QUOTE(innge @ 2013 03 20, 18:01)
Mergaites, ka manote apie draudima Mandatum Life?
Gal esate kazkuria draudimo rusi jau issirinkusi (plana, ar kaip tai pavadinti)? Kolkas kiek juo domejausi, toks...na vidutinis, sakykime taip

yra geresniu variantu

Pirma, kas man labai uzkliuvo, tai ne itin geri investavimo rezultatai ir tai, kad nuo IK (inv.krypciu) priklauso ir mokescio tarifas. Pagal ju pateiktas lenteles, kuo daugiau rizikos prisiimi, tuo daugiau jiems sumoki. Arba sakau kitaip - kuo daugiau jus uzdirbate, tuo daugiau jiems atiduodate

daug kur tas mokestis yra, bet jis bent jau nesvyruoja pagal IK

- saziningiau uzdirbti investavime leidzia

Daugiau galeciau pakomentuot (labai objektyvia nuomone), jei tiksliau kazkuri plana issirinkta nurodytumete (arba bent kur salygos Jums artimiausios poreikiams)
Papildyta:
QUOTE(tiunka @ 2013 03 20, 17:38)
Sveiki,
Tai yra Austrijos kompanija įregistravusi savo veiklą Lietuvoje. Klientas pasirašęs sutartį, poliusą gauna tiesiogiai iš GRAWE, nėra jokios lietuviškos UAB. Šios kompanijos teikiamų paslaugų privalumai: Konfidencialumas (tai yra prie šių pinigėlių negali niekas prikišti pirštukų net šeimos nariai, anstoliai ar dar kas nors): Galima parsigražinti 15% GPM ( Kiekvienais metais tiesiogiai GRAWE atsiunčia ataskaitą ir raštą su kuriuo einame į VMI), pagal Austrijos įstatymus kompanija privalo turėti 100 % nuosavo kapitalo; atliekami 4 Austrijos ir 2 ES auditai; 100 % perdraudimas(50 Šveicarija ir 50% Vokietija), 4% met. palūkanų; lanksti sąskaita( po dviejų metų klietas gali keisti sąlygas pvz: mažinti, didinti, sustabdyti ir t.t).
Na tiek gal labai jau aš čia išsiplėčiau. Jei kyla klausimų rašykite atsakysiu, taip pat galiu pakonsultuoti smulkiau asmeniškai.
Na, sakote, kad idomu butu padiskutuoti, tai trumpai uzvedu diskusija

man nerima kelia tai, kad kompanija toli nuo LT

t.y. kad jei butu kokiu nesklandumu, aiskinti tektu ilgai ir nuobodziai

GPM, kaip kazkur ir minejau, valstybes, o ne draudimo kompanijos nuopelnas

metines palukanos - ne itin dideles, ar jos garantuotos, ar prognozuojamos? Salygu keitimas tik po dvieju metu - minusas nemenkas, nes tai ilgas laikotarpis (siuo atveju su daugeliu kompaniju nesukonkuruoja jau

)