Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

Kadangi Mažylyje epidūras jei būtinas (pvz.cezaris) - nemokamas, o jei nebūtinas - 250 Lt, tai kaip natūralaus gimdymo atveju gydytojas nusprendžia, kada jis būtinas, kada ne?
Atsakyti
Sveikos,

As jau daug metu lankausi "Mazylyje". Esu gulejusi ir operuota cia tik del kitu problemu, o siuo metu esu nestuke.gif Apie gyd galiu pasakyt tik tiek, kiekviena renkasi pagal savo poreikius. As asmeniskai jau trecia gyd pakeiciau ir kol kas esu patenkinta. Ruosiuosi cia ir gimdyti. Kas liecia mokejimus tai mokejau pradzioje nestumo apie 80lt ir dabar einant i dekreta mokesiu 104.40lt. Planuoju su gyd nesitarti, kaip bus, taip ax.gif Siai dienai noreciau apseiti be jokiu vaistu, nors negaliu taip uztikrintai sakyt cool.gif Pirmas nestumas, gimdymas suzinosiu ir pamatysiu tik kai viskas prasides. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamyte 4u.gif

Iskilo man klausimeliu daug. Situacija tokia:
Lankiausi klinikose, mano gydytoja iseina i dekreta, aisku kazkas ja pavaduos, bet man nebelabai tinka.... Noreciau toliau lankytis mazylio GN (siuo metu ten lankausi dienos stacionare). Kokia visa procedura? Ar reikia siuntimo kokio nors? Ar konsultacijos mokamos? Gal galetumete ir gydytoja parekomenduoti, kolkas galvoju apie Mackeviciene (gal turite kokiu komentaru apie ja).

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tau tereikia nueiti į registratūrą ir prisiregistruoti moterų konsultacijų kabinete tame. pasirinksi ginekologę ir lankysiesi. mokėti reiks prisiregistruojant ir išeinant į dekretą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2009 03 26, 16:14)
Tau tereikia nueiti į registratūrą ir prisiregistruoti moterų konsultacijų kabinete tame. pasirinksi ginekologę ir lankysiesi. mokėti reiks prisiregistruojant ir išeinant į dekretą  4u.gif

Nu gi aciu labai!

Va kaip paprasta pasirodo... blush2.gif
Atsakyti
O kas girdeti apie palatas Mazylyje? visokiu yra? ar visos geros? ir ar imanoma gauti vienviete ,kad vyras galetu likti? g.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis - jeigu mamyte neturi pieno pati, zinau,kad duoda misinuko tuomet, jo? o nereikia kartais savo tureti misinuko jei ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 26, 19:52)
O kas girdeti apie palatas Mazylyje? visokiu yra? ar visos geros? ir ar imanoma gauti vienviete ,kad vyras galetu likti?  g.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis - jeigu mamyte neturi pieno pati, zinau,kad duoda misinuko tuomet, jo? o nereikia kartais savo tureti misinuko jei ka?  g.gif

misinuka duoda...savo nereikia tureti
Atsakyti
as gimdziau mazylye ir likau labai patenkinta. Mano gyd buvo kopustiene, labai gera.
Palatu ten yra visokiu, as emiau vienviete,ten buvo dvi lovos, virdulys saldytuvas, dusas tulikas, zodziu buvo super. kaip viesbutukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 26, 20:52)
O kas girdeti apie palatas Mazylyje? visokiu yra? ar visos geros? ir ar imanoma gauti vienviete ,kad vyras galetu likti?  g.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis - jeigu mamyte neturi pieno pati, zinau,kad duoda misinuko tuomet, jo? o nereikia kartais savo tureti misinuko jei ka?  g.gif

Yra visokių palatų ir visos geros. Tiesiog paprašai, kokios norėtum. Jei su vyru nori likti, duoda palatą su dviem lovom. Tik už vyro lovą reikia mokėti smile.gif
Mišinuko duoda, nebent tau jis netiktų ir norėtum kitokį duoti mirksiukas.gif

QUOTE(Gerbera @ 2009 03 26, 23:00)
as gimdziau mazylye ir likau labai patenkinta. Mano gyd buvo kopustiene, labai gera.
Palatu ten yra visokiu, as emiau vienviete,ten buvo dvi lovos, virdulys saldytuvas, dusas tulikas, zodziu buvo super. kaip viesbutukas smile.gif

Tai tokia palata jau turi būti mokama. Nes nemokamose palatose nėra nei dušo, nei tualeto.
Na bet mano nuomone, visai nesunku nueiti į dušą ar tualetą, juk ne 10km reikia eiti lotuliukas.gif Na bet aišku, kieviena mamytė renkasi kaip jai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Maciau Mazylio palatas. Mokamos yra dvejopos: kur su dviem lovom, didesnes, berods 80Lt, kitos su viena lova ir kita sulankstoma (60Lt). tulikas vietoj yra abiejose. Nemokamos palatos nieko ne prastesnes, iki tualeto nueiti tik keli metrai koridoriumi. Tu mokamu ne visada pasiseks gauti, nes daznai uzimtos. Nemokamose palatose, jei vyras nori nakvoti irgi duoda sulankstoma lova. Sake jei butinai nori mokamos, o negava ta diena, reikia paprasyti ir kai tik atsilaisvins mokama, busit perkelta ten su savo maziuku. Manau cia aktualiau po cerzario ar komplikaciju, aki tenka ligoninej praleisti daugaiu dienu.
Atsakyti
QUOTE(BITOOTE @ 2009 03 27, 14:41)
Maciau  Mazylio palatas. Mokamos yra dvejopos: kur su dviem lovom, didesnes, berods 80Lt, kitos su viena lova ir kita sulankstoma (60Lt). tulikas vietoj yra abiejose. Nemokamos  palatos  nieko ne prastesnes, iki tualeto nueiti tik keli metrai koridoriumi. Tu mokamu ne visada pasiseks gauti, nes daznai uzimtos. Nemokamose palatose, jei vyras nori nakvoti irgi duoda sulankstoma lova. Sake jei  butinai nori  mokamos, o negava ta diena, reikia paprasyti ir  kai tik atsilaisvins mokama, busit perkelta ten su savo maziuku. Manau cia aktualiau  po cerzario ar komplikaciju, aki  tenka ligoninej praleisti daugaiu dienu.

drinks_cheers.gif Nemokamos palatos ir labai geros. O kad nebus televizoriaus, tai manau ne bėda. Nes ir taip bus ką veikti be serialų žiūrėjimo ax.gif
Būna, kad ir nesulankstomą lovą duoda, o tiesiog paguldo į dvivietę palatą, kur viena lova mamos, kita tėčio. Aišku, jei gimdyvių nėra labai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 27 kovo 2009 - 14:09
Aš su vyru buvau prieš mėn. apsižiūrėti, tai sakė, kad II a. palatos nemokamos, o jei vyras nori nakvoti, tai sulankstoma lova 20 Lt/nakčiai. O III a. yra dvi komercinės šeimyninės, kuriose WC ir dušas jau pačioje palatoje, tai vienos jų kaina 30 Lt/parai, o kitos 50 Lt/parai. O 60 ir 80 Lt tai čia įdomu tiesiog skirtingas kainas kitas žmogus pasakė, ar jau spėjo pabrangti?
Atsakyti