Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(eglieska @ 2009 06 07, 11:12)
as esu sviezia nestuke.gif , mums 6 svaites ir pasirinkti zadu Mazyli. buvau pas gyd, kuria noriu, kai planavome leliuka del planavimo pasitarti, tyrimu. dare tik echoskopa ir vidine apziura. daviau jau 100 lt, nes prieme be eiles. kai suzinojau, kad jau laukiuos irgi ejau pas ja, bet irgi neliepe dar registruotis, tai uz apziura echoskopu ir nestumo patvirtinima daviau jai 50 lt. dabar ji liepe ateit po 10 d, kad uzvestu kortele. tai kada jau as galesiu jai nebemoket i kisene?? kiek isivaizduoju-ne uz kiekviena vizita turi moketi? kaip ten su Mazylio  kainininku? uz ka reikia ten oficialiai moketi ir uz ka - ne? kokie tyrimai ten mokami,kokie ne?

va taip va ir prisipratiname gydytuojus su tais davimais, o paskui piktinames doh.gif
buvau nuejusi pirma karta kai buvo 7 savaites, uzsiregistruoti... gydytoja prieme irgi kaip sakote be eiles - padare echoskopa. israse kvitely,- susimokejau i kasa berods 52 litus. ir vsio .... sake kai ateisiu 12 savaite uzves nesciosios kortele, ir reiks susimoketi registravimo mokesty ....
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 06 07, 12:12)
as esu sviezia nestuke.gif , mums 6 svaites ir pasirinkti zadu Mazyli. buvau pas gyd, kuria noriu, kai planavome leliuka del planavimo pasitarti, tyrimu. dare tik echoskopa ir vidine apziura. daviau jau 100 lt, nes prieme be eiles. kai suzinojau, kad jau laukiuos irgi ejau pas ja, bet irgi neliepe dar registruotis, tai uz apziura echoskopu ir nestumo patvirtinima daviau jai 50 lt. dabar ji liepe ateit po 10 d, kad uzvestu kortele. tai kada jau as galesiu jai nebemoket i kisene?? kiek isivaizduoju-ne uz kiekviena vizita turi moketi? kaip ten su Mazylio  kainininku? uz ka reikia ten oficialiai moketi ir uz ka - ne? kokie tyrimai ten mokami,kokie ne?

Labai kvailai elgies... As lankaus visa nestuma, niekad nemokejau, isskyrus extrinius atvejus (kai kraujavau savaitgali ar skausmai buvo uzeje, daktaras prieme ne man paskirtu laiku arba savaitgali, todel ir atsidekojau. Taip buvo gal 2 kartus. Kazkada svenciu proga saldainiu dezute buvau nunesus ir viskas smile.gif )
Atsakyti
gal kas gulejo patologiniam? man ryt lyg zada skatinti gimdyma, tai ka ten daro? vaistus leidzia ar deda ten kazka? jau kaip bijau doh.gif o keliese ten gulima, na tose patologinio palatose?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 08, 10:56)
gal kas gulejo patologiniam? man ryt lyg zada skatinti gimdyma, tai ka ten daro? vaistus leidzia ar deda ten kazka? jau kaip bijau doh.gif o keliese ten gulima, na tose patologinio palatose?

Patologinis skyrius yra 3 aukste po desine. Po juo 2a gimdyklos. Esu gulejus dvivieciam ir trivieciam. Bet maciau viena palata dar didesne g.gif WC ir dusas salia. Tik bide ner, tai jei reiks nueisi i pogimdyvini skyriu 3a (nuo laiptu po kaire) wink.gif oi parasiau kaip apie poilsio namus biggrin.gif Jei bus mazai gimdyviu galbut busi viena ar dviese smile.gif

Del skatinimo, pradzioje deda zvakute, kuri minkstina kakleli. Paskui pagal situacija. Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
neperseniausiai buvau nuvaziavusi apziureti siu gimdymo namu ir man ten labai patiko:) ten ir gimdysiu:) nors esu is kito miesto,bet manau spesiu tikrai nuvaziuoti:) labai jaukus sie namai, sesutes, akuseres ir siaip ten dirbancios moteriskes tai pasirode labai dragiskos ir linksmos ax.gif tik va dar nesugalvoju ar tartis su gydytoja ar ne.... g.gif Beje,pradejau pakuotis tase po truputi jau , tai gal galetumet man kuri nesenei ten gimdzusi parasyti ka mazdaug ten duoda,o ka jau tikrai reiktu su savim tureti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 06 08, 11:48)
neperseniausiai buvau nuvaziavusi apziureti siu gimdymo namu ir man ten labai patiko:) ten ir gimdysiu:) nors esu is kito miesto,bet manau spesiu tikrai nuvaziuoti:) labai jaukus  sie namai, sesutes, akuseres ir siaip ten dirbancios moteriskes tai pasirode labai dragiskos ir linksmos ax.gif tik va dar nesugalvoju ar tartis su gydytoja ar ne.... g.gif Beje,pradejau pakuotis tase po truputi jau , tai gal galetumet man kuri nesenei ten gimdzusi parasyti ka mazdaug ten duoda,o ka jau tikrai reiktu su savim turetismile.gif

va ir man sitas aktualu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 08, 13:06)
va ir man sitas aktualu  drinks_cheers.gif

Gimdžiau šiek tiek seniau,bet ir vėl tuoj gimdysiu. smile.gif Šiaip reikia turėti vaikučiui vilnones kojinytes ir pampersiukų. O sau tualetinius reikmenis,rankšluostį. Žadu pirktis tampomas kelnaites ir paketus po gimdymo, nors ten duodu palas. Dar reikia nemedžiaginių šlepečių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 06 08, 12:48)
neperseniausiai buvau nuvaziavusi apziureti siu gimdymo namu ir man ten labai patiko:) ten ir gimdysiu:) nors esu is kito miesto,bet manau spesiu tikrai nuvaziuoti:) labai jaukus  sie namai, sesutes, akuseres ir siaip ten dirbancios moteriskes tai pasirode labai dragiskos ir linksmos ax.gif tik va dar nesugalvoju ar tartis su gydytoja ar ne.... g.gif Beje,pradejau pakuotis tase po truputi jau , tai gal galetumet man kuri nesenei ten gimdzusi parasyti ka mazdaug ten duoda,o ka jau tikrai reiktu su savim tureti?  smile.gif

planuoju gimdyt ir as ten rolleyes.gif
siaip viska daugmaz duoda, reikia tik jau po gimdymo turet iklotus, nu zodziu sau higienos reikmenis ax.gif
Kaip kazkas minejo reikia tureti pampersiuka ir kojinytes - kad ir neturesi bus maza beda (drauge gimde nesenai, turejo viska, o leliukui iskart po gimimo uzdejo personalas pampersa ir kojinytes is ligonines atsargu, paskui jie aisku savo perrenge) 4u.gif
Atsakyti
niekada i mazyli nesikreipsiu ir tuo labiau tikrai negimdysiu!!!!
norejo padaryt isvalyma be mano sutikimo.. sako tau gultis 13val sakau kam gultis kas atsitiko tai ciut islemeno kad isvalyma darys ir rasykis cia unsure.gif
nu jau nea pakeliau vejus isikvieciau vyra ir i klinikas o ten tai kaip visi normalus gydytojai viska paiskino ir isgelbejo mano vaisiu kuris truputi kraujavo pavardziu neminesiu bet esu jiem dekinga 4u.gif kad siuo metu auginu dukryte
o mazylio namam neisivaizduoju kaip dar gali vadintis gimdymo namais 4u.gif
kuriu deka buciau nebeturejus savo dukrytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aile: 08 birželio 2009 - 14:32
aciu uz informacija thumbup.gif reiskia galiu tiek daug visko nesikraut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2009 06 08, 15:30)
niekada i mazyli nesikreipsiu ir tuo labiau tikrai negimdysiu!!!!
norejo padaryt isvalyma be mano sutikimo..  sako tau gultis 13val sakau kam gultis kas atsitiko tai ciut islemeno kad isvalyma darys ir rasykis cia  unsure.gif
nu jau nea pakeliau vejus isikvieciau vyra ir i klinikas o ten tai kaip visi normalus gydytojai viska paiskino ir isgelbejo mano vaisiu kuris truputi kraujavo pavardziu neminesiu bet esu jiem dekinga  4u.gif  kad siuo metu auginu dukryte
o mazylio namam neisivaizduoju kaip dar gali vadintis gimdymo namais  4u.gif
kuriu deka buciau nebeturejus savo dukrytes

koks siaubas..niekad nepagalvociau kad taip gali nutikt ...
dziaugiuosi kad dabar viskas gerai ....
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 06 08, 08:43)
va taip va ir prisipratiname gydytuojus su tais davimais, o paskui piktinames  doh.gif
buvau nuejusi pirma karta kai buvo 7 savaites, uzsiregistruoti... gydytoja prieme irgi kaip sakote be eiles - padare echoskopa. israse kvitely,- susimokejau i kasa berods 52 litus. ir vsio .... sake kai ateisiu 12 savaite uzves nesciosios kortele, ir reiks susimoketi registravimo mokesty ....

idomiai, visai nieko nebesuprantu, man kortele jau uzves 8 savaites pradzioje.... ir kai dare man 6 sav echoskopa, tai gydytoja isvis jokio kvitelio neisrase. o juk jei mane priima ir skiria laiko apziurai dar tada, kada esu oficialiai nepriregistruota, tai juk butu grazu uz tai atsidekot, juk gydytojai uz mane neprisiregistravusia algos negauna g.gif tai matyt mane taip daznai ir kvietineja, kad nori pinigu gauti g.gif bet ka ji man dabar 8 sav darys, negi vel echoskopa- jau antra per 2 savaites? juk i nesciuju iskaita priima nuo 12 sav, kai nebera dideles rizikos leliuko netekti. zodziu, nesuprantu vistiek verysad.gif
Atsakyti