Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(balbetka @ 2009 03 09, 22:35)
man irgi taip sake, bet kai laikiau Regitroje, sukau stovint ir anas nieko nepasake smile.gif  Siaip, bet kokiu atveju, tai galima pzymeti tik kaip nekritine klaida smile.gif

Galima tik 3 kartus vietoj susukt vaira.
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 03 09, 23:33)
Isibegejima as ir visada tik su 1 pavara  g.gif  pasiekiu 30 greiti, masina uzia  biggrin.gif
Man sis tratimas pats fainiausias  bigsmile.gif

biggrin.gif tai vat vat as ir taip manau kad turetu kaukti nerealiai jei su pirma pavara biggrin.gif man to pratimo tai nereikia, as siaip del saves esu kelis kartus pabandzius tai isimesdavau aukstesne pavara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 22:45)
biggrin.gif tai vat vat as ir taip manau kad turetu kaukti nerealiai jei su pirma pavara biggrin.gif man to pratimo tai nereikia, as siaip del saves esu kelis kartus pabandzius tai isimesdavau aukstesne pavara smile.gif

irnesakyk.gif nespeja ji ten isikaukt nerealiai, gi ten pora sekundziu uztrukni tongue.gif
Atsakyti
tai tada gerai jei neliepia dar pavaros aukstesnes imesti thumbup.gif taip lengviau aisku smile.gif as tai jau taip ipratau galvoti ir sakyti "kaip tas teises islaikyti" kad tikriausiai bus keista kai jas jau turesiu rankose.ir bus taip baisu pradzioje kai vienai reikes vazineti be instruktoriaus...
Papildyta:
kRamTyk tavo istorija regitros egzamine nemirtinga lotuliukas.gif ypac kai ziede ratus sukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 21:04)
sveiki, smile.gif  jus rasote kad yra isibegejimo pratimukas aiksteleje?  mano ziniomis jau ji panaikino del mazareiksmiskumo... ax.gif  nejaugi cia tik klaipedoje taip g.gif

pas mus panevezyje yra isibegjimas g.gif bet tik tiek kad i greiti niekas neziureji tik stebejo kaip isibegeji ir persijingi antra pavara ir kaip stabdai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 21:04)
sveiki, smile.gif  jus rasote kad yra isibegejimo pratimukas aiksteleje?  mano ziniomis jau ji panaikino del mazareiksmiskumo... ax.gif  nejaugi cia tik klaipedoje taip g.gif

pa mus panevezyje tai yra isibegejimas tik tiek kad kai as laikiau niekas neziurejo koki greiti pasieki kadangi buvo nemazai sniego prisnigta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 06, 12:18)
thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif  4u.gif
Prasom ataskaita pateikt  biggrin.gif

tai vat penktadienio rytas vyruij siaip ne taip islemenu akd nuvezk mane i regitra tas sako ka ten darysi sakau einu egzo laikyti tai nuveze be 20 astuonios jau stoviu regitroj tas kazka bando bambet as jam sakau sa ramiai tylek lotuliukas.gif
sutinku prie kazsos pazystama ji anra syk ejo laikyt as trecai pakalbejom susimokejau pinigus nunesu dokumentus i regitra ten sako senai laikei damokek dar 5 lt blink.gif nu tai teko is tos pazystamos pasiskolint nes neturejau susimokejau pasake masinos numeriuka ir marsruta liepe eit ir laukti i aikstele stoviu bijau bet pamatau egzaminuotoja smile.gif akys pilnos laimes nes jis jau is veido atrodo geras ir ramus ax.gif as jam ir sakau jau pirma kart kai ejau laikyt norjau pas jus papulti jis sako kodel saku jus man atrodot geras ir tokios baimes nejauciu ax.gif tas nusisypsojo sako kad mes visi geri skau nea tikrai nevisi mirksiukas.gif nu ka duoda ratuka prasimegyti masiniuka viskas norma jokios baimes sedziu rami ir patenkinta pardedam vaziuot pirmas greicio ruozas pravaziuoju sekmingai sako gerai db ant estakados vel pavyksta tada kiemelis ir istrizasis garazas ax.gif viskas gerai tada i t formos sknkryza ten irgi atsargiai tvarkingai ivaziuoju sako db ruosiames i miesta karsta.gif
pasiruoiau ir vykstam viskas gerai jsi isanksto pasko kad paskys kur sukt 4u.gif
ramiai vikdzau jo nurodymus ax.gif kadangi tuos visus marsrutus mintinai jau su instruktorium mokejau tai nebuvo sunku pavyko tokioj nedidelej sankryzoj graziai apsisukti tan masinu nieko nebuva tai lb lengva buva
tada reikejo pakilt i auksta kalna ir neisejo pakilti bet nieko jsi man daug nesake tik tiek sako ant aestakados man tai gerai pravaziavai mirksiukas.gif saku cia man per auksta tai biski padejo ir tada vykom toliau nu kadangi rytas anksti visi jau darbe tai mazai masinu ir pesciuju beveik nebuva tai tik pavaras junginejau ir vaziavau ax.gif bet jau kai i miesta iskilom kiek sirdyje laimes buvo tai vat apsukom visa marsruta tai sako db jau teisiai link regitros tai ir gyzau sako pastatyk masina kaip pasiemei isjuk ir SVEIKINU ISLAIKET EGZAMINA LAIMINGAI VAZINETI thumbup.gif as net pabucoiuot is tos laimes ji norejau tai vat ataskaita tokai egzamina laikykit 8 val mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 10 kovo 2009 - 09:18
šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bet kai jau pradeda sektis, tai viskas tada kaip per sviestuką biggrin.gif kaip sakoma - sėkmė sėkmę veja mirksiukas.gif
QUOTE(vasarele85 @ 2009 03 10, 09:13)

Atsakyti

IŠLAIKIAUVALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ačiū mergaitės, jūs gera palaikymo komanda.
Na ka dal apie viską iš pradžių:
Taigi sugalvojau, kad reikia prieš egzaminą pasiimti dar vieną pravažiavimą su savo instruktorium, kad būtų dar švieži vairavimo įgūdžiai ( o tiksliau, tai taip patarė draugė, kuri prieš 3metus gal tik iš 5 karto išlaikė vairavimą, bet užtai patirties tiek prisikaupė, kad jau kitą dieną išvažiavo ramiai į gatvę ir po šiai dienai rami važinėja biggrin.gif )
Taigi išvažiuoju aš su instruktorium, prieš ta įkalu 1 tabletę nuo streso ir nervų blush2.gif taigi ryte eismas gatvėse intensyvus, bet gerai ypač pries egzą.
Taigi nuvairuojam su instruktorium link aikštelės, dar pasipraktikuoju savo "mylimiausią" parkavimą 90 laipsniu kampu, na ir instruktorius dar pasako atsakymus į teorijos klausimus, ir parodo viską po kapotu, nors man ten žalias miškas........na bet stengiuos įsidemėti, kur ten pilamas tas tepalas, aušinimo skystis ar langų valikilis.
Važiuojant iš instruktoriaus "feiso" suprantu, kad nelabai tiki jis kad išlaikysiu aš tą egzaminą, nes klaidų smulkių vis dar pasitaiko doh.gif
Na ką neišvengiamai artėja mano egzamino laikas -10h, ir pravažiavimas jau į pabaigą, taigi pati nuvairavus prie regitros išlipu ir drąsiai patraukiu link salės kur registruojami dokumentai.
Matyt gerai suveikia tabletė nuo streso, nes jokio sreso ir baimės net nesijaučia biggrin.gif
na ką pridavus dokumentus laukiu ir stebiu išeinančius egzaminuotojus, kurie garsiai pasako tavo pavardę ir laukia, kol prieisi.Nebuvau aš ten viena iš pirmųjų atvykusių todėl palaukti reikėjo apie 10-15min, besedėdama stebiu egzaminatorių veidus, na tokie kirviai atrodo, ir mintyse meldžiuosi, kad man linksmesnio veido egzaminatorius papultų.
Na matyt kažkas aukščiau išklausė mano maldų, nes kai išgirdau savo pavardę pamačiau visai geranoriškai nusiteikusį vyriškį, kuris patikrinęs pasą, pakviečia eiti kartu. Einu ir galvoju, idomu kokia bus mašina, astruke ar golfukas, na bet ne tame esmė nes linksmoji dalis vis dar laukia...........
Tęsinis bus..........
Atsakyti
Dien@ laukiam tesinio smile.gif O siaip, tai saunuole, labai sveikinu isiliejus i zaliuju kleveliu gretas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 10 kovo 2009 - 12:47
Sveikinimai išlaikiusioms thumbup.gif baltas pavydas wub.gif ax.gif laukiam tesinio...
Atsakyti