Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 12:28)
Na baikit su ta anglų gązdintis  biggrin.gif  kaip ir kiekvienam dalykui reiks mokytis, tik vieniems mažiau, o kitiems daugiau reiks laiko skirti, šiuo atveju daugiau laiko skirti reiks anglų gramatikai, tarimui, žodžiams, terminams, bet juk viskas įmanoma, be to vyks konsultacijos (mačiau, kad skype bendrauja su dėstytoja, tai viskas paprasčiau, lengviau pavyks išsiaiškinti). Žiūrėsim kaip man seksis su anglų, gal po manęs ne taip bijosit  biggrin.gif

Blogyte, tu ledus pralauši, o mes jau paskui tave tada pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 18, 13:50)
Blogyte, tu ledus pralauši, o mes jau paskui tave tada  pioneers.gif

Gerai biggrin.gif
Bet spec.kalbos kiek visko daug doh.gif man pavyko sutvarkyti 6 skyrių su Palemono šriftu, išsididinau iki 14 dydžio, nes labai raidės ir kirčiai liejosi ir nesimatė normaliai (šiek tiek ne į temą bigsmile.gif aš gyvenu Palemono raj. biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 12:58)
Gerai biggrin.gif
Bet spec.kalbos kiek visko daug  doh.gif  man pavyko sutvarkyti 6 skyrių su Palemono šriftu, išsididinau iki 14 dydžio, nes labai raidės ir kirčiai liejosi ir nesimatė normaliai (šiek tiek ne į temą  bigsmile.gif  aš gyvenu Palemono raj.  biggrin.gif )

o tai didinai Gijagi atsiųstą?

Tau todėl ir pasisekė gal, kad gyveni jo vardo rajone mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
mergaites galvoju registruotis greit kad paskui nepersigalvociau smile.gif visus tuos ne teisinius dalykus man uzskaito ir ju rinktis nebereikia, ar teisingai mastau pradeti nuo konstitucines, teises teorijos ir teises istorijos vasario semestrui?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 18, 14:03)
o tai didinai Gijagi atsiųstą?

Tau todėl ir pasisekė gal, kad gyveni jo vardo rajone  mastau.gif  hihihi.gif

Taip tą kur Gijagi atsiuntė, nes kai padariau tuo šriftu labai blogai sekėsi įžiūrėti kur ten kas yra arba man jau nuo kompo akys pervargo lotuliukas.gif
Atsakyti
nepadeda nei 14-as, nei 26-as šriftai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif reikės Palemono ieškoti... o gal kraustytis arčiau Blogytės ir bus viskas gerai mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 18, 13:16)
mergaites galvoju registruotis greit kad paskui nepersigalvociau smile.gif visus tuos ne teisinius dalykus man uzskaito ir ju rinktis nebereikia, ar teisingai mastau pradeti nuo konstitucines, teises teorijos ir teises istorijos vasario semestrui?

Kaip gerai tau thumbup.gif jau pradedi su kažkokiu skaičiumi kreditų thumbup.gif
užteks šitų trijų, nes juose daug visko ir istorijoj, ir teorijoj.... aš irgi kažką iš jų imsiu pavasarį, o gal ir abidvi jas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 18, 14:20)
nepadeda nei 14-as, nei 26-as šriftai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif reikės Palemono ieškoti... o gal kraustytis arčiau Blogytės ir bus viskas gerai  mastau.gif
Papildyta:

Kaip gerai tau  thumbup.gif jau pradedi su kažkokiu skaičiumi kreditų  thumbup.gif
užteks šitų trijų, nes juose daug visko ir istorijoj, ir teorijoj.... aš irgi kažką iš jų imsiu pavasarį, o gal ir abidvi jas  mastau.gif

Pirma reikia pagal surašytą instrukciją įdiegti Palemono šriftą, o paskui išdidinti, kad geriau matytųsi smile.gif po įdiegimo būtinai perkrauk kompą ir tada bandyk (tas šriftas yra moodle įdėtas)
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 14:37)
Pirma reikia pagal surašytą instrukciją įdiegti Palemono šriftą, o paskui išdidinti, kad geriau matytųsi  smile.gif  po įdiegimo būtinai perkrauk kompą ir tada bandyk (tas šriftas yra moodle įdėtas)

Bet tai ne visos raidės blogos, tik dalis, ir užvedus pelioką, rodo, kad šriftas - palemono. unsure.gif Beje, darbe nieko diegtis negaliu, o namie neturiu kuo printintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 18, 14:20)
nepadeda nei 14-as, nei 26-as šriftai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif reikės Palemono ieškoti... o gal kraustytis arčiau Blogytės ir bus viskas gerai  mastau.gif
Papildyta:

Kaip gerai tau  thumbup.gif jau pradedi su kažkokiu skaičiumi kreditų  thumbup.gif
užteks šitų trijų, nes juose daug visko ir istorijoj, ir teorijoj.... aš irgi kažką iš jų imsiu pavasarį, o gal ir abidvi jas  mastau.gif

o tai kaip cia taip as kazkaip manau kad tai yra pradzia nuo ko reikia pradeti? ar jus pirma ten visokius pagalbinius laiketes?
as atsidariau visa ta ilgiausia sarasa dalyku, tai negi juos visus reiks ir issilaikyt, ten visas dokumentalistikas ir pan. ten laaaabai daug tu dalyku. viso

ir jei galit man paaiskinkit kas bus kai surinksiu 24 kreditus o tai niekaip nedaeina blush2.gif nes as visai nenoriu eit mokintis i neakivaizdini... smile.gif

na tikiuosi kai vesiu dokumentus Margaritai gal bus kokie lapai ka mums reikia laikyt, o gal studiju knygeles kokios bus, kur bus surasyta kas iskaityta.

man tai baisiausia kad neprisirinkciau ko nereikia bet ten turbut kol viso saraso neissilaikysi apie diploma negalvot doh.gif

oj baisu man cia smile.gif

Papildyta:
o ka daryt jei kai kuriu dalyku nera nuotolinese studijose, tarkim 4 semestras istestiniu laisvai pasirenkami 2 dalykai: bioetika, viesosios nuosavybes igyvendinimas, pasaulio teisines sistemos ir lietuvos teisines ir politines minties sistemos? g.gif arba tarkim romenu teise
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 18 rugsėjo 2009 - 15:49
Laba vakarelli smile.gif
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 18, 15:16)

As kai skambinaus Margaritai, man patare dar prie konstitucines teises Lietuvos pasiimti ir lyginamaja, sake kazkiek bendro yra mirksiukas.gif

QUOTE(vaidicita @ 2009 09 18, 16:47)
ir jei galit man paaiskinkit kas bus kai surinksiu 24 kreditus o tai niekaip nedaeina  blush2.gif nes as visai nenoriu eit mokintis i neakivaizdini... smile.gif

Papildyta:
o ka daryt jei kai kuriu dalyku nera nuotolinese studijose, tarkim 4 semestras istestiniu laisvai pasirenkami 2 dalykai: bioetika, viesosios nuosavybes igyvendinimas, pasaulio teisines sistemos ir lietuvos teisines ir politines minties sistemos?  g.gif arba tarkim romenu teise

Nenoresi galesi neipersivedineti i neakivaizdines, tik jau pries gala teks butinai.
O ir tuos likusius dalykus tikiausia teks issilaikyti pries laikant valsybinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 18, 14:47)
o tai kaip cia taip as kazkaip manau kad tai yra pradzia nuo ko reikia pradeti? ar jus pirma ten visokius pagalbinius laiketes?
as atsidariau visa ta ilgiausia sarasa dalyku, tai negi juos visus reiks ir issilaikyt, ten visas dokumentalistikas ir pan. ten laaaabai daug tu dalyku. viso

ir jei galit man paaiskinkit kas bus kai surinksiu 24 kreditus o tai niekaip nedaeina  blush2.gif nes as visai nenoriu eit mokintis i neakivaizdini... smile.gif

na tikiuosi kai vesiu dokumentus Margaritai gal bus kokie lapai ka mums reikia laikyt, o gal studiju knygeles kokios bus, kur bus surasyta kas iskaityta.

man tai baisiausia kad neprisirinkciau ko nereikia bet ten turbut kol viso saraso neissilaikysi apie diploma negalvot  doh.gif

oj baisu man cia smile.gif

Papildyta:
o ka daryt jei kai kuriu dalyku nera nuotolinese studijose, tarkim 4 semestras istestiniu laisvai pasirenkami 2 dalykai: bioetika, viesosios nuosavybes igyvendinimas, pasaulio teisines sistemos ir lietuvos teisines ir politines minties sistemos?  g.gif arba tarkim romenu teise

yra pradžia, kiti taip ir pradeda, tik, matai, aš pradėjau Viešąjį administravimą, išlaikiau beveik viską kas ten buvo ir liko arba keisti studijų būdą arba specialybę. Pasirinkau antrą variantą ax.gif O visų dalykų nereikia, reikia pagal programą, o kadangi ir programoj yra daugiau nei reikia (kad būtų iš ko rinktis), tai ir čia jų daugiau. Svarbiausiai yra surinkti 160 kreditų thumbup.gif
Iš alternatyviai pasirenkamų visų nereikia, gale yra parašyta kiek iš viso reikia surinktų kreditų iš alternatyviai pasirenkamų per visus mokslo metus.
Niekas priverstinai į neakivaizdinį neperves schmoll.gif galėsi iki pat pabaigos mokytis nuotoliniu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 18, 14:41)
Bet tai ne visos raidės blogos, tik dalis, ir užvedus pelioką, rodo, kad šriftas - palemono.  unsure.gif  Beje, darbe nieko diegtis negaliu, o namie neturiu kuo printintis  doh.gif

Man irgi rodė palemono šriftą, kai man atsiuntei medžiagą, bet teko instaliuoti, kad matyčiau normaliai viską
Atsakyti