Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

Man klizma irgi mazylyje dare. Nors as labai ir nesipriesinau... Nes irgi nenorejau jokiu nelaimiu ax.gif
O kaip del skutimo ir del peiliuku jum buvo? Ar reikejo paciom savo tureti? Ar akusere ten duodavo savo? Nes kai DS sake tai tipi viska ten duoda... Bet kai drauge ejo klizmos darytis ir ja norejo skusti tai ta sesute paklause o kur tavo peiliukas blink.gif tai drauge buvo nustebinta nemaloniai. O kai as ejau tai nepatikesit apie peiliuka nieko neatsimenu doh.gif Zinau kad as jau po tos drauges buvau apsirupinus peiliuku...bet ar jo reikejo ar ne tai tikrai neatsimenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauxyte @ 2009 06 01, 16:00)
D tai Dovydaitiene.... Man asmeniskai ir kitom kur gulejo pries gimdyma paliko nekoki ispudi ax.gif  Na bet manau kad jei reiks pas jas gimdyt tai ir pagimdysiu... tiesiog butu maloniau jei nereiktu... Na bet manau cia ne tik MGN taip pasitaiko
manau visur buna tu blogiuku kabliuku....

sveikos,

as pas dovydaitiene lankydavaus kol dar nenescia buvau ir man jinai labai labai patiko blink.gif ir gimdyt buvau jau beveik nusprendus pas ja, bet dabar pasiskaicius susimasciau g.gif
gal galit kas gimdet arba su ja susiduret daugiau papasakoti ka jinai ten negero daro. buciau labai dekinga, nes jau kaip ir arteja laikas apsispresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 03 birželio 2009 - 14:57
As tai neleisciau jokiom akuserem su peiliukais artintis schmoll.gif
Abu kart susitvarkiau "sukuosena" pati pries vaziuojant i GN.
Atsakyti
As labai noriu paklausti. Kaip del tu mokesciu i kasa? Ar dar reik moketi ar jau galima daktarei normaliai duot? Siaip tai nesamone. Juk gimdymas visur nemokamas!!! Tai kodel as turiu moket i kasa!? Tai jau geriau daktarei duosiu, kuri dirbo ir rupinosi manim. Nezinau, kaip elgtis. Kas zinot, la prasau parasykit kuo skubiau, kokia tame mazylje situacija siomis dienomis ??? Jei as duosiu i kisene, tai negi ta daktare tuos pinigus iskart nes i kasa? Nu netikiu, nesamone. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.s @ 2009 06 04, 11:30)
As labai noriu paklausti. Kaip del tu mokesciu i kasa? Ar dar reik moketi ar jau galima daktarei normaliai duot? Siaip tai nesamone. Juk gimdymas visur nemokamas!!! Tai kodel as turiu moket i kasa!? Tai jau geriau daktarei duosiu, kuri dirbo ir rupinosi manim. Nezinau, kaip elgtis. Kas zinot, la prasau parasykit kuo skubiau, kokia tame mazylje situacija siomis dienomis ??? Jei as duosiu i kisene, tai negi ta daktare tuos pinigus iskart nes i kasa? Nu netikiu, nesamone. g.gif

i kasa moki tuos ~600 lt jeigu nori gimdyti pas tam tikra gydytoja ir jis tuomet nedirba ar nebudi, jam nuo tos sumos lieka ~ 290. na, o jeigu tavo gyd dirbs kai tu gimdysi, nereiks i kasa moket, bet cia neaisku, nes kaip mano gyd sake tai lyg vistiek reikes g.gif
Atsakyti
as tai kiek zinau, kad jei vaziuoji nesusitares, tai ir nemoki (ta prasme neprivalai moketi, nes kaip sakete gimdymas nemokamas), koks gydytojas budes, toks ir priims gimdyma 4u.gif
o jei tariesi konkreciai su kokiu tai gydytoju, tai tada jau ir susimoki mirksiukas.gif

Atsakyti
didelis aciu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2009 06 03, 21:48)
As tai neleisciau jokiom akuserem su peiliukais artintis  schmoll.gif
Abu kart susitvarkiau "sukuosena" pati pries vaziuojant i GN.

drinks_cheers.gif tikrai nenoreciau kad kazkas mane skustu ir pan...galima paciom susitvarkyti, man kazkaip nebuvo problemos ir i pabaiga nestumo wink.gif
Atsakyti
as esu sviezia nestuke.gif , mums 6 svaites ir pasirinkti zadu Mazyli. buvau pas gyd, kuria noriu, kai planavome leliuka del planavimo pasitarti, tyrimu. dare tik echoskopa ir vidine apziura. daviau jau 100 lt, nes prieme be eiles. kai suzinojau, kad jau laukiuos irgi ejau pas ja, bet irgi neliepe dar registruotis, tai uz apziura echoskopu ir nestumo patvirtinima daviau jai 50 lt. dabar ji liepe ateit po 10 d, kad uzvestu kortele. tai kada jau as galesiu jai nebemoket i kisene?? kiek isivaizduoju-ne uz kiekviena vizita turi moketi? kaip ten su Mazylio kainininku? uz ka reikia ten oficialiai moketi ir uz ka - ne? kokie tyrimai ten mokami,kokie ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 07 birželio 2009 - 10:17
QUOTE(eglieska @ 2009 06 07, 12:12)
as esu sviezia nestuke.gif , mums 6 svaites ir pasirinkti zadu Mazyli. buvau pas gyd, kuria noriu, kai planavome leliuka del planavimo pasitarti, tyrimu. dare tik echoskopa ir vidine apziura. daviau jau 100 lt, nes prieme be eiles. kai suzinojau, kad jau laukiuos irgi ejau pas ja, bet irgi neliepe dar registruotis, tai uz apziura echoskopu ir nestumo patvirtinima daviau jai 50 lt. dabar ji liepe ateit po 10 d, kad uzvestu kortele. tai kada jau as galesiu jai nebemoket i kisene?? kiek isivaizduoju-ne uz kiekviena vizita turi moketi? kaip ten su Mazylio  kainininku? uz ka reikia ten oficialiai moketi ir uz ka - ne? kokie tyrimai ten mokami,kokie ne?

keistas klausimas. o kas tau liepė mokėti į kišenę? kiek duosi, tiek ims...
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 06 07, 11:12)
as esu sviezia nestuke.gif , mums 6 svaites ir pasirinkti zadu Mazyli. buvau pas gyd, kuria noriu, kai planavome leliuka del planavimo pasitarti, tyrimu. dare tik echoskopa ir vidine apziura. daviau jau 100 lt, nes prieme be eiles. kai suzinojau, kad jau laukiuos irgi ejau pas ja, bet irgi neliepe dar registruotis, tai uz apziura echoskopu ir nestumo patvirtinima daviau jai 50 lt. dabar ji liepe ateit po 10 d, kad uzvestu kortele. tai kada jau as galesiu jai nebemoket i kisene?? kiek isivaizduoju-ne uz kiekviena vizita turi moketi? kaip ten su Mazylio  kainininku? uz ka reikia ten oficialiai moketi ir uz ka - ne? kokie tyrimai ten mokami,kokie ne?

nestumo pradzioje susimoki ~ 100 Lt, ir kai iseidineji i dekreta - tada irgi ~ 100 Lt gaunasi ( ta visa suma ~ 200 ir dar keli Lt, tiksliai jau nepamenu).

Taip ir priprantinami tie gydytojai i kisene gauti... blink.gif
Atsakyti
Nedavinek kas karta, nes taip visada ir lauks blink.gif . Jei planuoji gimdyti pas ja tai uz gimdyma ir sumokesi jai. smile.gif
Atsakyti