Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

QUOTE(gitulia @ 2009 03 07, 22:54)
Skyrius siukslinei taip pat yra daromas stalciais (siame skyrelyje jau ne karta apie tai buvo diskutuota, zvilgtelk keleta psl. atgal.), o indaplove gal iseina iskelti i ta sala?  g.gif arba gal perkelti ja i pati krasta prie lango (vienam gale bus saldytuvo kamera, o kitam indaplove) ir tada kriaukles padekla sukti ant indaploves, kad labai negadinti stalvirsio (aisku jei tai techniskai galima).

techniskai turbut nebelabai ka pakeisi...vamzdziai pravesti kriauklei ir indaplovei butent tose vietose. kazi ar juos bekeisi vietomis. bet del tu triju stalciu tikrai teisybe. aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima ismananciom merginom, gal kas pades susiorientuoti.
Apie stalvirsius noriu paklausti... Jei ne naturalus akmuo ir ne dirbtinis, tai kas tada geriau? Ka rinktis? Gal galit pakomentuot kokybe, kainas, didziausius privalumus ir trukumus.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2009 03 08, 12:05)
Sveikos, turiu klausima ismananciom merginom, gal kas pades susiorientuoti.
Apie stalvirsius noriu paklausti... Jei ne naturalus akmuo ir ne dirbtinis, tai kas tada geriau? Ka rinktis? Gal galit pakomentuot kokybe, kainas, didziausius privalumus ir trukumus.

Aciu  4u.gif

aš asmeniškai pagal kokybę ir kainą rinkausi laminatą. Tikrai atsparus ir palyginus nebrangus
Atsakyti
Subjektyvi, jei nepameni ka pati parasei ir kodel visoms pasidare idomu sis klausimas, tai galiu priminti smile.gif kalba ejo ne apie: paprastas ar prabangias virtuves, o kaip pati issireiskei VARGSU IR VARGETU virtuves, kuriose, kaip taisykle prie lango kriaukle biggrin.gif vnz, baigiu aiskintis sia tema, nes matyt pati kazkaip netaip issireisket ir dabar gavosi nesamoniu nesamone biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Giedre, o tu ir prie tu vargsu busi ir kriaukle prie lango darysi lotuliukas.gif
As, tai jau nurasyta biggrin.gif Vargsiu vargse busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 08, 13:44)
Giedre, o tu ir prie tu vargsu busi ir kriaukle prie lango darysi  lotuliukas.gif
As, tai jau nurasyta  biggrin.gif Vargsiu vargse busiu biggrin.gif

Aga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 08, 15:44)
Giedre, o tu ir prie tu vargsu busi ir kriaukle prie lango darysi  lotuliukas.gif
As, tai jau nurasyta  biggrin.gif Vargsiu vargse busiu biggrin.gif

Kiek pamenu, tai tavęs niekas nenurašė, bet jei nesupranti elementarių dalykų kaip nuomonė, pastebėjimas, tai kas kaltas? Neišstatinėk viešam aptarimui savo virtuvės projekto ir nereikės virkauti, kad kitokios nuomonės nepriimtinos. Tau buvo tik patarta, o ne pasakyta, kad tu vargšė.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 03 07, 23:05)

man mikrobange butu truputi per aukstai. Kol vaiku nera ar labai mazi, tai suaugusiems taip patogu, bet veliau, jau del vaiku, tai nelabai, nes nesinores jiem ant kedes palypet, kad sriuba pasisildyt. Na, bet kol vaikai paaugs, bus galima juk kitus baldus uzsisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 03 07, 23:49)
su viskuo sutinku, bet va ta linija pratesti po kriaukle noreciau, bet neiseina: gi ten vienas indaplovei skyris, kitas siukslinei. kaip kitaip sugalvoti?  g.gif

Nu nieko nera sudetingo. As dariau visur po 3 stalcius, o kur siuksledezes stalcius ir indaplove padare imitacija(bet pas mane tik to siauro stalciuko imitacija). Ir niekur nereikia kelti indaploves. Ir siaip tie siauresni stalciukai man labai "suejo". Todel visose spintelese dariau. Vienam pasidariau prieskoniu stalciuka ax.gif .
Tik va pastebejau, kad reikes tau truputi daugiau palakstyti gaminant:oh . Nuo saldytuvo iki plautuves ir atgal iki kaitlentes. Tas principas-saldytuvas, plautuve, kaitlente man labai svarbus.
Tiesa, orkaite nuleisciau per ta viena siaura stalciuka. Tai ir mikrobangine truputi zemiau stovetu. Bet cia neesminis dalykas.

QUOTE(gitulia @ 2009 03 07, 23:54)
Skyrius siukslinei taip pat yra daromas stalciais (siame skyrelyje jau ne karta apie tai buvo diskutuota, zvilgtelk keleta psl. atgal.), o indaplove gal iseina iskelti i ta sala?  g.gif arba gal perkelti ja i pati krasta prie lango (vienam gale bus saldytuvo kamera, o kitam indaplove) ir tada kriaukles padekla sukti ant indaploves, kad labai negadinti stalvirsio (aisku jei tai techniskai galima).

Tie plautuve padeklai siaip sau nesukinejami. Cia priklauso nuo to ar tu kairiarankis ar desiniarankis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 08, 17:53)
Nu nieko nera sudetingo. As dariau visur po 3 stalcius, o kur siuksledezes stalcius ir indaplove padare imitacija(bet pas mane tik to siauro stalciuko imitacija).

tai ta imitacija tiesiog ybreztas driuzelis kad lyg ir skeltas stalcius. o tai tada ir rankenele deti? arba jau imti be rankeneliu o tas yleistas tokias... kazkaip nelabai man suprantama matyt kai gyvai nemacius neysivaizduoju g.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2009 03 08, 17:28)
man mikrobange butu truputi per aukstai. Kol vaiku nera ar labai mazi, tai suaugusiems taip patogu, bet veliau, jau del vaiku, tai nelabai, nes nesinores jiem ant kedes palypet, kad sriuba pasisildyt. Na, bet kol vaikai paaugs, bus galima juk kitus baldus uzsisakyt  mirksiukas.gif

vajei... kolkas neturiu minciu apie virtuves keitima doh.gif juolab jei teks su banku susirdraugauti... tai nezinia kokia ateitis laukia unsure.gif

tas stalcius siukslinei kaip ysivaizduoju toks turetu buti, ar ne g.gif

user posted image

ar nesuges tokios mandrystes? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 08 kovo 2009 - 19:12
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 08, 18:27)
Kiek pamenu, tai tavęs niekas nenurašė, bet jei nesupranti elementarių dalykų kaip nuomonė, pastebėjimas, tai kas kaltas? Neišstatinėk viešam aptarimui savo virtuvės projekto ir nereikės virkauti, kad kitokios nuomonės nepriimtinos. Tau buvo tik patarta, o ne pasakyta, kad tu vargšė.

O pajuokaut negalima? schmoll.gif O isstaciau savo projekta,kad gauciau naudingos info. Is tavo puses sulaukiau, tik kazkokiu sapalioniu. Prasiau pagristi, ka tu ten apie tas kriaukles zinai. Juk rasei,kad domejaisi. As specialiai visa diena zurnalus ir interjero knygas vartau. Nu ir ka, Europieciai kazkokie keistuoliai, daugumoje virtuviu, kriaukles prie lango ir nesvarbu ar blizganti, prabangi ar dar kokia kitokia ta virtuve. Cia as ne apie rusu interjerus kalbu.Issakei savo nuomone, bet,kad nerandi konkretesniu argumentu , tai savo nuomonei apginti. O ir ne man vienai cia tie tavo svaisciojimai uzkliuvo. Suprasciau, jei sakytum,kad kriaukle prie lango nepatogu, nes langas nusitasko.
Gyvenk ir daryk kaip tau reikia. O as darysiu, taip kaip man patinka.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 03 08, 00:05)
Labas mergaites,
Lauksiu rimtos kritikos siai planuojamai virtuvei blush2.gif
user posted image
(keletas netikslumu fotkej: virsutines spinteles bus ne tokios aukstos, o siauresnes ir mazesnes, lango darinejimas yra kitoks-kaire puse atsidaro i vidu)  rolleyes.gif

Man tai į akis krenta tos lentynėlės atviros ax.gif Tikrai nenorit spinte;lės vietoj jų? Ir sala... kad skirtingi aukščiai (kur sėdimos vietos)... Aš daryčiau (ir darysiu) vienodo aukščio salą...

QUOTE(uogute @ 2009 03 08, 20:07)
tai ta imitacija tiesiog ybreztas driuzelis kad lyg ir skeltas stalcius. o tai tada ir rankenele deti? arba jau imti be rankeneliu o tas yleistas tokias... kazkaip nelabai man suprantama matyt kai gyvai nemacius neysivaizduoju  g.gif

tas stalcius siukslinei kaip ysivaizduoju toks turetu buti, ar ne  g.gif

user posted image
ar nesuges tokios mandrystes?  ax.gif

Galima dėti rankenėlę, galima ne... Aš planuoji visur dėti įleistas rankenėles, man labai gražu.

Stalčius toks. Gali būt dveji stalčiai - vienas jų po plautuve, kur galima susidėt kempines, indų ploviklius ir t.t.
Sugest nėra kam, toks pat stalčius, kaip ir visi kiti, tik kad jame patalpinti konteineriai šiukšlėms (beje labai patogu riūšiuojant šiukšles) ax.gif
Atsakyti