Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

Didziuliai sveikinimai Levander smile.gif 4u.gif paskutiniu metu visos mergaites saunuolytes smile.gif laukiam pasakojimo.. ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai Levander 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
o kad ir man taip pasisektu...
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 03 05, 17:33)
Sveikinimai Levander  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Celeste, kad paskutiniu metu visos saunuoles ir nebuna taip, kad nepasisektu smile.gif su visu pagalba ir patarimais, manau, pavyks ir tau tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 03 05, 17:37)
Celeste, kad paskutiniu metu visos saunuoles ir nebuna taip, kad nepasisektu smile.gif su visu pagalba ir patarimais, manau, pavyks ir tau tikrai 4u.gif

bandau tuo tiketi,bet po tu nesekmingu bandymu bijau vel ten eiti... verysad.gif
Atsakyti
Levander, sveikinu!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif o taip bijojai.. aš gi sakiau kad tau iškart reikia teises duot 4u.gif

beje, mes su MB nusprendėm kad geriausia egzus laikyti yra mėnesio gale ir pirmą savaitę smile.gif kol dar lizingams regitrai nereikia mokėt arba kai jau yra sumokėję už mašiniukus..
nes kaip žinia lizingas pinigėlius atsiima apie 20 d, tada ir būna kritinės dienos lotuliukas.gif
Papildyta:

Celeste, aš tai iš ketvirto išlaikiau... nebijok ir eik ir laikyk. Jei reikės, kad ir iš 160, bet gi vistiek kažkada išlaikysi.. drinks_cheers.gif

QUOTE(Celeste @ 2009 03 05, 17:59)
bandau tuo tiketi,bet po tu nesekmingu bandymu bijau vel ten eiti... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 05 kovo 2009 - 17:06
ačiū už sveikinimus 4u.gif trečias kartas nemelavo clap.gif
yolitux, būtinai reiks laistyt tongue.gif prašom kokią dieną į svečius su visa šeimyna mirksiukas.gif

na, bandau trumpai bigsmile.gif
gavau įstrižą parkavimą
aikštelėj visur gerai pasistačiau, tik ant estakados porą kartų užgesau doh.gif visad per egzą užgęstu, o per eilinius pravažiavimus-niekad schmoll.gif
ir tik įsėdus į mašiną užgesau blush2.gif
ačiū dievui, gavau galingesnę astrą, bet su girgždančia sankaba doh.gif turbūt tą pačią kaip ir tu, yolitux drinks_cheers.gif
na, ką sako užsisekim diržus, tai supratau, kad važiuojam į miestą...kalbos dovaną buvau praradus per egzaminą lotuliukas.gif o ir egzaminuotojas nekalbus buvo, labai oficialus... bet kur suksim tai labai anksti pasakydavo thumbup.gif
antrą kartą laikydama vilkaus visada ant 40, o šiande spaudžiu ant 50, kad tik greičiau doh.gif kur galima būtinai ant 70 važiavau

Papildyta:
vieną kartą prie šviesoforo sugebėjau su 3 pavara iš vietos pajudėt ir neužgest... tai sako kas tau su tom pavarom yra blush2.gif nes vietoj 1, trečią įjungdavau blush2.gif per antrą egzaminą irgi tą patį pastebėjimą gavau blush2.gif
arba dega žalias, o prie raudono šalia rodyklė į dešinę) ir reikėjo sukti į dešinę, tai aš sugebėjau prie stop linijos sustoti (kaip kad degant raudonam) lotuliukas.gif blush2.gif taip piktai sako: kokiu tikslu, jūs, ponia, sustojote unsure.gif
Šiaulių nepažįstu, tai net nežinau, ar dar toli man ta regitra...o važiuoju jau atrodo visą amžinybę wacko.gif
pagaliau sako sankryžoje suksim į dešinę ir tada į regitrą clap.gif oi, kaip aš šitų žodžių laukiau karsta.gif
pastatau mašiną, jis nieko man nesako blink.gif o mane ta jo tyla veda iš proto...sakau, na ir kaip man sekėsi lotuliukas.gif sako gerai, eikit prie tokio arba tokio langelio priduoti dokumentų yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 03 05, 17:37)
Celeste, kad paskutiniu metu visos saunuoles ir nebuna taip, kad nepasisektu smile.gif

aš dėl to bijojau neišlaikyt... čia visos tik išlaiko, išlaiko, galvoju kokia žiopla pasirodysiu, kad neišlaikiau blush2.gif doh.gif

dokumentus pridaviau su ašarom akyse blush2.gif blush2.gif
jau koks akmuo nuo pečių nukrito, tai ne tas žodis doh.gif
važiuojam jau namo iš regitros, net juokiuos iš tos laimės biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif
na, kas ilgai iki to ėjo, truėtų mane suprast blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 05 kovo 2009 - 17:18
toks aukstas diedas tau turbut buvo, deja su juo i miesta neisvaziavau, o masinike tai nekokia blush2.gif smile.gif

sveciu tai butinai laukit mirksiukas.gif

as tai verkiau is dziaugsmo, juokas nekilo cray.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 05 kovo 2009 - 17:29
yolitux, aukštas ir labai stambus mirksiukas.gif
aš opelių nekenčiau po 2 neišlaikytų egzaminų, bet jau pradeda patikti thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Celeste @ 2009 03 05, 17:33)
Sveikinimai Levander  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

su mūsų palaikymu turi pasisekti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 03 05, 18:29)
yolitux, aukštas ir labai stambus  mirksiukas.gif
aš opelių nekenčiau po 2 neišlaikytų egzaminų, bet jau pradeda patikti  thumbup.gif  lotuliukas.gif

tada netas, man buvo aukstas ir kudas lotuliukas.gif gal su barzdele toks? Donce (MB) pas ji islaike bigsmile.gif sake fainas.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 05 kovo 2009 - 17:31
QUOTE(Levander @ 2009 03 05, 17:25)
na, kas ilgai iki to ėjo, truėtų mane suprast  blush2.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Saunuole thumbup.gif
QUOTE(Levander @ 2009 03 05, 17:29)
aš opelių nekenčiau po 2 neišlaikytų egzaminų, bet jau pradeda

Nu va, tai gal ir pati kada su opeliu varinesi mirksiukas.gif galetumem steigti kluba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 05 kovo 2009 - 17:36
QUOTE(yolitux @ 2009 03 05, 18:30)
tada netas, man buvo aukstas ir kudas  lotuliukas.gif  gal su barzdele toks? Donce (MB) pas ji islaike  bigsmile.gif sake fainas....  rolleyes.gif

aha, su barzda, pražilęs biggrin.gif
aš tai kiek girdėjau, ir Mb brolis pas jį laikė (neišlaikė), tai sakė kad nepatiko blush2.gif todėl labai jo bijojau biggrin.gif
na, kur sukti maloniai pasakydavo, bet porą kartų ir piktai pasakė, ką darau ne taip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rasyte_ @ 2009 03 05, 18:36)
Nu va, tai gal ir pati kada  su opeliu varinesi mirksiukas.gif galetumem steigti kluba lotuliukas.gif

irnesakyk.gif užteks man ir seno turimo bimbaliuko hihihi.gif
bet klubą galit steigti biggrin.gif va, tu, yolitux jau narės jo thumbup.gif
Atsakyti
arba dega žalias, o prie raudono šalia rodyklė į dešinę) ir reikėjo sukti į dešinę, tai aš sugebėjau prie stop linijos sustoti (kaip kad degant raudonam) lotuliukas.gif blush2.gif taip piktai sako: kokiu tikslu, jūs, ponia, sustojote unsure.gif

dokumentus pridaviau su ašarom akyse blush2.gif blush2.gif
jau koks akmuo nuo pečių nukrito, tai ne tas žodis doh.gif
važiuojam jau namo iš regitros, net juokiuos iš tos laimės biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif
na, kas ilgai iki to ėjo, truėtų mane suprast blush2.gif lotuliukas.gif
[/quote]

O cia teisingai juk darei..kai dega raudonas visada reikia prie stop linijos sustoti, o tik paskui sukti i desine, jeigu yra zalia rodykle, et sustoti reikie smile.gif

As pilnai suprantu, nes tas mano kelias irgi buvo laabai ilgas blush2.gif kai islaikiau, tada man irgi atrode didziulis akmuo butu nuriedejes ax.gif
Beje, gal netycia pameni egzaminuotojo varda? nes ten jie visada prisistato..idomu ar apie ta pati galvoju ax.gif

Et, vel neisejo normaliai pacituot ir atrodo, kad mano viskas rasyta blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 05 kovo 2009 - 17:49