Paskaičiau, pilna burna seilių mėgstu makaronus.
neseniai gaminausi tiesiog su pakepintu svogunu, česnaku ir grietinės padažiuku. Dar visokių prieskonių, ant galų galo parmezano ir čepsėjau
QUOTE(aikstinga @ 2012 09 30, 12:35)
Siandien gaminau makaronus pagal Oliverio recepta, cepsejo net mano mylimiausias, kuriam siaip makaronai nera megstamiausias valgis I virtuvini kombaina meciau sauja baziliku, gabala dziugo surio (siaip reikejo parmezano ), saujele migdolu riesutu, cili pipiriuka, 3 anciuvius ir truputi aliejuko nuo ju. Si padaziuka uzpyliau ant isvirtu makaronu, dar truputi uzpyliau alyvuogiu aliejaus, patarkavau dar surio ant virsaus ir pridejau skiltelem pjaustytu pomidoru.
Aš kažkada dariau karbonara makaronus pagal jo receptą irgi buvo žžžžiauriai skanu
Savaitgali palepinau seimyna tokiu skaniu taciau paprastu makaronu patiekalu.
Maximoje pirkau dideliu nesaldytu tigriniu kreveciu.
Pakepinau trumpai keptuveje storesniu dugnu nepersmulkiai papjaustyta cesnaka, islukstentas tigrines krevetes. Po to i keptuve balto sauso vyno trumpam patroskinimui. Pagardinu citrininiais pipirais, druska, baigiu troskinti ipilusi kaip reikiant grietineles. Gaunasi puikus padazas makaronams.
MB patinka dar uzsitarkuoti Dziugo.
Svarbu:
- kreveciu neperkepti
- makaronu nepervirti.
Paprasta, greita , nesudetinga ir skanu:)
Maximoje pirkau dideliu nesaldytu tigriniu kreveciu.
Pakepinau trumpai keptuveje storesniu dugnu nepersmulkiai papjaustyta cesnaka, islukstentas tigrines krevetes. Po to i keptuve balto sauso vyno trumpam patroskinimui. Pagardinu citrininiais pipirais, druska, baigiu troskinti ipilusi kaip reikiant grietineles. Gaunasi puikus padazas makaronams.
MB patinka dar uzsitarkuoti Dziugo.
Svarbu:
- kreveciu neperkepti
- makaronu nepervirti.
Paprasta, greita , nesudetinga ir skanu:)
Patys skaniausi tai yra Carbonarra makaronai, kazkas nerealaus... o jei makaronai namuose daryti ar kaip buna maximose pakeliuose sviezus tokie, tai isvis aleliuja
Lazanija.... jei nera lakstu, puikiausiai sueina ir dideli makaronai, perpjauti pusiau. O ypac skanu su farsu ir varske! Ne taip kaloringa ir gaiviau!
as atradau greita ir skanu recepta is operos "ka turejau, ta sudejau"
keptuveje pakepinu sonines, rukytos desros ar vistienos likuciu, melyno svoguno ipjaustau ar poru, cesnako, dedu pora saukstu grietines, pilu sultinio, pasudau pagal skoni, papipirinu ir viska supilu ant sausu makaronu i puoda kad kiek apsemtu ir troskinu ant silpnos ugnies kol isverda makaronai. geriausia daryti su tokiais makaronais, kurie ilgiau verda, tada padazas jei per skystas kaip reikiant sutirsteja esu darius ir su mesos kukuliais
keptuveje pakepinu sonines, rukytos desros ar vistienos likuciu, melyno svoguno ipjaustau ar poru, cesnako, dedu pora saukstu grietines, pilu sultinio, pasudau pagal skoni, papipirinu ir viska supilu ant sausu makaronu i puoda kad kiek apsemtu ir troskinu ant silpnos ugnies kol isverda makaronai. geriausia daryti su tokiais makaronais, kurie ilgiau verda, tada padazas jei per skystas kaip reikiant sutirsteja esu darius ir su mesos kukuliais
Mano vaikai mėgsta.
Išverdu makaronus su prieskoniais įdedu tarkuoto sūrio ir skanaus.
Išverdu makaronus su prieskoniais įdedu tarkuoto sūrio ir skanaus.
QUOTE(egliosha @ 2013 08 11, 16:53)
as atradau greita ir skanu recepta is operos "ka turejau, ta sudejau"
keptuveje pakepinu sonines, rukytos desros ar vistienos likuciu, melyno svoguno ipjaustau ar poru, cesnako, dedu pora saukstu grietines, pilu sultinio, pasudau pagal skoni, papipirinu ir viska supilu ant sausu makaronu i puoda kad kiek apsemtu ir troskinu ant silpnos ugnies kol isverda makaronai. geriausia daryti su tokiais makaronais, kurie ilgiau verda, tada padazas jei per skystas kaip reikiant sutirsteja esu darius ir su mesos kukuliais
keptuveje pakepinu sonines, rukytos desros ar vistienos likuciu, melyno svoguno ipjaustau ar poru, cesnako, dedu pora saukstu grietines, pilu sultinio, pasudau pagal skoni, papipirinu ir viska supilu ant sausu makaronu i puoda kad kiek apsemtu ir troskinu ant silpnos ugnies kol isverda makaronai. geriausia daryti su tokiais makaronais, kurie ilgiau verda, tada padazas jei per skystas kaip reikiant sutirsteja esu darius ir su mesos kukuliais
o kokia gera ideja, reiks isbandyt
Mes su vyru labai pamegom makaronus su tunu issiverdu patinkancius makaronus,sudedu i juos tuna saulegrazu aliejuje,pilu su visu aliejum,ipjaustau smulkiai svoguno,virto kiausinio ir idedu majonezo siek tiek,zinoma druskos ir pipiru,vyras valgo tiek saltus tiek siltus
Vistiena gabaliukais apkepinta keptuveje, makaronai, raudona ir geltona paprikos, konservuoti kukuruzai, druska, pipirai, petrazoles ir majonezas.
Skanaus!!!
Skanaus!!!
QUOTE(*Vego* @ 2013 08 11, 19:38)
Mums patinka tetos ismokytas receptas.Isverdam makaronus.Keptuj istipdom sviesta,dedam svogunus smulkintus,kai jie apkepa,dedam pjaustytos desros kubeliais,pakepinam.Gale visko idedam grietines,pomidoru padazo,priskonu ir valgom uzsideja ant makaronu
as darau dar greiciau isvirtus makaronus verciu i keptuve su saukstu istirpinto sviesto, dedu pora saukstu grietines, pora pomidoru padazo, prieskoniu visokiu, pipiriuku, jei turiu pripjaustau kubeliais daktariskos desros, desreliu ar kumpio. ju kepti is anksto nereikia, tai gerai ismaisau viska mentele ar pakratau su visa keptuve ir pakaitinu dar kokias 5 minutes ant mazos ugnies karts nuo karto pamaisant. man skanu taip ir be desru, bet vyras tada uz maista neskaito