QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 21, 19:15)
wwwtania - o aš drįstu teigti, kad man važinėjimai su M raide buvo gal naudingesni... per egzaminą stabdžiau su sankaba visą laiką, žinau, kad negalima, bet pasakiau egzaminuotojui, kad nu aš labai atsiprašau, žinau, kad negalima, bet pripratau taip važinėt. o kai išsilaikysiu, tai juk niekam nerūpės. ir paklausiau žaviai, ar labai blogai

čia tam, kad nepyktų stipriai. tai pasakė nu nieko gero... bet ir nieko labai blogo
aišku, po to sekė malonieji keturi ratai žiede, bet nieko baisaus, praėjom
nu tavo istorija tai topine

noreciau ir as toki ekzaminuotoja gauti
QUOTE(la vita @ 2009 03 21, 20:36)
Gaila iš ties, nes nuvažiavus nemažai jau buvau. Beje ačiū kad perspėjai apie tuos klausimus, gerai kad pasiskaitinėjau. Būčiau neatsakius - egzo net pradėjus nebūčiau.
Gal nemoku aiškiai aprašyt, susinervinus dar. Tik užsimerkiu ir matau tą situaciją
Kirtau ištisinę juostą nors egzaminuotojas sakė- važiuok

- žiedas prie eglės turgaus kur, važiavau nuo minijos gatvės link to žiedo ir turėjau sukt į dešinę. O ten visada pirma juosta užkišta mašinų.
isivaizduoju kaip jauteisi, o tai su tuo ratu truputi nesupratau

tai reikejo apvaziuoti rata ir vaziuojant ratu persirikiuot i antra juosta? ar kaip?
QUOTE(sportininkas @ 2009 03 21, 21:10)
Na sveikos visos!
sveikinimai
QUOTE(apsikabinkim @ 2009 03 22, 12:38)
Aš vakar bandžiau paimti Vilniaus Regitrą. Nepasisekė. Nors visos baimės išgaravo, kai atsisėdau į mašinėlę. Bet tai buvo Astra, gan didelė man pasirodė, nors mokiausi važinėti tiek su astra, tiek su polo... Leido pasibandyti pasivažinėti, viskas gerai... Įsibėgėjimas, estakadoj uždusau vieną kartą, apsisukimas, šoninis prisiparkavimas (mano mėgstamiausias), ir T forma... Įvažiavau labai dailiai, pasakė, kad reikia dar atgal pariedėti, pariedėjau, o išvažiuodama pagalvojau, kad jei toliau nei esu pripratusi pariedėjau atgal, reikia truputį į priekį pariedėti... Čia ir buvo mano klaida, kad neįvertinau atstumo ir gabaritų mašinėlės ir taip dailiai švelniai paliečiau stulpelį... Už manęs panelė važiavo ir numušė veidrodėlį prie aikštelės į šlagbaumo dėžę, šioje vietoje ir jai baigėsi egzas. Dar mačiau man parinktą maršrutą - lengvesnio ir būti negali - vos keli posūkiai ir visą laiką tiesiai. Vakar dar kažkaip sakiau, ai, dzin, kitą kartą, o šiandien labai liūdna pasidarė, matyt, jau nebeveikia apsauginis mechanizmas.
labai uzjauciu, na bet nenusimink susiimk ir eik vel lakyti... juk turi pasisekti