O mes mėgstam tokias:
makaronai (spiralės man čia kažkaip labiausiai tinka)
konc. tuno dėžutė
konc. žirneliai
virti kiaušiniai
truputį svogūno galima
majonezas
Sako dar jėginės makaronų-žvaigždučių salotos su krabais - vietoj ryžių makaroniukus dedi, o visa kita tas pats (krabai,, agurkas, paprika, žirneliai, kukurūzai, majonezas). Neragavau pati, bet dragė labai gyrė.
makaronai (spiralės man čia kažkaip labiausiai tinka)
konc. tuno dėžutė
konc. žirneliai
virti kiaušiniai
truputį svogūno galima
majonezas
Sako dar jėginės makaronų-žvaigždučių salotos su krabais - vietoj ryžių makaroniukus dedi, o visa kita tas pats (krabai,, agurkas, paprika, žirneliai, kukurūzai, majonezas). Neragavau pati, bet dragė labai gyrė.
as darau tokias MILANO SALOTAS
spiraliniai makaronai
kumpis
agurkas
suris
poras
paprika raudona
druska ,pipirai,majonezas
makaronus naudoju spiralinius spalvotus,tik siukstu nevirti ilgiau nei 10-12 min.
likusius ingridientus supjaustau siaudeliais.
liux misraine
. tiesa, ji skanesne ,kai pastovi keleta valandeliu
spiraliniai makaronai
kumpis
agurkas
suris
poras
paprika raudona
druska ,pipirai,majonezas
makaronus naudoju spiralinius spalvotus,tik siukstu nevirti ilgiau nei 10-12 min.
likusius ingridientus supjaustau siaudeliais.
liux misraine

Makaronų salotos su mozzarella ir alyvuogėmis
(100 g 145 kcal)
100 g makaronų kaspinėlių
150 g brokolių
1 raudona paprika
150 g mozzarellos
20 juodų alyvuogių be kauliukų
8 nedideli pomidoriukai
padažas: 4 š. alyvuogių aliejaus
1 š. citrinų sulčių
po ½ šaukštelio aštrių garstyčių, žolelių salotoms, cukraus ir druskos
Makaronus išvirti al dente ir atvėsinti. Brokolius išvirti, atvėsinti ir padalinti į roželes. Paprika supjaustyti kubeliais, pomidorus į skilteles, mozzarellą kubeliais, o alyvuoges ritinukais. Sumaišyti padažo ingredientus ir palaistyti juo salotas.
(100 g 145 kcal)
100 g makaronų kaspinėlių
150 g brokolių
1 raudona paprika
150 g mozzarellos
20 juodų alyvuogių be kauliukų
8 nedideli pomidoriukai
padažas: 4 š. alyvuogių aliejaus
1 š. citrinų sulčių
po ½ šaukštelio aštrių garstyčių, žolelių salotoms, cukraus ir druskos
Makaronus išvirti al dente ir atvėsinti. Brokolius išvirti, atvėsinti ir padalinti į roželes. Paprika supjaustyti kubeliais, pomidorus į skilteles, mozzarellą kubeliais, o alyvuoges ritinukais. Sumaišyti padažo ingredientus ir palaistyti juo salotas.
Makaronai (kokiu nori ar turi)
Rukytos vistienos (kuri vieta labiau patinka)
Pomidorai (galima ir argurku svieziu)
Porai (svoguniukai ar cesnakiukai)
Surio
Viskas su majonezu sumaisoma
Visko deti pagal skoni ir kisene
Valgyti galima vienus, jei pasidarysit per astriai - prie alaus ar ko nors pagal skoni kiekvienam
Labai skanu!
Rukytos vistienos (kuri vieta labiau patinka)
Pomidorai (galima ir argurku svieziu)
Porai (svoguniukai ar cesnakiukai)
Surio
Viskas su majonezu sumaisoma
Visko deti pagal skoni ir kisene

Valgyti galima vienus, jei pasidarysit per astriai - prie alaus ar ko nors pagal skoni kiekvienam

Labai skanu!

Makaronų salotos
200 g makaronų "kaspinėlių"
2 pomidorai
1 raudona paprika
200 g virto kumpio
2 skiltelės česnako
150 g majonezo
druskos
pipirų
petražolių
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje ir nuplauname šaltu vandeniu.
Papriką, kumpį ir pomidorą supjaustome kubeliais, susmulkiname česnaką ir petražoles.
Viską sudedame į dubenį, įberiame truputį pipirų, uždedame majonezą ir išmaišome.
Papildyta @ [mergetime]1085252622[/mergetime]
Makaronai
Virta, kepta ar rukyta vishta
Uncle Ben's sweet & sour padazas.
Tiesiog ishvirtus karshtus makaronus sumaishyti su padazu, po to deti vishta. Labai skaniai gaunas ir shiltai ir shaltai.
200 g makaronų "kaspinėlių"
2 pomidorai
1 raudona paprika
200 g virto kumpio
2 skiltelės česnako
150 g majonezo
druskos
pipirų
petražolių
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje ir nuplauname šaltu vandeniu.
Papriką, kumpį ir pomidorą supjaustome kubeliais, susmulkiname česnaką ir petražoles.
Viską sudedame į dubenį, įberiame truputį pipirų, uždedame majonezą ir išmaišome.
Papildyta @ [mergetime]1085252622[/mergetime]
Makaronai
Virta, kepta ar rukyta vishta
Uncle Ben's sweet & sour padazas.
Tiesiog ishvirtus karshtus makaronus sumaishyti su padazu, po to deti vishta. Labai skaniai gaunas ir shiltai ir shaltai.
QUOTE (Rameda @ 2004 05 22, 20:50) |
Makaronai (kokiu nori ar turi) Rukytos vistienos (kuri vieta labiau patinka) Pomidorai (galima ir argurku svieziu) Porai (svoguniukai ar cesnakiukai) Surio Viskas su majonezu sumaisoma Visko deti pagal skoni ir kisene ![]() ![]() Valgyti galima vienus, jei pasidarysit per astriai - prie alaus ar ko nors pagal skoni kiekvienam ![]() ![]() Labai skanu! ![]() |
as naudoju ryziu pavidalo makaronus, rukyta vistiena galima pakeisti kepta, arba salto rukymo skumbre. Beje maisant su majonezu makaronai turi buti atvese nes kitaip sumaisyti su majonezu tezta,
makaronai, rukytos vistienos krutinele, marinuoti ananasai, helmans majonezo.
Tai va viska supjaustyti kubeliais ir sumaisyti su majonezu
Tai va viska supjaustyti kubeliais ir sumaisyti su majonezu

Makaronai ( smulkus rageliai), krabų lazdelės, pomidoras, truputį pipiriuko , majonezas. Labai skanu ir greitai.
Mes labai megstam is vakaro likusius makaronus apkepti keptuveje ir uzpilti isplaktais kiausais! Geriausi pusryciai!
Visada verdu daugiau, kad ir pusryciams liktu!

O gal kas nors moka gaminti iš makaronų salotas? Jas labai valgo prancūzai ir, man atrodo, visokie kitokie pietiečiai (italai, ispanai). Bet kiek kartų aš jas gaminau, kažkaip ne taip išeina... Nesuprantu, ką blogai darau? Kai ragauju kitų pagamintas - na jau taip skanu, iškart kelias lėkštes suryju, o kai pati padarau, stovi tos salotos ir niekas jų nevalgo... Aš irgi...

QUOTE (Bitkresle @ 2004 06 01, 22:07) |
O gal kas nors moka gaminti iš makaronų salotas? Jas labai valgo prancūzai ir, man atrodo, visokie kitokie pietiečiai (italai, ispanai). Bet kiek kartų aš jas gaminau, kažkaip ne taip išeina... Nesuprantu, ką blogai darau? Kai ragauju kitų pagamintas - na jau taip skanu, iškart kelias lėkštes suryju, o kai pati padarau, stovi tos salotos ir niekas jų nevalgo... Aš irgi... ![]() |
O gal tu makaronus perverdi delto gaunasi kose? O jei jie sukimba gal pabandyk verdant aliejaus ipilt? Na as manau, kad nereikia karstu makaronu maisyt su kitais produktais! Del ko dar galetu nesigaut nelabai isivaizduoju!