Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

labas merginos,
gal kas žinot info apie Kęstutį Virketį, mums priiminės aplinkosaugos egzą, o dėstė kita dėstytoja. Jei kas žinot, pasidalinkit info. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 18, 10:40)
Atsispausdinau anglų jau, tai gavosi apie 50 psl.tai ten nieko baisaus nematau  smile.gif kreditai ir bankai tai jau daugiau medžiagos, o lotynų ir spec.kalbos net nekopijavau, nes kažkaip daugoka atrodo ir sudėtinga  doh.gif
Gijagi, kokios tau skolos likę?

Cia tau gavosi tiek per visa semestra?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 20, 09:51)
Cia tau gavosi tiek per visa semestra?

Taip per semestrą, aš tik 4 dalykus ėmiau.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 19, 11:11)
labas merginos,
gal kas žinot info apie Kęstutį Virketį, mums priiminės aplinkosaugos egzą, o dėstė kita dėstytoja. Jei kas žinot, pasidalinkit info. Ačiū iš anksto.

Iš mūsų dar niekasd aplinkosaugos neturėjo schmoll.gif

Susitvarkiau su Palemonu, rodo jau viską thumbup.gif reikės spausdintis. Pradėjau visus dalykus mokytis po vieną temą kiekvieno. Žiūrėsiu kaip seksis.
Atsakyti
dėkui mama egle nors už tiek, sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 21, 09:23)
Iš mūsų dar niekasd aplinkosaugos neturėjo  schmoll.gif

Susitvarkiau su Palemonu, rodo jau viską  thumbup.gif reikės spausdintis. Pradėjau visus dalykus mokytis po vieną temą kiekvieno. Žiūrėsiu kaip seksis.

Joo, kažką reiks ir man galvotis doh.gif Ir dar kirčiavimas, kuris man - kaip kosmosas! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 21, 08:40)
Joo, kažką reiks ir man galvotis  doh.gif  Ir dar kirčiavimas,  kuris man - kaip kosmosas!  blush2.gif

Aš kartu su tavim toj nesvarumo būklėje doh.gif doh.gif doh.gif dar gal kalbant kartais ir jaučiu kur tą kirtį dėti, bet koks tas ženklas turi būti, tai jau neeee schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 21, 09:49)
Aš kartu su tavim toj nesvarumo būklėje  doh.gif  doh.gif  doh.gif dar gal kalbant kartais ir jaučiu kur tą kirtį dėti, bet koks tas ženklas turi būti, tai jau neeee  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Ai, bet vistiek labai noriu mokytis naujus dalykus, tačiau visai nenoriu senų.. doh.gif Ir kuo senesni, tuo labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 21, 11:41)
Ai, bet vistiek labai noriu mokytis naujus dalykus, tačiau visai nenoriu senų..  doh.gif  Ir kuo senesni, tuo labiau  ax.gif

Ypač turbūt strateginio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 21, 11:49)
Ypač turbūt strateginio  lotuliukas.gif

AHA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 21, 11:56)

Ne tu viena biggrin.gif aš irgi blush2.gif
Atsakyti
Ir aš jums į kompaniją drinks_cheers.gif nu nelimpa jis man visai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jau pažiūrėjau koks tai dalykas, pasirodo privalomas doh.gif doh.gif doh.gif nugi vis tiek reikės doh.gif doh.gif būčiau palikus nelaikytą ax.gif
Atsakyti