QUOTE(vaidicita @ 2009 09 18, 14:47)
o tai kaip cia taip as kazkaip manau kad tai yra pradzia nuo ko reikia pradeti? ar jus pirma ten visokius pagalbinius laiketes?
as atsidariau visa ta ilgiausia sarasa dalyku, tai negi juos visus reiks ir issilaikyt, ten visas dokumentalistikas ir pan. ten laaaabai daug tu dalyku. viso
ir jei galit man paaiskinkit kas bus kai surinksiu 24 kreditus o tai niekaip nedaeina

nes as visai nenoriu eit mokintis i neakivaizdini...
na tikiuosi kai vesiu dokumentus Margaritai gal bus kokie lapai ka mums reikia laikyt, o gal studiju knygeles kokios bus, kur bus surasyta kas iskaityta.
man tai baisiausia kad neprisirinkciau ko nereikia bet ten turbut kol viso saraso neissilaikysi apie diploma negalvot
oj baisu man cia
Papildyta:
o ka daryt jei kai kuriu dalyku nera nuotolinese studijose, tarkim 4 semestras istestiniu laisvai pasirenkami 2 dalykai: bioetika, viesosios nuosavybes igyvendinimas, pasaulio teisines sistemos ir lietuvos teisines ir politines minties sistemos?

arba tarkim romenu teise
yra pradžia, kiti taip ir pradeda, tik, matai, aš pradėjau Viešąjį administravimą, išlaikiau beveik viską kas ten buvo ir liko arba keisti studijų būdą arba specialybę. Pasirinkau antrą variantą

O visų dalykų nereikia, reikia pagal programą, o kadangi ir programoj yra daugiau nei reikia (kad būtų iš ko rinktis), tai ir čia jų daugiau. Svarbiausiai yra surinkti 160 kreditų
Iš alternatyviai pasirenkamų visų nereikia, gale yra parašyta kiek iš viso reikia surinktų kreditų iš alternatyviai pasirenkamų per visus mokslo metus.
Niekas priverstinai į neakivaizdinį neperves

galėsi iki pat pabaigos mokytis nuotoliniu būdu.
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne