Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Susitariau su dėstytoja AT ir APT eisiu laikyti 18d., dėstytojos nebus tai kitam dėstytojui paliks užduotis, ne taip baisu bus smile.gif ir vadybą tą pačią dieną bandysiu doh.gif
Kaip sekasi ruoštis? Kokius egzaminus laikysit?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 10, 13:46)
Susitariau su dėstytoja AT ir APT eisiu laikyti 18d., dėstytojos nebus tai kitam dėstytojui paliks užduotis, ne taip baisu bus smile.gif  ir vadybą tą pačią dieną bandysiu  doh.gif
Kaip sekasi ruoštis? Kokius egzaminus laikysit?

o geras!!!! Gal ir man bandyt kartu su tavim laikyt APT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 10, 13:15)
o geras!!!! Gal ir man bandyt kartu su tavim laikyt APT?  g.gif

14.30 sutariau, kad būsiu, ji užduotis paliks kitai dėstytojai. Gali prisijungt jei laikas tinkamas mirksiukas.gif
Tik dėstytojai tada parašyk, kad laikysi 18d., kad užduotis ir tau paliktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 10 birželio 2009 - 14:18
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 10, 15:14)
14.30 sutariau, kad būsiu, ji užduotis paliks kitai dėstytojai. Gali prisijungt jei laikas tinkamas  mirksiukas.gif
Tik dėstytojai tada parašyk, kad laikysi 18d., kad užduotis ir tau paliktų.

reikia "šturmuoti" darbus parašyti doh.gif o tau jau ištaisė ar ne? ar taisė iš viso? Nes bent jau dokuentalistikos tai visiškai nieko neparašė apie darbo kokybę. Dabar Mokesčius užbaiginėju, vakare išsiųsiu.
Atsakyti
Nuo pirmadienio atostogauju! Tai kibsiu rimtai į darbus, jau sutariau ir kas kompą paskolins! thumbup.gif Kaži, spėsiu dar kažką šį mėnesį sustvarkyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 10, 14:30)
reikia "šturmuoti" darbus parašyti  doh.gif o tau jau ištaisė ar ne? ar taisė iš viso? Nes bent jau dokuentalistikos tai visiškai nieko neparašė apie darbo kokybę. Dabar Mokesčius užbaiginėju, vakare išsiųsiu.

Nieko nerašė, manau paskui patikrins g.gif aš irgi mokesčius baiginėju rašyti smile.gif
QUOTE(Gijagi @ 2009 06 10, 15:49)
Nuo pirmadienio atostogauju! Tai kibsiu rimtai į darbus, jau sutariau ir kas kompą paskolins!  thumbup.gif  Kaži, spėsiu dar kažką šį mėnesį sustvarkyt?  rolleyes.gif

Rinkis dalykus, kuriuos manai, kad pajėgsi susitvarkyti ir vis mažiau liks rudeniui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 06 10, 16:49)
Nuo pirmadienio atostogauju! Tai kibsiu rimtai į darbus, jau sutariau ir kas kompą paskolins!  thumbup.gif  Kaži, spėsiu dar kažką šį mėnesį sustvarkyt?  rolleyes.gif

spėsi, nepergyvenk 4u.gif mokesčius tikrai spėsi, dokumentalistikos galiu temas persiųsti iš ko reikia parašyti, gal darbe rasi kokią laisvą minutę, parašysi. Tenai 2-3 lapai, nėra daug.
Atsakyti
Aš tai nusprendžiau šiemet egzus po 1 kartą pabandyti laikyti, jei nepavyks, tai rudeniui liks, vistiek kąnors gal pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 10, 19:46)
Aš tai nusprendžiau šiemet egzus po 1 kartą pabandyti laikyti, jei nepavyks, tai rudeniui liks, vistiek kąnors gal pavyks  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Teisingai, jei nereikia super aukšto pažymio, tai kodėl nebandyti.

Blogyte, kur kelti mokesčių rašto darbą? Niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 10, 19:51)
drinks_cheers.gif  Teisingai, jei nereikia super aukšto pažymio, tai kodėl nebandyti.

Blogyte, kur kelti mokesčių rašto darbą? Niekaip nerandu  blush2.gif

Man pilnai užtenka 5 gauti lotuliukas.gif

Aš irgi nerandu doh.gif pamiršo turbūt blink.gif mačiau, kad jau parašei dėstytojui, aš kaip tik baiginėju, jau galvojau įkelsiu šiąnakt, teks atidėti
Atsakyti
man 5-ių užtenka kol į egzaminą einu, o po jo kažkaip visada daugiau norisi blush2.gif

karsta.gif jau galvojau aš žiopla ir nerandu blush2.gif
Atsakyti
galetumet mestelt strateginio konspektus is jusu moodles? ir dar adminiistracines teises? 4u.gif meilas: shiubidiuby@gmail.com
Atsakyti