Sveikos mamutes.
pasidalinsiu tuo ka man teko pairti ir suzinoti...
del dekreto. Jei siuntima i gimd namus israso gyd ginekologes/as tai jis i dekreta ir isleidzia o ne mazylio personalas ir moketi niekam nieko nereikia.
Uz ultragarsa/lialiaus laiko nustatyma taip pat moketi nereikia, net uz nuotrauka.
Del pinigeliu gydytojams gimdymo metu tai manau, kad bet kuri gydytoja privalo atlikti savo pareigas ir buti maloni, uz ka moketi?
Aisku jei jus norite kad salia stovetu butent ta ir ne kita gydytoja tai galbut ir verta moketi. Man pvz. svarbu kaip jausiuos as ir kaip mane palaikys vyras, kuris bus salia, o jau ant gydytoju man visiskai nusispjaut. Pagal savo pirma gimdyma zinau, kad net neisidemejau kaip atrode gydytoja ar akusere, bet gerai pamenu kaip jauciausi as, vyras ir kaip atejo mano saulele, kokia ji buvo grazi...

Neismetinekite pinigeliu vejais, pasilikite geriau juos peridurui, atskirai palatai ar pampersiukam... Visos gydytojos Mazylyje yra pasakiskai geros, malonios ir nesu girdejusi apie nelaimingus nutikimus gimdymo metu tik todel, kad kazkas nesumokejo..... Jei girdejote kitaip parasykite......
Taip pat labai noreciau rekomenduoti dienini skyriu, tiesiog nueikite, pasiprasykite lankytis ten viena kita savaite, pasiklausykite pamokeliu, sesute Vida jau labai daug metu jas desto ir yra be galo maloni, atsako i visus klausimus. Bet kada jusu paslaugoms daktare Liudmila, taip pat labai labai labai faina, maloni, draukiska ir t.t.
o jei tikrai kuri girdejote apie nesklandumus mazylyje, parasykit. gimdysiu us savaites ar dvieju, gerai but zinoti jei kas ten negerai