QUOTE(tiunka @ 2013 03 20, 23:52)
Nemanau, kad dėl vienos metinės įmokos prarandama klientų, nes sąmoningai mąstantys žmonės taip ar kitaip taupo bei rūpinasi savo ir savo šeimos apsauga bei ateitimi. Tuo labiau vieną kartą padarei ir pamiršta. Visus priminimus, ataskaitas ir t.t. gauni paštu. O tas žmogus kuris nemoka ar neturi galimybės pasitaupyt yra kitas reikalas. Ar toks būdas ar kitoks, problema yra pajamų kiekyje. aš čia trūkumo tikrai nematau, nes jei šį mėnesį išleidau daugiau, kitą galiu pataupyt ar padaryt kitokius sprendimus, nereik kiekvieną mėnesį būt ant ,,pavadėlio".
na ir tikrai dar nesusidūriau, kad žmogus dėl šios priežasties atsisakytų.
Tikrai ne. skyrybų atvejų yra skaičiuojama į bendrą turtą kaip santaupos (na yra ten keli niuansai), jei iškyla vmi klausimų apie įnešamas sumas taip pat turite pateikti įrodimus, ir dar daug visokių niuansų.
Dėl galiojimo užsienyje tai drįstu ginčytis, pabandykite Amerikoj, Vokietijoj ar kitoj šalį oficialiai darbintis, mūsų gyvybės draudimų jie nevertina, o klientai su GRAWE poliusais buvo sutikti su nuostaba, kad mūsų šalį yra tokia kompanija. Tai yra kompanija žinoma visame pasaulyje, tiesa galbūt daugiau labiau išsivysčiusiose šalyse. Bet Lietuva eina po truputį pirmyn ir kaip bebūtų mes prie Europos taikomės, o ne atvirkščiai.
Visaip kaip esu pries toki Jusu poziuri

Kalbat Jus labai graziai, pritariu, kad labai saunu viskas ir pan..Taciau realiai tikrai labai daug zmoniu, kurie sau sumoketi metine imoka negali leisti. Jus taip suraset - jei šį mėnesį išleidau daugiau, kitą galiu pataupyt - tarsi kalba eitu apie simta litu

juk kalbame apie minimum 1200-1500

niekaip nesutikciau, kad tai menkas minusas - daugeliui tokia imoka - beveik visos menesio pajamos

ne nezinau, gal mano laikais ne su tokia rinka dirbau, bet per kelis metus praktikos metine imoka, kitaip nei skirti 100litu i menesi, galejo sau leisti lab maza dalis zmoniu
Kadangi su sutartimis nebedirbu 2-3 metai, nesigincysiu tikrai, taciau as kai dirbau, GD sutartys buvo saugesnes
Daugelio rimtu kompaniju GD draudimo apsaugos galioja visame pasaulyje

Del darbdaviu - manau, kad jiems gal turetu buti aktualesnis sveikatos draudimas, ar ne?
Lietuva eina eina pirmyn, bet labai letai ir sunkiai..