Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

Sveikutes issilaikiau ir as vasario 22d.Seip visus pravazevimus esu turejusi Siauliuose,4 kartus laikiau siauliuose,mano instruktorius labai stebejosi kodel as neislaikau,nes vairuoju gerai ax.gif .Niu ka pagalvojau pabandysiu laime Kaune,nes viena pazystama ir Siauliuose ilga laika neislaike,o va Kaune iskart issilaike,tai nutariau laime ir as isbandyt,ir stai man pavyko thumbup.gif thumbup.gif Gailiuosi kad iskart tokio zingsnio nezengiau nes pinigeliu sukisau 3000lt doh.gif (cia su viskuo,plius papildomi pravazevimai).O apie Siaulius girdejau nemazai nusiskundimu,kad Regitra prisemusi lizinginiu masinu,jiems sunku issimoketi,todel labai dauk nepraleidzia per egzus.Nu nebesvarbu zodziu pasibaige mano kosmarai lotuliukas.gif Bet jau atlaisciau gerai,kad net nebeatsiminiau nieko blush2.gif bet verta.
Nu o Jums visoms busimoms vairuotojoms noriu palinketi.Drasos,Sekmes,Optimizmo!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nenuleiskit ranku,ir tikrai iveiksit Regitra!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*drieziuke* @ 2009 03 06, 13:19)
Sveikutes issilaikiau ir as vasario 22d.Seip visus pravazevimus esu turejusi Siauliuose,4 kartus laikiau siauliuose,mano instruktorius labai stebejosi kodel as neislaikau,nes vairuoju gerai ax.gif .Niu ka pagalvojau pabandysiu laime Kaune,nes viena pazystama ir Siauliuose ilga laika neislaike,o va Kaune iskart issilaike,tai nutariau laime ir as isbandyt,ir stai man pavyko thumbup.gif  thumbup.gif Gailiuosi kad iskart tokio zingsnio nezengiau nes pinigeliu sukisau 3000lt doh.gif (cia su viskuo,plius papildomi pravazevimai).O apie Siaulius girdejau nemazai nusiskundimu,kad Regitra prisemusi lizinginiu masinu,jiems sunku issimoketi,todel labai dauk nepraleidzia per egzus.Nu nebesvarbu zodziu pasibaige mano kosmarai lotuliukas.gif Bet jau atlaisciau gerai,kad net nebeatsiminiau nieko blush2.gif bet verta.
Nu o Jums visoms busimoms vairuotojoms noriu palinketi.Drasos,Sekmes,Optimizmo!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Nenuleiskit ranku,ir tikrai iveiksit Regitra!!!! drinks_cheers.gif

Sveikinu smile.gif 4u.gif o su Siauliu regitra is tikruju kazkas ne taip, vienas is daugiausiai neislaikanciuju skaicius.. unsure.gif
Beje, offtopic blush2.gif , o tu siais metais issilaikei? nes vasario 22d. buvo sekmadienis..lyg ir ne darbo diena regitrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 03 06, 10:34)
labas rytas  4u.gif  nu ka islaikiau vairavimo egzamina  thumbup.gif  yess.gif  yess.gif
baimes aisku buvo bet pamacisu gera instruktoriaus veida nelb ir bijojau  ax.gif

ŠAUNUOLĖ SVEIKINIMAI DIDŽIAUSI

Na o aš merginos bandau antradienį 10h, jau užsiregistravau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 03 06, 10:34)
reikėjo parodyt, kur variklio aušinimo skystis randasi  biggrin.gif
o tu pirmą kartą laikysi?  bigsmile.gif

Aha aš pirmą kartą bandysiu doh.gif

Giagute, gal prisimeni Vln regitros aikštelės pratimų eiliškumą, t.y kas po ko eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dien@: 06 kovo 2009 - 14:31
QUOTE(Dien@ @ 2009 03 06, 14:16)
Na o aš merginos bandau antradienį 10h, jau užsiregistravau ax.gif

sėkmytės 4u.gif

VASARĖLE, sveikinu drinks_cheers.gif 4u.gif

žiūrėkit, įvedžiau regitros puslapy asmens kodą... rašo asmuo gali atsiimti VP Šiaulių filiale...tai čia reiškia, kad jau yra jis padarytas? blush2.gif
gal kuri, kuri dar nėra išsilaikiuis teisių, gali įvesti savo asmens kodą ČIA , PARAŠYTUMĖT MAN, KĄ JUMS RAŠO, KAI ĮVEDATE blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 03 06, 15:54)
sėkmytės  4u.gif

VASARĖLE, sveikinu  drinks_cheers.gif  4u.gif

žiūrėkit, įvedžiau regitros puslapy asmens kodą... rašo asmuo gali atsiimti VP Šiaulių filiale...tai čia reiškia, kad jau yra jis padarytas?  blush2.gif
gal kuri, kuri dar nėra išsilaikiuis teisių, gali įvesti savo asmens kodą ČIA , PARAŠYTUMĖT MAN, KĄ JUMS RAŠO, KAI ĮVEDATE  blush2.gif

Levander, taip, jeigu jau raso, kad gali pasiimti, reiskias jis padarytas smile.gif drasiai jau gali vaziuot i regitra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 06 kovo 2009 - 15:17
QUOTE(klik @ 2009 03 06, 16:03)
Levander, taip, jeigu jau raso, kad gali pasiimti, reiskias jis padarytas ir tikrai jau gali smile.gif

valioooooooooooo yahoo.gif
išbučiuosiu jį rytoj pasiėmusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vienas vaikinukas tai mačiau, pasiėmė ir pabučiavo hihihi.gif laugh.gif
tai jau namo grįšiu už vairo kaip pilnateisė vairuotoja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 06 kovo 2009 - 15:18
QUOTE(Levander @ 2009 03 06, 15:54)
sėkmytės  4u.gif

VASARĖLE, sveikinu  drinks_cheers.gif  4u.gif

žiūrėkit, įvedžiau regitros puslapy asmens kodą... rašo asmuo gali atsiimti VP Šiaulių filiale...tai čia reiškia, kad jau yra jis padarytas?  blush2.gif
gal kuri, kuri dar nėra išsilaikiuis teisių, gali įvesti savo asmens kodą ČIA , PARAŠYTUMĖT MAN, KĄ JUMS RAŠO, KAI ĮVEDATE  blush2.gif

Aha jau gali lėkt pasiimti, nes man įvedus savo kodą parašė:
Atsiimti pažymėjimo negalima. Tikrinta 2009-03-06 15:21:51
taip kad tikrai gatavas tavo VP
Atsakyti
Vasarele, sveikininimai 4u.gif saunuolyte 4u.gif 4u.gif

Levander, tikiuosi kad ir man trecias kartas nemeluos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 03 06, 13:44)
Sveikinu smile.gif  4u.gif   o su Siauliu regitra is tikruju kazkas ne taip, vienas is daugiausiai neislaikanciuju skaicius.. unsure.gif
Beje, offtopic blush2.gif , o tu siais metais issilaikei? nes vasario 22d. buvo sekmadienis..lyg ir ne darbo diena regitrai g.gif

Oi 21d.vasario blush2.gif jo jo su tais Siauliais kazkas ne taip schmoll.gif jau girdejau dauk nusiskundimu apie Siauliu regitra,man jau negera darosi vien i jos puse paziurejus doh.gif
Papildyta:
As ir kai paimiau pazymejima i rankas,isbuciavau,nes tiek nervu ir pinigeliu kainavo man ta kortele,kad neatsilaikiau nepabucevus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drieziuke*: 07 kovo 2009 - 11:11
sveikos 4u.gif ,na ka-snd is pirmo karto pajamiau Regitra clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 03 07, 14:19)
sveikos 4u.gif ,na ka-snd is pirmo karto pajamiau Regitra clap.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinimai smile.gif 4u.gif ka cia ir bepridursi.. ax.gif
Atsakyti