gal man galit pasakyti ar jau prasidejo paskaios (konsultacijos su destytojais) ar dar ne? nelabai as gaudausi toje moodle
labukas
gal man galit pasakyti ar jau prasidejo paskaios (konsultacijos su destytojais) ar dar ne? nelabai as gaudausi toje moodle
o pranesa is anksto kada bus konsultacija?
QUOTE(garbane1 @ 2009 09 21, 19:01)
labukas
o pranesa is anksto kada bus konsultacija?
neprasidėjo dar, nepergyvenkit
gerai jau ramiau
o as dar klausymeli turiu
pranes ir pasakys apie ka konsultacija ar kaip kiek skyriu reik but perskaicius iki to laiko ? as ten nieko nesigaudau visai zalia
QUOTE(garbane1 @ 2009 09 22, 09:40)
gerai jau ramiau
o as dar klausymeli turiu
pranes ir pasakys apie ka konsultacija ar kaip kiek skyriu reik but perskaicius iki to laiko ? as ten nieko nesigaudau visai zalia

Čia kaip kuris dėstytojas. Vienas užduoda kiek reikia perskaityti iki kitos konsultacijos, o kitas tik laukia klausimų ir į juos atsako.
O kad nesusigaudai nieko nuostabaus. Praeis kelios savaitės ir bus viskas aišku, kol kas viskas labai nauja, nepergyvenk.
sveikos, gal kartais turite kokiu kobspektu siam dalykui "statutinių tarnybų vadyba ir etika". buciau labai dekinga!
niu va pirma konsultacija logika ir mokslo metodologija
ir jau kaip greitai 24 diena raso jis
paziuresim kas ten bus
aciu labai uz atsakymus
aciu labai uz atsakymus
O kur vyks ta konsultacija,jei dar forumo nera?
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 23, 10:32)
Padarys gal iki ryt vakaro
Sveikos merginos
labai noreciau jusu pagalbos, labai reikia ES institucines teises konspektu is moodle, nezinau rakto tai negaliu atsisiusti
gal galetumet permesti kas nors i emaila roma@turbodsl.lt
buciau labai dekinga
labai noreciau jusu pagalbos, labai reikia ES institucines teises konspektu is moodle, nezinau rakto tai negaliu atsisiusti
Jau ir forumai atsirado
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 23, 14:37)
mačiau, bet kaip gaila, kad senus ištrynė
Papildyta:
QUOTE(svetalana @ 2009 09 22, 11:17)
sveikos, gal kartais turite kokiu kobspektu siam dalykui "statutinių tarnybų vadyba ir etika". buciau labai dekinga! 
QUOTE(cloudlet @ 2009 09 23, 11:19)
Sveikos merginos
buciau labai dekinga 
neturim mes dar tokių dalykų
Ka veikiat???