Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Gijagi, ar laikysi kokius nors egzaminus?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 02, 08:25)
Gijagi, ar laikysi kokius nors egzaminus?

Dabar dar nieko nesugalvoju, dar nei vieno rašto darbo nepadariau, gal nebent per atostogų savaitę kažką padarysiu (jei kompą sutvarkys), o egzus norėčiau palikti rudeniui.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 06 02, 09:53)
Dabar dar nieko nesugalvoju, dar nei vieno rašto darbo nepadariau, gal nebent per atostogų savaitę kažką padarysiu (jei kompą sutvarkys), o egzus norėčiau palikti rudeniui..  unsure.gif

Manau spėtum per atosogų savaitėlę, nes ir anksčiau suspėdavai mirksiukas.gif na bent puse tai tikrai smile.gif o kada atostogų išeisi?
Atsakyti
Sveikos jau iš Lietuvos 4u.gif
Vakar grįžau thumbup.gif kimbu į mokslus ir ruošiuosi egzams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 03, 09:00)
Sveikos jau iš Lietuvos  4u.gif
Vakar grįžau  thumbup.gif kimbu į mokslus ir ruošiuosi egzams  bigsmile.gif

Sveika sugrįžus thumbup.gif bigsmile.gif aš vadybą pradėsiu mokytis, reikia kitą savaitę laikyti doh.gif paskui dokumentalistiką ir mokesčiai, o AT ir APT norėtųsi palikti rudeniui blush2.gif
Atsakyti
Man rudenį nesigauna... kiek dabar išlaikysiu, tiek bus, kiti bus sausio mėnesį.
Blogyte, o iš kur geros naujienos kad mums kainos nesikeičia?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 03, 10:01)
Man rudenį nesigauna... kiek dabar išlaikysiu, tiek bus, kiti bus sausio mėnesį.
Blogyte, o iš kur geros naujienos kad mums kainos nesikeičia?

Su Margarita susirašiau smile.gif taip pat sakė, kad neturėtų programa keistis, bet dar tiksliai negali pasakyti, nes dar nematė patvirtintų planų dėl mūsų studijų.
Atsakyti
Kaip tyčia padaro egzus vėlai vakare, o man traukinys paskutinis šiek tiek po 19val. doh.gif
Atsakyti
Jau yra moodle aplinkoj įdėtas pavyzdys prašymo atidėti egzaminus
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 04, 07:57)
Jau yra moodle aplinkoj įdėtas pavyzdys prašymo atidėti egzaminus

jau paruošė hihihi.gif vis vėluojančių atsiranda doh.gif
Atsakyti
Gal žinote mokesčių egzamino forma kokia bus?
Atsakyti
Paskaičiau dėstytojo atsakymą kiek ilgai trunka egzaminas, tai manau bus testas. ax.gif
Atsakyti