Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 16, 09:39)

blush2.gif 
Gali nors po vieną dalyką imti, niekas neregeliuoja po kiek.

thumbup.gif gal per kokius 10 metu pasibaigciau biggrin.gif
reikes sausio menesi keliaut i univera registruotis ir nuo vasario pameginti
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 16, 08:41)
thumbup.gif gal per kokius 10 metu pasibaigciau biggrin.gif
reikes sausio menesi keliaut i univera registruotis ir nuo vasario pameginti

Aš irgi panašiai skaičiuoju.... doh.gif O jei dar LT būčiau, tai iš viso gal tokiais tempais ir eičiau blush2.gif bet kai grįžti į LT specialiai egzams, tai po 1-2 laikyti labai didelė prabanga gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 16, 10:39)

Gal geriau skaityk po vieną skyrių kiekvieno dalyko. Na, panašiai kaip studentai. Juk jie nesimoko vieno dalyko iš karto viso, o po truputį eina į priekį.

Aciu uz patarimus 4u.gif kaip faina, kad yra jau patyrusiu zmoniu sioje srityje thumbup.gif Tu AUKSAS wub.gif Mes

O ziurekit, kas jau mokesi konstitucine teise lyginamoji ir Lietuvos, ar skyresi medziaga? pas mane ta pati sudeta blink.gif
Atsakyti
Na man tai del teises teorijos baisoka unsure.gif skaitau po biski turiu vadoveli MRU...
O apie namu darbus buna pranesta? Ar daug buna?
Atsakyti
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 16, 08:56)
Aciu uz patarimus  4u.gif kaip faina, kad yra jau patyrusiu zmoniu sioje srityje thumbup.gif Tu AUKSAS wub.gif Mes

O ziurekit, kas jau mokesi konstitucine teise lyginamoji ir Lietuvos, ar skyresi medziaga? pas mane ta pati sudeta blink.gif

ax.gif Pasidalinti patirtimi nesunku, pati prisimenu, kaip grybavau ir buvo viskas neaišku, o tada ir paaiškinti nelabai buvo kam...... doh.gif doh.gif doh.gif
Nežinau dėl konstitucinės, reiktų konspektus žiūrėti, aš tik Lietuvos laikiau. O ir darbo jokio nereikėjo rašyti, tai tik egzą laikiau. Dėstytojas prisijungdavo ir atsakydavo į klausimus forume.

QUOTE(Gilberta @ 2009 09 16, 09:05)
Na man tai del teises teorijos baisoka unsure.gif  skaitau po biski turiu vadoveli MRU...
O apie namu darbus buna pranesta? Ar daug buna?

Praneša apie namų darbus. Kai kurie užduoda konkrečiai kiekvienam, kiti leidžia pasirinkti iš sąrašo, dar kiti sako patiems sugalvoti temą, kokia nori rašyti darbą. Paskaityk studijų vadovą (yra įkelti prie kiekvieno dalyko), bus aiškiau.
Atsakyti
Bijau kažką praleist lotuliukas.gif
Dabar belieka skaityt ir laukt mokytojų?
Atsakyti
mergaites, o norint pradet teise studijuot ir susizinot viska ka uzskaitys cia pas Margarita ar pas Gelumbickiene vaziuot
Papildyta:
ir zinot dar ka, paziurejau baudziamoji 10 kreditu, tai iskart 830 ir susimoket reiktu uz 1 dalyka? ar cia tie 10 kreditu per kokius du semestrus pasiskirsto?

civiline berods 6 maciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 16, 09:23)
Bijau kažką praleist lotuliukas.gif
Dabar belieka skaityt ir laukt mokytojų?

Skaityk ir lauk lotuliukas.gif

QUOTE(vaidicita @ 2009 09 16, 10:34)
mergaites, o norint pradet teise studijuot  ir susizinot viska ka uzskaitys cia pas Margarita ar pas Gelumbickiene vaziuot
Papildyta:
ir zinot dar ka, paziurejau baudziamoji 10 kreditu, tai iskart 830 ir susimoket reiktu uz 1 dalyka? ar cia tie 10 kreditu per kokius du semestrus pasiskirsto?

civiline berods 6 maciau  g.gif

Nežinau kas tokia Gelumbickienė ax.gif Gali ir Margaritos klausti, jinai paaiškins viską.
Baudžiamoji per du semestrus, po 5 kreditus kiekvienas. Jei programoj žiūri, tai žiūrėk sekantį stulpelį, tenai bus parašyta kiek kreditų tą semestrą yra.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 16, 11:45)
Skaityk ir lauk  lotuliukas.gif
Nežinau kas tokia Gelumbickienė  ax.gif Gali ir Margaritos klausti, jinai paaiškins viską.
Baudžiamoji per du semestrus, po 5 kreditus kiekvienas. Jei programoj žiūri, tai žiūrėk sekantį stulpelį, tenai bus parašyta kiek kreditų tą semestrą yra.

aciuks.gif Gelumbauskiene teises fakulteto vyr metodininke 4u.gif ne taip buvau pavarde parasius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 16 rugsėjo 2009 - 12:02
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 16, 11:00)
aciuks.gif Gelumbauskiene teises fakulteto vyr metodininke 4u.gif ne taip buvau pavarde parasius  blush2.gif

Vis tiek nepažįstu schmoll.gif bet turėtų žinoti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Produktyvios dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
nusprendziau registruotis tai dabar bandau ka nors suprasti biggrin.gif
ziuriu istestiniu studiju teises programa ir tikriausiai pagal ja rinktis dalykus reiktu is eiles mazdaug.
o kaip su uzsienio kalba, anglu vok prancuzu..
tai cia ka studijavau ta ir toliau rinktis, taip?
tikiuosi tik 1 kalba reikia? biggrin.gif

gal dar ka protingo galit patart naujokei?

Papildyta:
ir kur alternatyviai pasirenkamas tai teisingai supratau renkames arba etika arba psichologija, o kita pamirstam, jo nereikes? smile.gif
o kas lengviau? smile.gif
Atsakyti