Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

4u.gif ačiū mergaitės.

Mademoisellee, tas skyles tai atmatuoja atitinkamą diametrą, gręžia skylę ir viskas, rozetę uždeda. Na jei kreivarankis bus, tai perdarys, nepaliks skyles smile.gif

charisma212, meistras iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 31, 10:39)
4u.gif ačiū mergaitės.

Mademoisellee, tas skyles tai atmatuoja atitinkamą diametrą, gręžia skylę ir viskas, rozetę uždeda. Na jei kreivarankis bus, tai perdarys, nepaliks skyles smile.gif

LiusiLIu, o kiek mazdaug kainavo si virtuvele tau be buitines?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 03 31, 11:43)
LiusiLIu, o kiek mazdaug kainavo si virtuvele tau be buitines?

Apie 5000 Lt ( Blum stalčiai 2 dideli, 1 mažesnis), manau kaina tikrai nedidelė, kruopščiai dirbo meistras, o be to patarė kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 31, 11:00)
Apie 5000 Lt ( Blum stalčiai 2 dideli, 1 mažesnis), manau kaina tikrai nedidelė, kruopščiai dirbo meistras, o be to patarė kas geriau.

Gal gali man i AZ kontaktelius ax.gif ir dar klausimas, per kiek laiko pagamino?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 03 31, 12:03)
Gal gali man i AZ kontaktelius  ax.gif  ir dar klausimas, per kiek laiko pagamino?

mirksiukas.gif Į AZ išsiunčiau kontaktus.

Pagamino maždaug per 4 savaites. Vakare įkelsiu (į spintų temą) spintos nuotrauką, gal kad įdomu bus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 30, 22:35)
4u.gif  keliu temą. Parodysiu savo virtuvę biggrin.gif negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif
Gamino geras meistras, pas jį ir kitus buto baldus užsisakėm mirksiukas.gif, kai bus pagaminti pasirodysiu ax.gif

thumbup.gif Labai grazi virtuve 4u.gif

QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 31, 12:00)

Nebrangiai visai sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 31, 10:39)

o man labai tinka drinks_cheers.gif galima butu kontaktus i AZ mirksiukas.gif aciu 4u.gif kaip tik noriu pakeisti virtuve, kai ka svetaineje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 30, 20:35)
4u.gif  keliu temą. Parodysiu savo virtuvę biggrin.gif negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif
Gamino geras meistras, pas jį ir kitus buto baldus užsisakėm mirksiukas.gif, kai bus pagaminti pasirodysiu ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
P.S. Tiesa ten kur gartraukis, bus uždengimas slankiojančiom durelėm aliuminio rėmu.

tikrai nuostabiai grazi virtuve wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai nebrangu smile.gif o kokio ilgio ta virtuvyte?

QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 31, 10:00)

Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 30, 20:35)

Nepaisant kelių dalykų, kurie yra tik skonio reikalas, galiu pagirti tavo meistrą ir tavo virtuvę bigsmile.gif 4u.gif Jauku.
Atsakyti
LiusiLiu, puikus virtuves baldai ir palyginus tikrai nebrangiai. Gal gali ir man virtuves meistro kontaktus i AZ blush2.gif 4u.gif ?
Atsakyti
Sveikos merginos, prašysiu ir aš jūsų minčių ir pastebėjimų 4u.gif
Atsiuntė dizainerė paprojektuotus virtuvės baldus, ale man kažko trūksta g.gif Neprilimpa ta virtuvė nors tu ką. Gal spalvą kitokią reikėtų rinktis, pakabinamas spinteles kitokias... g.gif

user posted image

Dar truputis detalių: dešinėje sienoje vitrininis langas bevei nuo kampo, užnugaryje bendra erdvė su valgomuoju ir svetaine. Kaitlentę nuo tos erdvės užstos stiklinė sienelė (jos aukštis nuo grindų iki lubų, ji bus stumdoma per visą salos ilgį)
Atsakyti