Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 01, 11:28)
As irgi paskaiciau atsiliepimus, tai jau ir bijau vaziuot, o jei tos "isgirtosios" gyd budes????? jauciu pasiusiu ant triju raidziu jei reks  mad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauxyte @ 2009 06 01, 08:57)
Abi jos grubios ir siurkscios. verysad.gif

o kas antroji?kas ta D? suzinojau toki dalyka,jei atvaziuoji gimdyti ir pataikai ant budejimo daktaro kuris tau nemielas,galima i ginekologini nueiti ir paprasyti ten budinti gydytoja kad priimtu gimdyma..tik va kad tuo metu gali ne tai galvoj buti doh.gif

as kazkaip taip viskuo ten patenkinta..paplepu su visom,padiskutuoju..bet va tokie ivykiai taip viska sujaukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 06 01, 13:16)
o kas antroji?kas ta D? 

Rimtai kas ta D? Nes aš kol kas pas A bijau papult. g.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2009 06 01, 12:33)
Rimtai kas ta D? Nes aš kol kas pas A bijau papult. g.gif

Andriusiene??Kodel ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 01 birželio 2009 - 12:52
QUOTE(Smilte @ 2009 06 01, 13:52)
Andriusiene??Kodel ?  g.gif

Apanaviciene greiciausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 06 01, 13:14)
Apanaviciene greiciausiai  g.gif

aaa...neteko daug su ja susiduti..saldi ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 06 01, 15:11)
aaa...neteko daug su ja susiduti..saldi ir tiek biggrin.gif

Man ir nelabai teko su ja susidurti,tik kalbos jau labai ne kokios apie ją eina.
Atsakyti
D tai Dovydaitiene.... Man asmeniskai ir kitom kur gulejo pries gimdyma paliko nekoki ispudi ax.gif Na bet manau kad jei reiks pas jas gimdyt tai ir pagimdysiu... tiesiog butu maloniau jei nereiktu... Na bet manau cia ne tik MGN taip pasitaiko
manau visur buna tu blogiuku kabliuku....
Atsakyti
Pasakykit man merginos, jeigu as susitarus gimdau pas gydytoja tai oficialiai i kasa moku apie ~ 600 lt, o jeigu ispuola taip kad jis budi ar dirba tuo metu? reikia moket ar ne? nes niekaip nesupratau to savo gydytojo, kaip sakant "vakruk da okala " snekejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 02, 19:29)
Pasakykit man merginos, jeigu as susitarus gimdau pas gydytoja tai oficialiai i kasa moku apie ~ 600 lt, o jeigu ispuola taip kad jis budi ar dirba tuo metu? reikia moket ar ne? nes niekaip nesupratau to savo gydytojo, kaip sakant "vakruk da okala " snekejo  g.gif

Manau, kad susitarimas ir islieka susitarimu neziurint ar ta diena jis budes ax.gif Cia tada tik tau nuostolis nes visgi jam turesi sumoket, o i kasa uz gimdyma nieko nereikia moket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 05 29, 12:30)
kazkaip jausciausi saugi jei padarytu ta klizma....o tai paskui bus dar avarija ant stalo  blush2.gif ir jausiuosi nepatogiai ir geda bus doh.gif

Kazkaip realybe skiriasi nuo to kas pasakojama tuose kursuose Mazylyje...
klizma man dare, net neklause ar as jos noriu....Ir beje apsiskusti irgi reikia, nors man paklausus tos akuseres kursuose sake, kad nereikia...
Atsakyti
QUOTE(zivilak @ 2009 06 02, 20:25)
Kazkaip realybe skiriasi nuo to kas pasakojama tuose kursuose Mazylyje...
klizma man dare, net neklause ar as jos noriu....Ir beje apsiskusti irgi reikia, nors man paklausus tos akuseres kursuose sake, kad nereikia...

man klizmos nedare pries metus nes atsisakiau,nebuau valgiusi,o apskusti tai sutikau,juk paciai geriau.
Atsakyti