. Gal kam teko matyti ir ragauti???
Jau beveik metai nesu pirkus kitokiu makaronu-tik "Barilla".Is pradziu kiek lauziausi: koks jau ten didelis skirtumas gali buti tarp tu makaronu(ypac kai kainos skirtumas jauciasi), bet tikrai, skirtumas yra, nepalyginsi su kitais, nei skoniu nei isvaizda. pabandyk, tikrai nepasigailesi
