Sveikos,
LevanderSĖKMĖS kuo didžiausios ir laukiam naujienų

Merginos, man čia gimė tokia idėja FIX, prašom prisijungti
Žodžiu, siūlau rašyti tokią atmintinę ar tiesiog patarimus būsimoms vairuotojoms, į ką reikia
labai atkreipti dėmesį, jei nori išlaikyti Regitros vairavimo egzaminą, patarimus duodam iš savo "skaudžios" ir "neskaudžios" patirties, taip pat prisimenam ir gerus ir vertingus instruktorių patarimus.
Taigi aš pradedu:
ATMINTINĖ VAIRAVIMO EGZAMINUI1.Vairuojant ypatingai stebėkit horizontalųjį ženklinimą t.y linijas gatvėje, ypač tai aktualu prieš persirikiavimą, jokiu būdu nekirskit ištisinės linijos nes egzaminas iš karto bus baigtas.
2. Atidžiai stebėkite kelio ženklus, neviršykite, nurodyto greičio, mieste daug kur stovi
40 3. Greitkelyje Vilnius-Kaunas greitis ne daugiau
70, per egzaminą geriau laikyti mažesnį greitį, pvz 60-65km/h
4. Kas laikys egzaminą Vilniuje, ir gaus maršrutą pro Maximos bazę, tai prieš įvažiuojant į Maximos teritoriją, sumažinam greitį, nes leistinas greitis tik
205.Vairuodamos nesutelkite viso dėmesio tik į kelią, dažniau žvilgčiokite į šoninius veidrodėlius ir per petį.
6.Laikant egzaminą Kaune ar Vilniuje, troleibusų geriau nelenkti, nes gali viršyti leistiną greitį(kaip mano instruktorius sako: "mieste lenkiam tik arklį ir traktorių"
Iš mano pusės tiek, prašom prisijungti ir jums, t.y nukopinat mano tekstą ir darašot savo, kad būtų viskas vienoje vietoje.