Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(yolitux @ 2009 03 05, 01:29)
Sekmes rytoj, Levander - laikysim su Emilyte kumscius ir lauxim ziniu  friends.gif

nedėkosiu doh.gif blush2.gif
o kaip bijau fear.gif
kas keisčiausia, tai turbūt labiausiai bijau tų 3 užduodamų klausimų lotuliukas.gif vakar neišėjo pasimokint, tai šiande nuo pat ryto zubrinu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu nee... aš įsibėgėdama visada apie 30 pasiekdavau - nei vienam va lape nebuvo nei žodelio apie tai kad pratimas blogai atliktas tongue.gif

QUOTE(Levander @ 2009 03 04, 23:00)
matyt tiek tetrūko iki neišlaikymo  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 03 05, 09:12)
nedėkosiu  doh.gif  blush2.gif
o kaip bijau  fear.gif
kas keisčiausia, tai turbūt labiausiai bijau tų 3 užduodamų klausimų  lotuliukas.gif vakar neišėjo pasimokint, tai šiande nuo pat ryto zubrinu  blush2.gif  biggrin.gif

aš irgi labai bijojau, bet tik eidama jau link aikštelės supratau, kad juk visiškai nieko neišsiaiškinau dėl tų klausimų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ačiū Dievui nieko ir nepaklausė ax.gif
sėkmės, Levander 4u.gif juk viskas bus gerai, žinot tai thumbup.gif
Atsakyti
Laikom kumscius uz levander, tikiuosi ji sugris su geromis naujienomis 4u.gif
O as siandien pagaliau pasiimsiu teises smile.gif tai jau rytoj turbut ir teks pasivezint biggrin.gif eisim i ikurtuves, tai vyras jau is anksto dziaugiasi, kad jis gales baliavot, o as turesiu ji po to namo pargabenti lotuliukas.gif sako, vat zinosi, kaip man buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Levander - dideliausios sėkmės, susikaupimo, mokėjimo nurimti ir gerų žinių 4u.gif

O aš pasigirsiu - turiu ne tik teises, bet ir mašiniuką ir jau 3 dieną vairuoju į darbelį.
Bet kai reikėjo Iš Klaipėdos Regitros namo parvažiuot(gyvenu užmiesty), tai Dieve padėk, kaip jaudinaus(net užgesau prie sankryžos blush2.gif ). Buvo labai keista ir neramu, kad važiuoju viena pati ir niekas man padėti negalės, jei kas nutiks. Bet nieko - įveikiau net kelis žiedus ir pro policiją pravažiavau ir tada pamačiau, kad MB iš paskos seka(sunerimau, kad jau kažkas blogai blink.gif ) - pasirodo pas jį paliko mano mašinos technikinis ir draudimas doh.gif lotuliukas.gif . tai atsiėmiau ir tęsiau kelionę.

O dėl T sankryžos - nereikėjo užtraukti man jokio rankinio - tik pasakiau, kad jau baigiau, tai jis išlipo ir pažiūrėjo ar viskas gerai(visą tą laiką laikiau koją ant stabdžio). Taip mane mokė ir instruktorius - jis sakė, kad tiek riboto apsisukimo, tiek T sankryžoj rankinio nereikia, nebent pats instruktorius prieš išlipdamas pažiūrėti gali užtraukti ar manęs paprašyti. manevras baigtas tada, kai nieko nekliudydamas išvažiuoji iš sankryžos.
Atsakyti
O as visad maniau, kad T formos pratimas baigiasi tik tada, kai is jos isvaziuoji g.gif nes isvaziuodamas gi irgi gali ant linijos uzvaziuot ar i kliuti atsitrenkt (taip man buvo vienakart besimokant blush2.gif ) smile.gif
Atsakyti
Levander laikom kumscius uz tave lauksim geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
LevanderSĖKMĖS kuo didžiausios ir laukiam naujienų 4u.gif
Merginos, man čia gimė tokia idėja FIX, prašom prisijungti 4u.gif
Žodžiu, siūlau rašyti tokią atmintinę ar tiesiog patarimus būsimoms vairuotojoms, į ką reikia labai atkreipti dėmesį, jei nori išlaikyti Regitros vairavimo egzaminą, patarimus duodam iš savo "skaudžios" ir "neskaudžios" patirties, taip pat prisimenam ir gerus ir vertingus instruktorių patarimus.
Taigi aš pradedu:

ATMINTINĖ VAIRAVIMO EGZAMINUI

1.Vairuojant ypatingai stebėkit horizontalųjį ženklinimą t.y linijas gatvėje, ypač tai aktualu prieš persirikiavimą, jokiu būdu nekirskit ištisinės linijos nes egzaminas iš karto bus baigtas.

2. Atidžiai stebėkite kelio ženklus, neviršykite, nurodyto greičio, mieste daug kur stovi 40

3. Greitkelyje Vilnius-Kaunas greitis ne daugiau 70, per egzaminą geriau laikyti mažesnį greitį, pvz 60-65km/h

4. Kas laikys egzaminą Vilniuje, ir gaus maršrutą pro Maximos bazę, tai prieš įvažiuojant į Maximos teritoriją, sumažinam greitį, nes leistinas greitis tik 20

5.Vairuodamos nesutelkite viso dėmesio tik į kelią, dažniau žvilgčiokite į šoninius veidrodėlius ir per petį.

6.Laikant egzaminą Kaune ar Vilniuje, troleibusų geriau nelenkti, nes gali viršyti leistiną greitį(kaip mano instruktorius sako: "mieste lenkiam tik arklį ir traktorių"

Iš mano pusės tiek, prašom prisijungti ir jums, t.y nukopinat mano tekstą ir darašot savo, kad būtų viskas vienoje vietoje.
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

negaliu dar patikėt sad.gif
ačiū visoms už palaikymą 4u.gif friends.gif

kai patikėsiu, papasakosiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 05 kovo 2009 - 15:43
QUOTE(Levander @ 2009 03 05, 16:41)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

negaliu dar patikėt  sad.gif
ačiū visoms už palaikymą  4u.gif  friends.gif

kai patikėsiu, papasakosiu  doh.gif  biggrin.gif

VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SVEKINAM clap_1.gif bis.gif alc.gif thumb_yello.gif first.gif
Atsakyti
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

ŠAUNUOLĖ thumbup.gif SVEIKINU clap.gif clap_1.gif 4u.gif LAUKSIM IŠSAMAUS PASKOJIMO rolleyes.gif
Atsakyti

assa.gif assa.gif sveikinam, pagaliau galesim baliavot clap.gif victory.gif clap_1.gif alc.gif essen.gif
Atsakyti