Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Dien@ @ 2009 03 09, 15:05)
Padėkit ,mielosios, susigaudyti, nes visai jau pasimetus esu, o ir egzas jau ant nosies, rytoj doh.gif  doh.gif  doh.gif nežinau ką ir galvot, nes abiem atvejais kažkaip įsipaišydavau, o dabar jau susimaišiau visai doh.gif  doh.gif  doh.gif

daryk kaip tau patogiau mirksiukas.gif 4u.gif
man tai pirmas variantas priimtimesnis, jeigu gerai supratau, ką norėjai pasakyti... aš privažiuoju kuo arčiau kuolelio ir tada susuku vairą iki galo, o paskui jau žiūriu kaip toliau tą vairą sukinėti... tik jei gausi įstrižą, įsidėmėk, kurioj pusėj tau gale trumpesnė linija, kad žinotum pro kurį veidrodėlį žiūrėt 4u.gif na, gal supratai, ką norėjau pasakyt blush2.gif na, jei pro kitą veidrodėlį žiūrėsi, užvažiuosi ant galinės linijos su vienu ratu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dien@ @ 2009 03 09, 14:05)
Padėkit ,mielosios, susigaudyti, nes visai jau pasimetus esu, o ir egzas jau ant nosies, rytoj doh.gif  doh.gif  doh.gif

as darau pagal antra bet tu daryk kaip tau lengviau as palieku apie 1m kazkur tada per sonini galini langa matau kuoliuka tada visa vaira susuku tada pavara ir varau pfsio poto jau koreguoju vairu mirksiukas.gif kai busi vietoj tada matysi ar palikai daugiau vietos ar nera ir viskas bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu visoms merginoms - daryk kaip tau tuo metu pasirodys patogiau. Pati pajusi, ką gali ir kas geriau išeis. Šiaip abiem variantais įsigrūst įmanoma, tiesiog privažiuosi prie to pratimo ir jau pagal situaciją matysi, ar privažiavai arti, ar toli...
ir dideliausios tau sėkmės 4u.gif

Atsakyti
DIENA, dar prisimink, kad jei blogai įvairavai, visada turi teisę pavažiuot į priekį (pavažiuok kuo daugiau jei reikės) ir tada atbuliniu jau įvairuok kaip reikia...
sėkmės tau ryt wub.gif mes visos trys laikysim kumštukus biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai jau tikrai drinks_cheers.gif jei galėčiau ir kojas į mazgelį kokį suraityčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Levander @ 2009 03 09, 15:13)
DIENA, dar prisimink, kad jei blogai įvairavai, visada turi teisę pavažiuot į priekį (pavažiuok kuo daugiau jei reikės) ir tada atbuliniu jau įvairuok kaip reikia...
sėkmės tau ryt  wub.gif mes visos trys laikysim kumštukus  biggrin.gif  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dien@ @ 2009 03 09, 16:05)
Padėkit ,mielosios, susigaudyti, nes visai jau pasimetus esu, o ir egzas jau ant nosies, rytoj doh.gif  doh.gif  doh.gif nežinau ką ir galvot, nes abiem atvejais kažkaip įsipaišydavau, o dabar jau susimaišiau visai doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mane moke pagal antraji varianta smile.gif ale jis ne metrais man sake, o zingsniais doh.gif sita pratima visada prasciausiai mokejau doh.gif bet kazkaip realiai visai nesunku pastatyti masinyte 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, kas atsakė apie  aikštelės eiliškumą mirksiukas.gif
dabar dar turiu vieną klausimėlį, vat ką reiškia skirtingi instruktoriai, vnž esu giliai pasimetus, tai pirmas instruktorius pasakojo apie parkavimosi ypatumus ir taip mokė, kad pvz reikia priparkuoti mašiną 90 laipsnių kampu, tai stengtis kuo arčiau privažiuoti prie stulpelių, kad atstumas būtų minimalus, tada kad matytum per galinį langelį stulpelį ir tada vairą max susuki į dešinę ir įjungus atbulinę pavara bandai įvairuoti į parkavimo vietą.

Na o antrasis  instruktorius visai kitaip paaiškino, žodžiu, kad nereikia stengtis kuo arčiau to stulpelio, o kaip tik atvirkščiai, palikti kad atstumas būtų apie 1,2-1,5m ir tik tada manevruoti su atbuline pavara.

Nereikia perdaug galvot kaip ką daryt. Važiuok kaip patogiau, o kaip instruktorius sako, tada jau antraeilis dalykas.
Atsimenu kai aš mokiausi, tai pirmas 2 pamokas aikštelėje nežinojau nei kur žiūrėt, nai ko ieškot smile.gif Bet įvažiuodavau iš karto(važiuot mokėjau gerai, bet parkavimųsi niekada nebuvau daręs specialiai). Svarbiausia sprendimus padaryti esamuoju laiku, nes situacija visuoemt keičiasi ir reikia prie jos prisitaikyti smile.gif
Sekmės biggrin.gif
Atsakyti
pvz reikia priparkuoti mašiną 90 laipsnių kampu, tai stengtis kuo arčiau privažiuoti prie stulpelių, kad atstumas būtų minimalus, tada kad matytum per galinį langelį stulpelį ir tada vairą max susuki į dešinę ir įjungus atbulinę pavara bandai įvairuoti į parkavimo vietą.

Siaip jei lb arti kuoleliu privaziuosi bus klaida, bet nekritine.... As pamenu istrizam buvau arti privaziavus, tai inspektorius sako - na jei salia butu masina, o ne kuoleliai - kazin kaip man reiktu islipt is masinos, palikai per mazi vietos ir man atrodo pasizym4jo kaip nekritine klaida.... ax.gif
Atsakyti
Kazkoki tarpa reikia vis tiek nuo kuoleliu palikti ir prisiglausti prie ju nereikia, nes reikia isivaizduoti, kad toje vietoje masina ir reiketu is jos keleiviui islipti..aisku, nereikia ir per daug nutolti, daugmaz palikti vienodus atstumus..nors man nevisada ir pavykdavo blush2.gif o siaip, atmink, kad geriau neskubet ir jeigu ka, dar gali pavaziavus i prieki pasitaisyt..sekmes 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote ar galima taip : vasara issilaikau teises, o ziema kai sueina 18 jas isduoda ir vazineju? Koks maksimalus naujo vairuotojo masinos galingumas? Su 160 ag, 2.5 L leidzia vaziuoti ?
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 03 09, 17:30)
Gal zinote ar galima taip : vasara issilaikau teises, o ziema kai sueina 18 jas isduoda ir vazineju? Koks maksimalus naujo vairuotojo masinos galingumas? Su 160 ag, 2.5 L leidzia vaziuoti ?

tai regitroj nelabai leis laikyt, kol 18 nėra, mano manymu...
o dėl mašinos, tai nu turi tilpt į B kategorijos rėmus ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 03 09, 17:30)

As irgi manau, kad kol nera 18, nelabai ir leis laikyt..nebent galima tik kursus kokius pradet lankyt..o kokia masina galesi vairuot, tai bet kokia lengvaja masina, kuri turi iki 8 sedimu vietu berods.. g.gif
Atsakyti