Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(rututu @ 2009 03 18, 09:44)
Jau iki paskutinio negalejimo nevaziuociau i klinikas... Na zinoma nebent komplikacijos, tai pasirinkimo nera... Bet siaip tas kliniku konvejeris ir didziuliai pastatai, bei menka galimybe arti pasistatyti masina, tai mane nervina labai  cool.gif

na, kai rūpi vaikiuko priežiūra, tai tikrai ne sienos ar "konvejeris", ar gražios sienos galvoj... beje, klinikose gimdyklos labai gražios, palatos irgi fainos smile.gif aišku, tikrai nepeikiu ir Mažylio GN, pati ten gimdžiau, jauku tikrai labai, bet antros dukters laukdamasi ir turėdama sveikatos bėdų, nutariau nerizikuoti, ir Mažylyje negimdžiau ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2009 03 18, 22:53)
na, kai rūpi vaikiuko priežiūra, tai tikrai ne sienos ar "konvejeris", ar gražios sienos galvoj...  beje, klinikose gimdyklos labai gražios, palatos irgi fainos smile.gif aišku, tikrai nepeikiu ir Mažylio GN, pati ten gimdžiau, jauku tikrai labai, bet antros dukters laukdamasi ir turėdama sveikatos bėdų, nutariau nerizikuoti, ir Mažylyje negimdžiau ... 4u.gif

Tai zinoma, jei yra kokiu problemeliu, tai klinikos yra klinkos, taciau kai viskas gerai einasi, tai Mazylio gimdymo namai jaukesni atrodo ax.gif Maciau klinikose lankydama drauge ir as, kad viskas graziai atrestauruota. Taciau man jos vistiek tokios didziuuuules!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2009 03 19, 00:17)
Taciau man jos vistiek tokios didziuuuules!!  blink.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2009 03 18, 16:26)
i dekreta einant ne 100, o kiek pamenu 102,10 Lt. mokejau sausio men.  rolleyes.gif

eidama i dekreta kovo 12 d mokejau 104,00 Lt
Atsakyti
Labas busimos mamytes, nuosirdziausi sveikinimai sia artejancia proga 4u.gif Turiu savo dukrytes isaugtu, taciau visai nenunesiotu drabuzeliu 0-3 men. Jei kas noresit kazka konkreciau suzinot, rasykit i az, nes moderatore ir taip mane nuskalpuos ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamutes.

pasidalinsiu tuo ka man teko pairti ir suzinoti...

del dekreto. Jei siuntima i gimd namus israso gyd ginekologes/as tai jis i dekreta ir isleidzia o ne mazylio personalas ir moketi niekam nieko nereikia.
Uz ultragarsa/lialiaus laiko nustatyma taip pat moketi nereikia, net uz nuotrauka.
Del pinigeliu gydytojams gimdymo metu tai manau, kad bet kuri gydytoja privalo atlikti savo pareigas ir buti maloni, uz ka moketi?
Aisku jei jus norite kad salia stovetu butent ta ir ne kita gydytoja tai galbut ir verta moketi. Man pvz. svarbu kaip jausiuos as ir kaip mane palaikys vyras, kuris bus salia, o jau ant gydytoju man visiskai nusispjaut. Pagal savo pirma gimdyma zinau, kad net neisidemejau kaip atrode gydytoja ar akusere, bet gerai pamenu kaip jauciausi as, vyras ir kaip atejo mano saulele, kokia ji buvo grazi... smile.gif
Neismetinekite pinigeliu vejais, pasilikite geriau juos peridurui, atskirai palatai ar pampersiukam... Visos gydytojos Mazylyje yra pasakiskai geros, malonios ir nesu girdejusi apie nelaimingus nutikimus gimdymo metu tik todel, kad kazkas nesumokejo..... Jei girdejote kitaip parasykite......

Taip pat labai noreciau rekomenduoti dienini skyriu, tiesiog nueikite, pasiprasykite lankytis ten viena kita savaite, pasiklausykite pamokeliu, sesute Vida jau labai daug metu jas desto ir yra be galo maloni, atsako i visus klausimus. Bet kada jusu paslaugoms daktare Liudmila, taip pat labai labai labai faina, maloni, draukiska ir t.t.

o jei tikrai kuri girdejote apie nesklandumus mazylyje, parasykit. gimdysiu us savaites ar dvieju, gerai but zinoti jei kas ten negerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif
kas gimdet nesenai mazylyje? ar kaip ir Klinikose rengia ten ligonines rubeliais, ar savais (isskyrus pampersus, kepurytes ir kojines) ?
nes kiek girdejau, buna, kad nusiveza rubeliu,bet vistiek rengia ligonines, nes jie dezinfekuoti ir pan..... g.gif kaip is tikro?
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 21, 15:19)
kas gimdet nesenai mazylyje? ar kaip ir Klinikose rengia ten ligonines rubeliais, ar savais (isskyrus pampersus, kepurytes ir kojines) ?
nes kiek girdejau, buna, kad nusiveza rubeliu,bet vistiek rengia ligonines, nes jie dezinfekuoti ir pan.....  g.gif  kaip is tikro?

Mano sesuo pries pora metu gimde tai GN leliukus ir mamytes rengia reikia tik kojnyciu vilnoniu ir pampersiuku mirksiukas.gif as skaitau kad gerai , kad rengia jie nes kudikis dar jautrus buna ir tie rubeliai sterilus yra ir tas kelias dienas ligoninei galima pabut su tais paprastai rubeliais, o namie jau puosim savo leliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimėlį turiu, kas neseniai tarėsi su gydytojais dėl gimdymo Mažylyje. Gal galit parašyt, kiek gydytojai prašė damokėti, be mokamų į kasą apie 600lt? Man jau šią savaitę gimdyt terminas, o gydytoja taip tiksliai sumos ir neįvardija, tipo kai bus rezultatas, tada ir galvokit kiek duot. g.gif ačiū
Atsakyti
Mamytes, gal zinote Mazylio moteru konsultacinio centro darbo laika darbo dienomis? o gal dirba ir sestadieniais? ax.gif kiek zinau, dar vienas filialas yra ir Šiaurės pr., kaip ten darbo laikas? aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 21, 15:19)
nes kiek girdejau, buna, kad nusiveza rubeliu,bet vistiek rengia ligonines, nes jie dezinfekuoti ir pan.....  g.gif  kaip is tikro?

Gimdžiau prieš pusantro mėnesio, rengiau savais, nors irgi sakė kad rengčiau ligoninės tai ju emiau tik apatine maikytę, nes visi rupeliai ten tokie kieti doh.gif Man su savais geriau buvo blush2.gif
QUOTE(vitali8 @ 2009 03 23, 15:29)
Klausimėlį turiu, kas neseniai tarėsi su gydytojais dėl gimdymo Mažylyje. Gal galit parašyt, kiek gydytojai prašė damokėti, be mokamų į kasą apie 600lt? Man jau šią savaitę gimdyt terminas, o gydytoja taip tiksliai sumos ir neįvardija, tipo kai bus rezultatas, tada ir galvokit kiek duot. g.gif  ačiū

Aš tariausi, bet nieko i kasą mokėt nereikėjo schmoll.gif
Atsakyti
SVeikutes,
as dar su klausimeliu - mes susitare su gydytoja del gimdymo, ir dali pinigeliu jau sumokeje.Paaiskejo,kad reikes daryti CP - tai noriu paklausti,gal zinot, ar dar kazka papildomai reikes damoketi? pvz. uz lovadienius, vaistus kokius nors? o gal uz CP didesne suma eina gydytojai?
Atsakyti