Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(pomada @ 2009 03 07, 13:19)
sveikos 4u.gif ,na ka-snd is pirmo karto pajamiau Regitra clap.gif  clap.gif  clap.gif

saunuole sveikinimai dideli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 03 06, 10:34)
labas rytas  4u.gif  nu ka islaikiau vairavimo egzamina  thumbup.gif  yess.gif  yess.gif
baimes aisku buvo bet pamacisu gera instruktoriaus veida nelb ir bijojau  ax.gif

QUOTE(*drieziuke* @ 2009 03 06, 13:19)
Sveikutes issilaikiau ir as vasario 22d.palinketi.Drasos,Sekmes,Optimizmo!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Nenuleiskit ranku,ir tikrai iveiksit Regitra!!!! drinks_cheers.gif

QUOTE(pomada @ 2009 03 07, 14:19)
sveikos 4u.gif ,na ka-snd is pirmo karto pajamiau Regitra clap.gif  clap.gif

Sveikinimai dideliausi visoms thumbup.gif 4u.gif Tikrai, kaip puikiai paskutiniu metu visoms sekasi.Taip sakant - taip ir toliau gerai "varykim" bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
sveikinu saveikinu sveikinu naujasias vairuotojas 4u.gif thumbup.gif jus saunuoles thumbup.gif
QUOTE(Dien@ @ 2009 03 06, 16:21)
Aha aš pirmą kartą bandysiu doh.gif
gal prisimeni Vln regitros aikštelės pratimų eiliškumą, t.y kas po ko eina?

Atsakysiu blush2.gif isibegejimas, estakada, apsisukimas riboto plocio teritorijoje, parkavimasis ir T forma 4u.gif

As ketvirtadieni atsiemiau teises ir jau ta pati vakara su MB isriedejau i gatve. Tai, zinokit, pasijauciau kaip pirma karta prie vairo atsisedus doh.gif doh.gif doh.gif o viskas del to, kad musu trantukas benzininis ir senas, tai gazo pedalo jautrumas nenusakomas, stabdi reikia imint kuo smarkiausiai, o sankaba reik atleist kuo pamazelaiu doh.gif na, bet jau dabar kiekviena vakara kur nor vairuoju, tai baigiu prisipratint savo masiniu, tai gal pirmadieni jau turesiu drasos sest viena i ji ir vairuot iki darbo smile.gif
Atsakyti
sveikinimai visoms, įstojusioms į klevlapių gretas 4u.gif ax.gif smile.gif
šiandien važinėjau šiek tiek daugiau, nei 10-15min. tai jergau, leidau kuo aiškiausiai draugui suprasti, kad važinėjimas su vyru keleivio vietoje mus, moteris, kartais totaliai veda iš proto.
viskas jam blogai, vis reguliuoja, vis taip daryk, kitaip daryk... doh.gif jau ir matau, kad normaliai važiuoju, tai ne, pasitaisyk, paspausk, pasuk. tai pasakiau žinai, mane užkniso biggrin.gif pasiaiškinimas buvo tobulas - nu aš suprantu, bet aš net nematomus pedalus spaudau, tai suprask.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai kai pagalvoju, kad dar su tečiu nevažiavau, dar tik su draugu... kas bus su tečiu, tai net įsivaizduot bijau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu visas issilaikiusias saunuoles tikrai paskutiniu metu visos visos islaiko thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

kas del vaziavimo su MB tai jauciu as negaleciau schmoll.gif jis vazineja totaliai kitaip o ir aiskint megejas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 07, 18:14)
sveikinu visas issilaikiusias saunuoles tikrai paskutiniu metu visos visos islaiko  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

kas del vaziavimo su MB tai jauciu as negaleciau  schmoll.gif jis vazineja totaliai kitaip o ir aiskint megejas  lotuliukas.gif

as taip pat negaliu vaziuoti su MB nes pradeda aiskinti taip kaip jis vaziuoja tai tik nervu gadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
VP jau mano rankose yahoo.gif tai koks geras jausmas sėst už vairo, kai jau esi pilnateisis vairuotojas thumbup.gif tik irgi MB nervavo doh.gif ar matai, ar žinai, ką tas ženklas reiškia, junk trečią, junk ketvirtą, prieš vingį greitį primažink wacko.gif sako aš tai greičiau važiuočiau, bet tu sulėtink... sakau aš jau 2 dienas vairavimo stažą turiu, tu man neaiškink lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(zis @ 2009 03 07, 16:17)
Atsakysiu blush2.gif isibegejimas, estakada, apsisukimas riboto plocio teritorijoje, parkavimasis ir T forma 4u.gif

As ketvirtadieni atsiemiau teises ir jau ta pati vakara su MB isriedejau i gatve. Tai, zinokit, pasijauciau kaip pirma karta prie vairo atsisedus doh.gif  doh.gif  doh.gif

pas mus tai estakada, apsisukimas, parkavimasis, T forma, įsibėgėjimas ax.gif

na, mūsų mašina irgi ne pirmos jaunystės... ir ilga labai palygint su astra ar golfu... tai pati jaučiu, kad reikia dar pratintis prie tos mašinos drinks_cheers.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 07 kovo 2009 - 21:10
Na va, jau visa savaitgali vazinejau (bet MB leido tik vakarais naktimis), bet jau galiu pasakyti, kad vis geriau ir geriau sekasi, jau priprantu prie masinytes smile.gif siandien net uzmiesti teko vairuot smile.gif Taigi visoms linkiu greitai issilaikyti teises ir vazinet saugiai, bet su vejeliu 4u.gif
Atsakyti
vasarele85, pomada - sveikinu sveikinu sveikinuuuuu!!!! Didis darbas, mergaitės, šaunuolės absoliutinės jūs!!! drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif Dabar tik istorijų laukiu labai wub.gif

Dien@ , viskas kaip ir visose - estakada, pagreitėjimas, ribotas apsisukimas (ar kaip čia kažkas vadina "močios kiemelis"), tada neatsimenu - tikriausiai šoninis parkavimas, tada įstrižas, paskutinis - garažas (90 laipsnių) ir paskutinis - T forma. Tik kažkaip keistai man ten išdėstymas pasirodė, gal kad aš didesnėj mokinausi nei egzus laikiau ax.gif bet kas labai nustebino tai kad estakada labai jau mažu nuolydžiu - mokinausi tai vos ne ant himalajų pridėjus lotuliukas.gif
QUOTE(Dien@ @ 2009 03 06, 15:21)
Giagute, gal prisimeni Vln regitros aikštelės pratimų eiliškumą, t.y kas po ko eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 09 kovo 2009 - 08:39
unsure.gif ***** kaip bijau
Atsakyti
Ko? bijot čia yra daug ko, klausimas ar verta tik mirksiukas.gif
QUOTE(laumir70 @ 2009 03 09, 10:02)
unsure.gif ***** kaip bijau

Atsakyti
Dėkui merginos, kas atsakė apie aikštelės eiliškumą mirksiukas.gif
dabar dar turiu vieną klausimėlį, vat ką reiškia skirtingi instruktoriai, vnž esu giliai pasimetus, tai pirmas instruktorius pasakojo apie parkavimosi ypatumus ir taip mokė, kad pvz reikia priparkuoti mašiną 90 laipsnių kampu, tai stengtis kuo arčiau privažiuoti prie stulpelių, kad atstumas būtų minimalus, tada kad matytum per galinį langelį stulpelį ir tada vairą max susuki į dešinę ir įjungus atbulinę pavara bandai įvairuoti į parkavimo vietą.

Na o antrasis instruktorius visai kitaip paaiškino, žodžiu, kad nereikia stengtis kuo arčiau to stulpelio, o kaip tik atvirkščiai, palikti kad atstumas būtų apie 1,2-1,5m ir tik tada manevruoti su atbuline pavara.

Padėkit ,mielosios, susigaudyti, nes visai jau pasimetus esu, o ir egzas jau ant nosies, rytoj doh.gif doh.gif doh.gif nežinau ką ir galvot, nes abiem atvejais kažkaip įsipaišydavau, o dabar jau susimaišiau visai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dien@: 09 kovo 2009 - 14:08