Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(ručikas @ 2009 03 13, 17:11)
ir kiek vienviete palata kainuoja

vienvieciu palatu yra ir nemokamu- bet jau tada geriau i dviviete- tos nemokamos vienvietes yra tokios mazutes, vedintikas 2 val reikia nes ner kuo kvepuot, kriauklytes mazytes, WC bendras...
Atsakyti
O man visai patiko ta vienviete nemokama, svarbu, kad atskirai nuo visko ir nereikia maitint bei persirenginet prie svetimu lankytoju ax.gif
Atsakyti

Pirmą dukrą Mažylyje gimdžiau prieš 4 m. Man irgi ta vienvietė nemokama labai patiko, svarbiausiai , kad nereikia "figūruotis" prieš kitos mamytės lankytojus.
Atsakyti
QUOTE(Eleph9 @ 2009 03 16, 19:09)
As gimdziau Mazyly pries beveik 6 metus.
Dabar laukiuosi antro, bet persirasiau i KMUK... nezinau, nepaaiskinsiu kodel, bet man dabar geriau...

na jei kokios komplikacijos tai vienaip ar kitaip KMUK veza....o ir palatos tos kur mokamos zymiai geresnes nei kad mazylyje...aisku kaina irgi skiriasi..
Atsakyti
snd einu i Mazylio GN uzsiregistruoti. patikslinsiu del dabartiniu mokesciu registruojantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armando mamyte @ 2009 03 17, 14:22)
na jei kokios komplikacijos tai vienaip ar kitaip KMUK veza....o ir palatos tos kur mokamos zymiai geresnes nei kad mazylyje...aisku kaina irgi skiriasi..

Jau iki paskutinio negalejimo nevaziuociau i klinikas... Na zinoma nebent komplikacijos, tai pasirinkimo nera... Bet siaip tas kliniku konvejeris ir didziuliai pastatai, bei menka galimybe arti pasistatyti masina, tai mane nervina labai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2009 03 18, 09:44)
Jau iki paskutinio negalejimo nevaziuociau i klinikas... Na zinoma nebent komplikacijos, tai pasirinkimo nera... Bet siaip tas kliniku konvejeris ir didziuliai pastatai, bei menka galimybe arti pasistatyti masina, tai mane nervina labai  cool.gif

nu jo su masinos parkavimu ten pastoviai problemos....
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 03 15, 19:48)
tie blogi atsiliepimai tai irgi kartais labai subjektyvus  g.gif  jei tikiesi kad pas tave daktarai kas 10 min lakstys, sokines ir rupinsis, tai abejoju ar taip bus  g.gif  tuomet ir atsiranda tie blogi atsiliepimai  g.gif  na aisku kartais ir daktarai buna ne  nuotaikoj.
as manau kad prieziura ir nesitarus gali but labai gera  blush2.gif  papasakosit kaip jum sekes nesitarus  smile.gif  as tai irgi manau nesitarus vaziuosiu, nes uz ta 1000 lt jau galima kazka naudingo vaikuciui nupirkt  ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai uz tokia suma galima daug nupirkt leliukui thumbup.gif nepykit bet kartais kai cia paskaitau tai truputi jau perdedat del palatu ir maisto, juk tai yra ne viesbutis, ne restoranas, GN net ne privatus, jei jau taip norit , kad visi ant blakstienu lakstytu vaziuokit i privacias klinikas ir ten mokekit kosmines sumas ir tada busit patenkintos smile.gif Pvz man klinikos tai yra paskutinei vietoj jei zinociau , kad kazkas gresia tik tada vaziuociau ten , kad visa aparatura butu ir man ten i nescias ziuri kaip i ligones, o ne i besilaukiancia moteri, o GN visao kitaip, jie jaukus ir net nesijauti ,kad guli ligoninei. na cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi registruojantis MAZYLY 105 Lt uz nesciosios kortele ir po to 100 lt einant i dekreta 4u.gif
Atsakyti
i dekreta einant ne 100, o kiek pamenu 102,10 Lt. mokejau sausio men. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2009 03 18, 17:26)
i dekreta einant ne 100, o kiek pamenu 102,10 Lt. mokejau sausio men.  rolleyes.gif

nesgincysiu mirksiukas.gif bet man sake 100 g.gif jauciu kol man reiks moket tai ir kaina gali pakilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2009 03 18, 18:26)
i dekreta einant ne 100, o kiek pamenu 102,10 Lt. mokejau sausio men.  rolleyes.gif

as ir mokejau vasario men 102,10lt smile.gif
Atsakyti