Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 05, 09:33)
Paskaičiau dėstytojo atsakymą kiek ilgai trunka egzaminas, tai manau bus testas.  ax.gif

Aš ir taip tikiuosi biggrin.gif į mokesčių egzą aš atvyksiu šiek tiek prieš 17val.tikiuosi ilgai neužtrukti ir gauti 5 lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ir aš gal tada tuo pat metu ateisiu g.gif
Atsakyti
O kompas tai taisykloj.. verysad.gif Ir dar porą savaičių bus... unsure.gif
Atsakyti
Gijagi, o gal gali atsispausdinti kur nors medžiagą ir tada mokytis? Aš turiu konspketus Worde perkeltus, galiu persiųsti.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 05, 11:31)
tai ir aš gal tada tuo pat metu ateisiu  g.gif

Ateik, bus dviese smagiau thumbup.gif

Gijagi, tikrai darbe atsispausdink ir ruoškis smile.gif
Atsakyti
Tai iki to dar dokumentalistikoj pasimatysim 4u.gif

Sako, kad mums ir kainos naujos bus ir programa doh.gif O programa tiek sumaišyta, kad patys dar nesigaudo joje doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai kad man darbus rašyt reikia, o teoriją tai kaip ir turiu..
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 06 05, 15:32)
Tai kad man darbus rašyt reikia, o teoriją tai kaip ir turiu..

tada sunkiau... verysad.gif o gal gali kas nors paskolinti kokį kompą keliom dienom g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 05, 12:42)
Tai iki to dar dokumentalistikoj pasimatysim  4u.gif

Sako, kad mums ir kainos naujos bus ir programa  doh.gif O programa tiek sumaišyta, kad patys dar nesigaudo joje  doh.gif  doh.gif

Palauk, nesupratau? Pas Margaritą gal buvai? Tai kada žinosim? g.gif
Atsakyti
galetumet persiust strateginio konspa is moodles ir administracine ne bendraja dali o paprasta? shiubidiuby@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 05, 15:46)
Palauk, nesupratau? Pas Margaritą gal buvai? Tai kada žinosim?  g.gif

nebuvau. Su studentu iš nuotolinių kalbėjau, tai jis sakė, ketvirtadienį pas Margaritą buvo.

Shiibidiuby, pas mus tokia admin.teisė "Administracinė teisė (bendroji dalis)" ir "Administracinio proceso teisė". Kurios tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 06, 10:02)
nebuvau. Su studentu iš nuotolinių kalbėjau, tai jis sakė, ketvirtadienį pas Margaritą buvo.
Shiibidiuby, pas mus tokia admin.teisė "Administracinė teisė (bendroji dalis)" ir "Administracinio proceso teisė". Kurios tau reikia?

Blogi tada reikalai verysad.gif
Atsakyti