Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(asas123 @ 2009 03 09, 16:30)
Gal zinote ar galima taip : vasara issilaikau teises, o ziema kai sueina 18 jas isduoda ir vazineju? Koks maksimalus naujo vairuotojo masinos galingumas? Su 160 ag, 2.5 L leidzia vaziuoti ?

laikyti vairavimą galima TIK nuo 18 metų, turi būti bent diena PO gimimo dienos.
teoriją galima mėnesį prieš 18 - ąjį mirksiukas.gif
o kursus galima pradėt lankyt, kad ir prieš kokį pusmetį rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki, smile.gif jus rasote kad yra isibegejimo pratimukas aiksteleje? mano ziniomis jau ji panaikino del mazareiksmiskumo... ax.gif nejaugi cia tik klaipedoje taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 22:04)
sveiki, smile.gif  jus rasote kad yra isibegejimo pratimukas aiksteleje?  mano ziniomis jau ji panaikino del mazareiksmiskumo... ax.gif  nejaugi cia tik klaipedoje taip g.gif

Klaipėdoj tai tikrai nėra smile.gif o kitur, tai kaip supratau iš forumo, yra
Atsakyti
tikriausiai tik klaipedoje cia taip rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 09, 22:06)
Klaipėdoj tai tikrai nėra  smile.gif o kitur, tai kaip supratau iš forumo, yra

matau jus klaipediete...smalsu ar jau (is)laikete teises? kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 22:27)
tikriausiai tik klaipedoje cia taip rolleyes.gif
Papildyta:

matau jus klaipediete...smalsu ar jau (is)laikete teises? kaip sekesi

jeigu galima, tai į mane kreipkitės tu, nes iki jūs man dar toli ax.gif 4u.gif biggrin.gif
taip, išsilaikiau paskutinę žiemos dieną blush2.gif smile.gif sekėsi labai labai puikiai, šauniai ir visaip kitaip. šiaip čia yra visa mano istorija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 09 kovo 2009 - 21:43
Sveikos 4u.gif

Ir as noriu prie jusu prisijungti ax.gif Baigiau visus kursus gruodi, bet taip ir neisdrysau nueit i Regitra paskutiniam egzui unsure.gif Maniau jog pavazinesiu su SB, bet jis man bijo masina duot, o ir kelis kartus vaziavau miesto pakrasty, tai jam daugiau streso nei man doh.gif Drauge pasiule viena pazystama instruktoriu, tai nuo siandien vazinesiu kelias dieneles prisiminimui.

Tik bijau del aiksteles, siandien instruktorius pasake jog aikstelej nebegalima susukt vairo stovint masinai, o mane tik taip pirmasis instruktorius ir ismoke unsure.gif

Uz poros sav bandysiu eit i Regitra.

Tik kodel negalima praktikai vilniuj internetu uzsiregistruot i menesio pabaiga? leidzia tik iki 03.14 g.gif Kiti mietai leidzia menesio begyje.
Atsakyti
[quote=*Gabriella*,2009 03 09, 22:59]
Sveikos 4u.gif

Tik bijau del aiksteles, siandien instruktorius pasake jog aikstelej nebegalima susukt vairo stovint masinai, o mane tik taip pirmasis instruktorius ir ismoke unsure.gif

negalima vairo niekada susukti masinai stovint schmoll.gif vaira reikia susukti vaziuojant ax.gif leksiu ir as bandyti laime kita savaite, jau antra karta po metu pertraukos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 09, 22:42)
jeigu galima, tai į mane kreipkitės tu, nes iki jūs man dar toli  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif
taip, išsilaikiau paskutinę žiemos dieną  blush2.gif  smile.gif  sekėsi labai labai puikiai, šauniai ir visaip kitaip. šiaip čia yra visa mano istorija  ax.gif

aciu uz nuorodele Tau biggrin.gif paskaitysiu smile.gif
Papildyta:
oi man cia kazkaip susiplake ta zinute i viena teksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 22:13)
oi man cia kazkaip susiplake ta zinute i viena teksta blush2.gif

Na mane pirma karta mokydamas instruktorius leido unsure.gif As labai stebedavausi aikstelej kai kiti mokiniai judedami ivaziuoja, man atrodydavo super sudetinga. Bet instruktorius sake nieko ismoksi, nebutina taip ivaziuot per egza doh.gif

O kodel metus laukei?
Atsakyti
Nevisuose miestuose yra isibegejimas, o jeigu yra - ne visur reikia 2 pavara naudoti, kai kur uztenka tik 1.. O kad vaira butu galima sukt masina, kazin ar kazkada taip buvo? g.gif reikia bent truputuka nestipriai pajudet.. ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif na as metus atostogavau nuo teisiu laikymo...taip galima pasakyti biggrin.gif matai as pernai ziema islaikiau teorija is pirmo karto, paskui laikiau praktika ir susikirtau aiksteleje...nu ir kazkaip nebeperlaikiau..tai va dabar vel susisgribau kad reik laikytis smile.gif darau pravaziavimus dabar papildomai.o kas liecia vairo susukima,tai pvz.darant manevra tik pajudi vos vos ir jau gali susukti vaira, bet dar kol stovi tai ne
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 03 09, 23:23)
Nevisuose miestuose yra isibegejimas, o jeigu yra - ne visur reikia 2 pavara naudoti, kai kur uztenka tik 1.. O kad vaira butu galima sukt masina, kazin ar kazkada taip buvo? g.gif reikia bent truputuka nestipriai pajudet.. ax.gif

smile.gif tai vat man ir atrodo kad negalima , keista kad taip mokino...o dar keisciau kaip isibegeti ir pasiekti ta greiti su pirma pavara? na nesu gera vairuotoja ir teisiu dar neturiu,bet man atrodo kad tai fantastika truputi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 09, 22:31)
smile.gif  tai vat man ir atrodo kad negalima , keista kad taip mokino...o dar keisciau kaip isibegeti ir pasiekti ta greiti su pirma pavara? na nesu gera vairuotoja ir teisiu dar neturiu,bet man atrodo kad tai fantastika truputi.. smile.gif

Isibegejima as ir visada tik su 1 pavara g.gif pasiekiu 30 greiti, masina uzia biggrin.gif
Man sis tratimas pats fainiausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 03 09, 21:59)
Tik bijau del aiksteles, siandien instruktorius pasake jog aikstelej nebegalima susukt vairo stovint masinai, o mane tik taip pirmasis instruktorius ir ismoke  unsure.gif

man irgi taip sake, bet kai laikiau Regitroje, sukau stovint ir anas nieko nepasake smile.gif Siaip, bet kokiu atveju, tai galima pzymeti tik kaip nekritine klaida smile.gif
Atsakyti