Sveiki, mane domintų tarpas tarp spineliu įmontuotas stiklu ar patogus toks variantas , ir kokie atsiliepimai apie priežiūra

QUOTE(umede @ 2009 03 29, 00:41)
Pas mane panasi situacija

Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 15:12)
Julijasha Jeigu pavartysit katalogus su plautuvemis, ten visada buna ir aksesuarai. Lygiai taip pat kaip ir prie voniu, buna rankeneles, pagalveles, kojos ir pan.
Del patogumo nezinau, nes nepirkau, bet ju kainos
Turiu Franke kataloga 

QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 14:12)

Galvojau,kad man vienai cia taip ir favorites negaliu atsiverst

Gražios virtuvės
Ech greičiau savo susitvarkytumėm
Man irgi puslapis ištampytas

Ech greičiau savo susitvarkytumėm

Man irgi puslapis ištampytas

LABUKAS,
kilo mintis 2kambariu bute pasidaryt 3 kambarius -vyrtuveje teks daryt kambari vaiku... turiu berniuka ir mergyte tad reik atskiru kambariu.... bandysiu virtuve susistatyt prie ieinamuju duru kolidoriuje... na mintis gal kam pasirodys nekokia bet dabar laikas pasirinkt ar investuot pinigus ir remontuot virtuve ten kur ji yra dabar ir palikt vaikus viename kambaryje-ar rinktis kita varianta.... tad nezinau kaip cia bus... gal kas nors kaska panasaus daret ir galit patart ir patirtimi pasidalint... butu idomu padiskutuot siuo klausimu..

QUOTE(saolinis @ 2009 03 29, 11:01)
LABUKAS,
kilo mintis 2kambariu bute pasidaryt 3 kambarius -vyrtuveje teks daryt kambari vaiku... turiu berniuka ir mergyte tad reik atskiru kambariu.... bandysiu virtuve susistatyt prie ieinamuju duru kolidoriuje... na mintis gal kam pasirodys nekokia bet dabar laikas pasirinkt ar investuot pinigus ir remontuot virtuve ten kur ji yra dabar ir palikt vaikus viename kambaryje-ar rinktis kita varianta.... tad nezinau kaip cia bus... gal kas nors kaska panasaus daret ir galit patart ir patirtimi pasidalint... butu idomu padiskutuot siuo klausimu..

Gal ir nebloga jusu mintis

Kuo tik del vaiku nepadarom 
[/quote]
na patalpos tai- monolitkej 2 kambariu butas.... dabar kolidoriuje stovi stumdomom durim spinta nemaza-tektu jos atsisakyt-bus gaila
bet ....
minimali virtuvele manau tilptu neblogai-bet vat langiuko joje pasigesiu
... bet ir vel gi tas zodelis BET

[/quote]
na patalpos tai- monolitkej 2 kambariu butas.... dabar kolidoriuje stovi stumdomom durim spinta nemaza-tektu jos atsisakyt-bus gaila

minimali virtuvele manau tilptu neblogai-bet vat langiuko joje pasigesiu

QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 11:35)
As manau, jei jums uzteks vietos ir buto isplanavimas leidzia, kodel gi nepabandyti

QUOTE(saolinis @ 2009 03 29, 19:01)
LABUKAS,

kadangi augau viename kambaryje su broliu visąlaik, tai iš esmės nesuprantu minties, kodėl berniukas ir mergaitė negali gyventi kartu

aišku, reikia vaikams įvesti kai kurias taisykles...
Galima ir paty virtuviny paslept sitoje spintoje po stumdomomis durimis

QUOTE(Žanė @ 2009 03 29, 12:04)
kadangi augau viename kambaryje su broliu visąlaik, tai iš esmės nesuprantu minties, kodėl berniukas ir mergaitė negali gyventi kartu
aišku, jei sąlygos leidžia, tai taip, bet šiaip tikrai nematau bėdos.

Pati augau kartu su broliu super mazame kambaryje

Papildyta:
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 29, 12:04)

QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 20:56)
As manau, jei jums uzteks vietos ir buto isplanavimas leidzia, kodel gi nepabandyti
Bet jei uzejus i buta, cia pat virtuvej ir batus reiketu nusiauti, tai gal ir nelabai
Na dar reikes pagalvoti kaip vedinti be lango. Reiketu ir gartraukio kokio galingesnio, ir vamzdzius isvedineti... darbelio jauciu turesit nemazai 

vat vat ... tie batai ir man ramybes neduoda.. bet kokia pertvarele manau dar ir padaryciau batu dezei ir virsui pasikabinama spintele kokia su stumdomom durim.. na tiesiog tektu atidziau ir minimaliai pasilikti drabuziu prie iejimo.. na bet kiekvienas turesim savo kambari tad ir susitvarkys tie rubeliai... nes dabar tiesa pasakius ten visokiu galima rast

ir as augau su broliais -tilpdavom bet

Papildyta:
ir as augau su broliais -tilpdavom bet

[/quote]
virtuvini slept gal ir nenoreciau na .. tiesiog pasalinus stumdomos spintos sienas atsirastu erdves kokiai kedutei su staliuku