Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 09 14, 16:22)
Nu ką, iš patirties galiu pasakyti, kad dėstytojų dar kokį mėnesį gali tekti palaukti..  mirksiukas.gif

Bet medziaga jau iskart bus? Ar reiks dar papildomai pirkt?
Atsakyti
Baisiausia lotynų k. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 14, 15:21)
Bet medziaga jau iskart bus? Ar reiks dar papildomai pirkt?

Medžiaga bus iš karto. papildomai pirktis nelabai ką reikia, ypač jei turi galimybę pasiimti knygas iš bibliotekos.
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 14, 15:30)
Baisiausia lotynų k.  doh.gif

Man tai viskas lengvą siaubą kelia..... bijau.gif nežinau kaip reikės įveikti.....

Ar matote SV? Aš tai ne.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 14, 16:43)
Medžiaga bus iš karto. papildomai pirktis nelabai ką reikia, ypač jei turi galimybę pasiimti knygas iš bibliotekos.
Papildyta:

Man tai viskas lengvą siaubą kelia.....  bijau.gif nežinau kaip reikės įveikti.....

Ar matote SV? Aš tai ne....  verysad.gif

Matau
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 14, 15:51)

O aš ne. Tai gal rytoj prijungs dar. Nes nėra SV, logikos ir admin. proceso teisės verysad.gif
Atsakyti
sveikos visos studenciukes
4u.gif
as naujoke siemet smile.gif studijuosiu teise gavau siandiena kodus prisijungimo ir dalykus kuriuos pasirinkau o prie ju destytoju vardai cia reikia is keliu pasirinkti viena? o kaip zinoti kuri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane1 @ 2009 09 15, 11:29)
4u.gif
as naujoke siemet smile.gif studijuosiu teise  gavau siandiena kodus prisijungimo ir dalykus kuriuos pasirinkau o prie ju destytoju vardai cia reikia is keliu pasirinkti viena? o kaip zinoti kuri  blush2.gif

Sveika, naujoke 4u.gif Sekmės moskluose 4u.gif
nereikia dėstytojų pasirinkti schmoll.gif jie mus pasirinks ax.gif Yra surašyti tą dalyką dėstantys dėstytojai, o kuris iš jų bus, tai prisistatys neužilgo. O kiti dėstytojai tam atvejui, jeigu pvz. norėsi laikyti egzą kitu laiku, dėstančio dėstytojo nebus, tai gelėsi eiti pas bet kurį iš jų.
Atsakyti
ot saunumelis bigsmile.gif cia viskas taip paprasta tik kad galva informacijai sugerti gerai dirbtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane1 @ 2009 09 15, 14:29)
4u.gif
as naujoke siemet smile.gif studijuosiu teise  gavau siandiena kodus prisijungimo ir dalykus kuriuos pasirinkau o prie ju destytoju vardai cia reikia is keliu pasirinkti viena? o kaip zinoti kuri  blush2.gif

thumbup.gif Busiu neviena studijuojanti teise ax.gif
kokius dalykus pasirinkai?
Atsakyti
Nesuprantu kodel prisijungus man rodo
TEISĖS IR VALDYMO STUDIJŲ PROGRAMOS

ANGLŲ KALBOS MOKYMO

TEMINĖS PROGRAMOS APRAŠAS
Kodel Teises ir Valdymo jei pasirinkau teise.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 15, 15:10)
Nesuprantu kodel prisijungus man rodo
TEISĖS IR VALDYMO STUDIJŲ PROGRAMOS

ANGLŲ KALBOS MOKYMO

TEMINĖS PROGRAMOS APRAŠAS
Kodel Teises ir Valdymo jei pasirinkau teise.

O ar matai savo pasirinktų medžiagą?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 15, 18:59)
O ar matai savo pasirinktų medžiagą?

Taip,bet tas uzrasas mane glumina...O pvz filosofijos.psichologijos reikia kazka daryt namu darbu ar tik skaityt ir paskui egza laikyt?
Atsakyti