Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(sauadsa @ 2009 03 09, 09:26)
kaip keista g.gif Nemokėjau nei už nėščiosios kortelės "užvedimą", nei už išleidimą į dekretą. Lankiausi visą nėštumą Mažylyje nuo praeitų metų birželio  blink.gif

Kaip keista aš mokėjau, o gal tiesiog neapsižiūrėjo, kad nesusimokėta. Kai išleidinėjo į dekretą pati priminiau, nes ko gero būtų neapsižiūrėję.
Atsakyti
as irgi mokejau mirksiukas.gif
bet suprasi cia, vieniem uz nieka nereikia moket kitiem uz viska rolleyes.gif
Atsakyti
as mokejau uz korteles uzvedima, o uz isejima i dekreta nereikejo... rolleyes.gif
Atsakyti
tai gal tikrai neapsiziurejo unsure.gif
Atsakyti
Va, ką šiandien parašė viena būsima mamytė kitoje Supermamos forumo temoje:
"Kaip tik shiandien bandziau tartis del gimdymo su daktare Mažylyje. Gydytoja telefono nedave, nes dabar administracija uzdraude pinigelius imt i kisene, ir tipo visus pinigelius tik į kasą, o gydytojai jokio procento nuo tos sumos nekliūva. Tai gydytoja pasipiktinus ir nesiruosia tartis su pacientem ir aukot savo laiką. Patarė budinciam duot 100-200 gydytojui, kad maloniau bendrautu gimdymo metu. Na sake gal dar kas keisis po savaitės... o man jau greit gimdyt Įdomu kaip kitur. Tad gali but kad dvigubes gimdymo kaina, viena suma mokesi oficialiai, o kita gydytojui i kisene ). brrr"

Ar kuri nors esate apie tai ką nors girdėjusios?
Aš prieš trejetą savaičių kaip ir susitariau su viena gydytoja, ir pasimečiau, kaip dabar reiks elgtis.... g.gif
Atsakyti
Praeita treciadieni susitariau su gydytoju del gimdymo kovo pabaigoje. Nu nieko jis man neuzsimine, o ir sutiko geritai be issisukunejimu. Suprantu, kad reiks susimoketi, BET KIEK unsure.gif ????????
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 03 10, 20:32)
Va, ką šiandien parašė viena būsima mamytė kitoje Supermamos forumo temoje:
"Kaip tik shiandien bandziau tartis del gimdymo su daktare Mažylyje. Gydytoja telefono nedave, nes dabar administracija uzdraude pinigelius imt i kisene, ir tipo visus pinigelius tik į kasą, o gydytojai jokio procento nuo tos sumos nekliūva. Tai gydytoja pasipiktinus ir nesiruosia tartis su pacientem ir aukot savo laiką. Patarė budinciam duot 100-200 gydytojui, kad maloniau bendrautu gimdymo metu.  Na sake gal dar kas keisis po savaitės... o man jau greit gimdyt  Įdomu kaip kitur. Tad gali but kad dvigubes gimdymo kaina, viena suma mokesi oficialiai, o kita gydytojui i kisene ). brrr"

Ar kuri nors esate apie tai ką nors girdėjusios?
Aš prieš trejetą savaičių kaip ir susitariau su viena gydytoja, ir pasimečiau, kaip dabar reiks elgtis....  g.gif

na nemanau kad nesutiko tartis,kazkaip nesinori tiketi g.gif butu gerai pavarde gydytojos suzinot
Atsakyti
tikrai idomu g.gif
nors as su tokia jau gal ir nesitarciau, iskart parode savo prioritetus schmoll.gif
Atsakyti
Aš pati kalbėjau su daktarais Mažylyje dėl gimdymo, tai juos ten tikrai prispaudė dėl mokėjimo oficialiai į kasą. Beveik 600 Lt, bet kaip sakė, jie pusę sumos gauna. Tai nežinau, kodėl ta gydytoja pasakė,kad nieko jiems nekliūva g.gif Gal tiesiog per mažai kliūva, tai jai nesiskaito? unsure.gif
Atsakyti
Aš ir susitariau iš anksto su gydytoja, tai man nieko nesake , kad juos ten prispaudė dėl mokėjimo oficialiai į kasą. Aš dar ir užklausiau apie tą mokėjimą į kasa. Net įdomu pasidarė g.gif Įdomu būtų sužinot tos gydytojos pavardę.
Atsakyti
Nu nezinau, neteko girdeti, as gimdziau Lapkriti tai buvo puse sumos gydytojui ir puse i kasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ručikas @ 2009 03 11, 17:44)
Aš ir susitariau iš anksto su gydytoja, tai man nieko nesake , kad juos ten prispaudė dėl mokėjimo oficialiai į kasą. Aš dar ir užklausiau apie tą mokėjimą į kasa. Net įdomu pasidarė g.gif Įdomu būtų sužinot tos gydytojos pavardę.

Taip šnekėjo gyd. Tumelionienė.....
Atsakyti