Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Lelija103 @ 2009 06 12, 17:49)
Aš mėgstu pataupyti pinigėlių ir nusipirkti kokybišką prekę .Jos naudojant nedaug reikia , ilgai užtenka ir gera sudėtis ,tai naudoju  AMWAY  produkciją . Tai skystas muilas ir gabalinis muilas,dušo želė ,kūno balzamas,šampūnai .Labai geros visos valymo namų priemonės.

Turiu gabalini muila, kuno losjona ir likau nepatenkinta. Muilas labai jau sausina.. Na o kuno losjonas tai nesupratau ar jis drekina ar maitina g.gif Jokio efekto, tik pinigu metymas i bala. O produkto aprasymuose viskas taip graziai aprasyta..
Atsakyti
dabar turiu tokius: Logona Mediterran, Madara lengvai drekinanti ir Madara ziedadulkiu.. tai Madaros man labiausiai patinka.. bigsmile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim:

naudojau TBS greipfrutu sviesta - labai patiko, bet kvapas taip jausdavos, kad kartais net kvepalai ne i tema buvo biggrin.gif (porasyk tepiaus TBS braskiniu, totali sintetika pasirode, na kvapas tas ''braskiu'')

Is Eurokos naudojau pries pora psl aptarta kavos kvapo is Joana firmos, LABAI PATIKO biggrin.gif pagal kaina tikrai nesitikejau to. Tik va kiek uzeinu i Eurokos, tiek neberandu jo unsure.gif

Labai kvepia, bet kazkodel ant kuno issitepus nemaloniai jaucias (ne del kvapo) VS losjonas braskiu kvapo.

Dar turiu is RITUALS TOUCH OF HAMMAM fresh fig & rice milk kuno krema. Idomus kvapas, bet kada teptis negaleciau, bet pats kremukas labai patinka, gerai drekina.

Taip pat naudojau is SPIRIG kuno losjona jautriai odai, labai patiko. Drekino/maitino oda su kaupu!

Maniske oda sausa, jautri, siurksti pakankamai. Dar esu jautri kvapams kai kuriems. Bet dabar paziurejau ka parasiau, tai nemazai kvapu man limpa, gal jau ne tokia ir jautri esu biggrin.gif

Ka parekomenduotumet itin sausai odai? Noretusi kazka naujo isbandyt, gal dar geresnio atrast rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 18 birželio 2009 - 00:02
Pabaigiau pora kuno priemoniu tai pakomentuosiu :

Victorias secret Beauty Rush Body Drink lotion visiskai nenusisekes gaminys.Mano oda sausa/normali,efekto jokio,atrodo nieko nebuvo tepta..ir siaip jauciasi chemija..

Oriflame kuno kremas su makadamijos riesutais ir sausmedziu uz tokia kaina topas thumbup.gif oda silkine,kvapas neikirus ir labai gerai pamaitina oda,pirksiu dar karta.

The body shop granatu kvapo kuno kremas , gailiuosi pakeitusi greipfrutini doh.gif netiko odai.(sutinku su auksciau issakyta nuomone apie braskini TBS - auksciausio lygio chemija rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadira: 18 birželio 2009 - 10:27
QUOTE(Lelija103 @ 2009 06 12, 17:49)
Aš mėgstu pataupyti pinigėlių ir nusipirkti kokybišką prekę .Jos naudojant nedaug reikia , ilgai užtenka ir gera sudėtis ,tai naudoju  AMWAY  produkciją . Tai skystas muilas ir gabalinis muilas,dušo želė ,kūno balzamas,šampūnai .Labai geros visos valymo namų priemonės.
gal ne i tema,bet turejau balikli skalbiniams,nieko jis ten tiek nedare kiek buvo isgirtas
Atsakyti
QUOTE(Nadira @ 2009 06 18, 10:25)
Oriflame kuno kremas su makadamijos riesutais ir sausmedziu uz tokia kaina topas thumbup.gif oda silkine,kvapas neikirus ir labai gerai pamaitina oda,pirksiu dar karta.

The body shop granatu kvapo kuno kremas , gailiuosi pakeitusi greipfrutini doh.gif netiko odai.(sutinku su auksciau issakyta nuomone apie braskini TBS - auksciausio lygio chemija rolleyes.gif )

Tokį Oriflame ir aš turėjau, labai patiko. Kai jį pabaigiau, pirkau tokį patį, tik su greipfrutais- tai nieko panašaus, skystaliukas palyginus. O tą su makadamijos riešutais dar tikrai pirksiu kada smile.gif

TBS granatų kvapo sviestas man labiausiai patinka iš visų TBS sviestų. Tiek kvapu, tiek poveikiu.
Atsakyti
Geriausiai drekina kuna man SUPRE/HEMPZ produktai. Geresnio nesu bandziusio... tiek kvapu, tiek poveikiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 18, 23:06)
Geriausiai drekina kuna man SUPRE/HEMPZ produktai. Geresnio nesu bandziusio... tiek kvapu, tiek poveikiu  wub.gif

aš taip pat šiuo metu šį kremą naudoju. Nu ką aš žinau, kremas kaip kremas, bet kad stebuklus darytų, tai tikrai ne. Antrą kartą tikrai nepirksiu, nevertas jis tokios kainas schmoll.gif
Atsakyti

ir dar sitas geras,labai riebus,tai jei issausejus oda buna labai gerai
user posted image
[/quote]

Butent sios "Lancome" firmos sios serijo kuno sviesta nusiprkau ,negaliu atsidziaugti super dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Dar patiko "Dior" firmos produkcija,serija kuno prieziurai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 05 12, 18:36)
user posted image

Jau kelias savaites naudoju si sviestuka wub.gif kvapas jo tikrai superinis wub.gif drekina irgi labai gerai,jokiu nusiskundimu neturiu ir tikrai nepaskutini indeli sio kremuko perku (ypac jo kaina thumbup.gif ) 4u.gif
Tik gaila kad kitu skoniu sviestukas pasizymi labai jau sintetiniu kvapu (isskyrus si) unsure.gif
Atsakyti
Ateijau sudėt į šuns dienas Ahava kūno losijoną: brangus ir visiškas sh... nei drėkina padoriai ir kemša poras. Pasitepus juo išberia krūtinę . Žodžiu bėda bėda.a..
Atsakyti
as tai solidolu issitepu ir kvapas nuostabus ir uodai nekimba lotuliukas.gif
Atsakyti