Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 05 13, 13:03)
Mums namų darbus padaryti iki birželio 1d. tik AT ir APT?

Dar ką pagalvojau dėl teisės- medžiagos mokymuisi tikrai daug ir žymiai lengviau rasti, nei VA  bigsmile.gif

O strateginio ką nors parašėt iš darbų?

Jo, tik šituos iki birželio 1-os, kitus 10 dienų iki egzamino, bet kad toks kaip MT neaišku kada bus.
Teisės iš tiesų daugiau visko populiaresnė smile.gif

Strateginio dar nepadariau, noriu su kitais pabaigti, tada jau jį blush2.gif
Atsakyti
Gal kas supranta kaip čia šitą reikia daryti?
Užduotis - PARENGTI TEISĖS AKTO PROJEKTĄ IR JO LYGINAMĄJĮ VARIANTĄ.

Rašiau dėstytojai, bet nelabai ji nori man atsakyti mad.gif
Atsakyti
nežinau, dar nežiūrėjau blush2.gif čia proceso teisė? ta dėstytoja laaabai jau retai pasirodo, ją reikia "užmėtyti:" laiškais, tada atrašys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 14, 10:35)
nežinau, dar nežiūrėjau  blush2.gif  čia proceso teisė? ta dėstytoja laaabai jau retai pasirodo, ją reikia "užmėtyti:" laiškais, tada atrašys  ax.gif

Taip APT dalykas. Aš tai noriu AT ir APT nors užduotis padaryti (gal neteisingai padarysiu, bet nors šiek tiek užskaitys, tai bus gerai) smile.gif
Atsakyti
Įdomu ar mums kasnors keisis po naujo įstatymo pakeitimo(studijų kreditų skaičius, kaina) g.gif
Atsakyti
kiek supratau kreditų skaičius keičiasi tik naujai įstojusiems, o mes einam sena tvarka, o vat kaina tai matyt keisis, juk ir dabar pastoviai keitėsi...
Atsakyti
Parašiau Margaritai bigsmile.gif aš jai per studijų laikotarpį įtariu labai atsibosiu lotuliukas.gif

Gavau atsakymą (klausiau ar bus pakeitimai kreditų skaičiaus ir įmokų):
"stengiamės stebėti pakeitimus ir žiūrėti, ar galima keisti ir nuotolinėse"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 14 gegužės 2009 - 14:23
QUOTE(Blogytė @ 2009 05 14, 13:57)
Parašiau Margaritai  bigsmile.gif  aš jai per studijų laikotarpį įtariu labai atsibosiu  lotuliukas.gif

Gavau atsakymą (klausiau ar bus pakeistimai kreditų skaičiaus ir įmokų):
"stengiamės stebėti pakeitimus ir žiūrėti, ar galima keisti ir nuotolinėse"

Tu mūsų atstovas "ryšiams su administracija" lotuliukas.gif

atsakymo nelabai supratau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 14, 14:23)
Tu mūsų atstovas "ryšiams su administracija"  lotuliukas.gif

atsakymo nelabai supratau  mastau.gif

na aš supratau, kad jie patys ten pasimetę lotuliukas.gif matomai žiūri ar keisti įmanoma kreditus ar ne g.gif nieko kitą savaitę aš vėl gaudysiu ryšį su administracija biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra kas naujo? Aš vis dar bijau lįst į moodle? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 05 20, 15:33)
Gal yra kas naujo? Aš vis dar bijau lįst į moodle?  doh.gif

Aha, yra. Rytoj dokumentalistika gali laikyt ax.gif Arba kita ketvirtadieni arba birzelio 19d. ax.gif o sios dienos naujienu dar nemaciau, nebuvau prisijungus, o ryt Mama atskrenda pas mus, tai irgi viskas stoja doh.gif
Atsakyti
Dėstytoja klausia dėl egzaminų datų ir laiko (AT ir APT)
Atsakyti