Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

Reiketu interneto platybese paieskot kaip atrodo mazos virtuves, galit sauniu ideju surast kaip geriau padaryti 4u.gif Buna gi ivairiu erdve taupanciu baldu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 29 kovo 2009 - 20:15
QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 21:15)
Reiketu interneto platybese paieskot kaip atrodo mazos virtuves, galit sauniu ideju surast kaip geriau padaryti 4u.gif Buna gi ivairiu erdve taupanciu baldu ir pan.

Aga vis ziurineju todel ir kilo ta mintis-bet gal geriau nusimananti zmogeliuka reiktu susirast-na mano meila pakele sparnus ir isleke kaip rudeniniai pauksciai gal todel ir kyla mintys keist viska namuose-o gal zodis keist net netinka lotuliukas.gif greiciau GRIAUT viska is eiles... ax.gif
Atsakyti
dar vienas bjaurus dalykas virtuvėje-koridoriuje tai blynais prasmirdę rūbai... gali juos slėpti spintose, gali galingais gartraukiais traukti, bet kvapas ypatingai susigeria į paltukus, kailinukus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 29, 21:36)
dar vienas bjaurus dalykas virtuvėje-koridoriuje tai blynais prasmirdę rūbai... gali juos slėpti spintose, gali galingais gartraukiais traukti, bet kvapas ypatingai susigeria į paltukus, kailinukus sad.gif

unsure.gif teks blynu atsisakyt ... juokauju , na o jeigu rimtai... mano virtuve sujungta su svetaine dabar tad ta sienoje skyle-kvapai vaiksto visame bute... tiesiog as vis dar issivaizduoju kad siokia toke pertvara koridoriuje galesiu padaryt ir atskirti virtuvele nuo spintos batams ir rubams-bet viska reik gerai issimatuot... man ta mintis gyvena galvoje kol jos kas nors nenuzudys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saolinis @ 2009 03 29, 20:19)
Aga vis ziurineju todel ir kilo ta mintis-bet gal geriau nusimananti zmogeliuka reiktu susirast-na mano meila pakele sparnus ir isleke kaip rudeniniai pauksciai gal todel ir kyla mintys keist viska namuose-o gal zodis keist net netinka lotuliukas.gif  greiciau  GRIAUT viska is eiles... ax.gif

Zinokit, kad ir is kurios puses zvelgiau i ta jusu ideja is koridoriaus virtuve padaryti, bet vistiek geriausia mintis liko keisti buta i didesni 4u.gif Aisku, tai tik mano nuomone. Bet kokiu atveju linkiu racionaliu sprendimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saolinis @ 2009 03 29, 19:01)
LABUKAS, smile.gif kilo mintis 2kambariu bute pasidaryt 3 kambarius -vyrtuveje teks daryt kambari vaiku... turiu berniuka ir mergyte tad reik atskiru kambariu....  bandysiu virtuve susistatyt  prie ieinamuju duru kolidoriuje... na mintis gal kam pasirodys nekokia bet dabar laikas pasirinkt ar investuot pinigus ir remontuot virtuve ten kur ji yra dabar ir palikt vaikus viename kambaryje-ar rinktis kita varianta.... tad nezinau kaip cia bus... gal kas nors kaska panasaus daret ir galit patart ir patirtimi pasidalint... butu idomu padiskutuot siuo klausimu..
ax.gif

idomus variantas. bandziau isivaizduot is pradziu kaip pas mus tai atrodytu bute tai doh.gif bet pas draugus, kuriu butas taip vadinamo klaipedos isplanavimo (su dideliu holu), tai visai puikiai ten isipaisytu. todel sunku ka paskyt, kai neaisku koks pas jus butas
tik reiketu pamastyt apie tai, ar sis variantas tiek jus tenkins, kad po 6-7 metu, kai vienas vaikas isvyks i mokslus, nesinores jums vel virtuve i sena vieta grazint?
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 03 30, 13:56)
idomus variantas. bandziau isivaizduot is pradziu kaip pas mus tai atrodytu bute tai  doh.gif bet pas draugus, kuriu butas taip vadinamo klaipedos isplanavimo (su dideliu holu), tai visai puikiai ten isipaisytu. todel sunku ka paskyt, kai neaisku koks pas jus butas
tik reiketu pamastyt apie tai, ar sis variantas tiek jus tenkins, kad po 6-7 metu, kai vienas vaikas isvyks i mokslus, nesinores jums vel virtuve i sena vieta grazint?

smile.gif na mes is Vilniaus tad isvykimas gal ir nelabai gresia, o del keitimo i didesni... na uz si dar nelabai issimoketa-ir dabar krizes (jau ir purto nuo sio atsibodusio zodzio bet tokia jau ta realybe..) ner garantiju jokiu ... tikiuosi nereiks keist i mazesni kada nors ax.gif ...
Atsakyti
4u.gif keliu temą. Parodysiu savo virtuvę biggrin.gif negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif
Gamino geras meistras, pas jį ir kitus buto baldus užsisakėm mirksiukas.gif, kai bus pagaminti pasirodysiu ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
P.S. Tiesa ten kur gartraukis, bus uždengimas slankiojančiom durelėm aliuminio rėmu.
Atsakyti
LiusiLiu, labai graži virtuvė thumbup.gif Tik gal kriauklė nebus labai patogu taip arti šaldytuvo, nes taškysis ir dažniau valyt reiks.

Gal pameni, kaip vadinasi ta tamsi plokštė? g.gif Labai gražus atspalvis wub.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū, kriauklė lux, pradžioj maniau bus nepatogu, bet šiaip nelabai kas ten taškos. Plokštė - šokoladinė limba, o viršuje paprasta limba, tekstūra ta pati.
Atsakyti
LiusiLiu grazi virtuvyte thumbup.gif Man ji jaukumu dvelkia wub.gif

Turiu zinancioms klausimeli: kai meistrai montuoja hpl'o sienute kokiu metodu jie issimatuoja kuriose vietose yra rozetes ir kaip jas ispjauna? Juk kiek suprantu turi buti milimetrinis tikslumas g.gif Labai bijau, kad man nepasitaikytu "kreivarankiai" ir ispjaudami skyles rozetems neispjautu per daug ir dar ne tose vietose kur reikia doh.gif
Atsakyti
LiusiLiu, o meistras is vilniaus? grazi virtuve thumbup.gif
Atsakyti