QUOTE(nelion @ 2009 09 16, 06:48)
Sveikos

Jau ir as prisijungiau prie moodle. Kaip supratau dabar galiu skaitinetis medziaga, o veliau prisijungs destytojai ir turbut jau prades darbus uzdavineti...

Gal zinot kada prasides atsiskaitymai?

Ir dar, ar spejat mokytis ir dirbti? Man kol kas atrodo, kad abu dalykai nesuderinami bus man
Atsiskaitymai kokie? Namų darbų ar egzai?
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 16, 07:36)
Sveikos
Kazkaip jau sypsena dingsta is veido ir pradeda apimti panika

Pradejau skaityt konstitucine teise (Lietuvos dar) tai siandien pasiryzau bent puse perskaityt

matysim, kaip pavyks, vyras namie, tai su vaikiuku buna, as galiu atsiduoti mokslams
derinsim derinsim ir suderinsim
Gal geriau skaityk po vieną skyrių kiekvieno dalyko. Na, panašiai kaip studentai. Juk jie nesimoko vieno dalyko iš karto viso, o po truputį eina į priekį.
QUOTE(Nadzed @ 2009 09 16, 08:18)
sveikutes! o kada prades dirbti forumai? ten vis dar nera 2009 rugsejo... ir dar noreciau suzinoti kiek mazdaug laiko duodama parasyti namu darbams? ar tai priklauso nuo konkretaus destytojo, ar yra kazkoks vidurkis...nezinau kokiu tempu pradeti skaityti duota medziaga

o ar jums uztenka duotos medziagos ar perkat papildomai? Margarita sake neskubeti pirkti... bet as kai ka busipirkau

ir dar kai ka idomau, mano manymu, radau pirkti... ar verta mesti pinigus? krizes metu geriau pataupyti sekanciam semestrui negu pirkti nereikalinga medziaga...
Pačioj pradžioj yra parašyta, kad dėstytojai prisijungs rugsėjo pab./spalio pr., o forumus greitu metu padarys visus. Parašyt namų darbams duoda užtektinai laiko, mėnesį, o tai ir daugiau. Kartais būna kontroliniai darbai, kuriuos reikia prašyti per kokias 2-3 val. ir iš karto siųsti. Su knygom palauk kiek arba jei labai nori pirkti, tai žiūrėk literatūros sąraše ką rekomenduoja skaityt. Šiaip kai kas yra internete sukelta, tai kam tada pirkti

?
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 16, 08:25)
o as labai noriu studijuot, aciu mamai eglei, kiek paaiskejo, susisiekiau su Margarita, taciau va su pinigeliais ne kas. bet sakykim jei as ju nelabai daug galesiu skirti ir rinksiuos na kokius 3 dalykus pvz i semestra, manes nebars?
Gali nors po vieną dalyką imti, niekas neregeliuoja po kiek.
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne