Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(SiVidz @ 2012 10 04, 22:02)
Oi, ne, neieškojau niekad aliejaus celiulitui ir net nežinau ar šis kažkuo gelbėtų. Sunku pasakyti, nesusidūriau su tuo. Bet gerumas toks, kad labai gerai (ypač po dušo) sudrėkina odą, gerai susigeria, tirštokas, tad pakanka tikrai tikrai ilgam, lyginant su kitais (Geomar, Nuxe sausas aliejus, kokosų sviestas, emma noel, ar kitų rūšių weledos (citrusiniai, medetkų ir t.t) ar dar n rūšių, kurias bandžiau). Lengva ir malonu įmasažuoti, nepalieka girgždesio ar riebalo plėvelės ir labai mielo, neatstumiančio aromato.

O kur weleda alieju pirkote, kokia kaina ? bigsmile.gif
Atsakyti
kaina nemaža virš 70lt už 100ml., perku Holos krautuvėlėj šalia Ozo. Kiek mačiau, lyg eurovaistinė irgi turi, bet kainos varijuoja netgi priklausomai nuo miesto smile.gif . Tarkim, Kaune brangiau nei Vilniuje (matyt perkamoji galia didesnė gyventojų biggrin.gif ) , šiaip kiek teko matyti, tai nuo 72lt iki kokių 76lt. Bet gal kas nors žino geresnių "taškų", kur galima rasti pigiau? smile.gif
Atsakyti
As noriu pasidalinti savo patirtimi, kadangi laukiuosi jau paskutinės savaitės,patikėkit,kovoju ir su celiulitu ir su niežinčia oda, beabejo ir striju noriu išvengt (kol kas jų nėra)
Taigi Pilvuką, krūtinę, šlaunis bei užpakaliuką tepuosi Mary Kay 'TimeWise Body Targeted Action' kūną modeliuojanti emulsija.
O visas likusias kūno dalis tepų Body shop cocoa butter,labai gerai įsigeria.
Atsakyti
Body shop naujas atsirades labai fainas kunui, labai gerai isigeria ir seip fainas smile.gif regis white musk ar kazkas pan. super kremukas
Atsakyti
sveikos, ir as labai daug gero girdejau apie Weledos aliejukus kunui , gal bandet Ekologiškas aliejus nuo strijų WELEDA 100ml
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 11:52)
sveikos, ir as labai daug gero girdejau apie Weledos aliejukus kunui , gal bandet Ekologiškas aliejus nuo strijų WELEDA 100ml
user posted image

Bandziau nestumo metu,patiko man,o kad kaina Weledos nebutu baisi,tai dabar jau turetu but % HOLOS parduotuvej,kazkaip pas juos buna kiek dienu iki Kaledu,tokia ir %,gal net jau ir prasidejo,reik pasidomet g.gif
Papildyta:
O pieneliu kategorijoje nepamainomas URTEKRAM alyvuogiu kuno ir ranku losionas.Nerealus, wub.gif Svelniai kvepia,puikiai susigeria,o da minksta,zodziu naudoju jau antri metai,bet dar nera noro pakeisti kazkuo kitu.
Atsakyti
Sveikutes,kas lankysites Egipte,butinai nusipirkit ALOE VERA naturalaus aliejaus,Lietuvoj isbandzius beveik visus aliejus kunui, nu bet jau aloe vera - ner lygiu..kunas kaip silkas,beje tinka ne tik kunui,bet ir veidui ,plaukams... wub.gif ,jojobos aliejus irgi ten geras.. wub.gif
Atsakyti
naudoju phytomer kuno krema, labai gerai isigeria, neriebus, drekina, o ir kvapas labai geras, toks neikirus ir gaivus...zodziu, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita19821112 @ 2012 10 25, 13:16)
As noriu pasidalinti savo patirtimi, kadangi laukiuosi jau paskutinės savaitės,patikėkit,kovoju ir su celiulitu  ir su niežinčia oda, beabejo ir striju noriu išvengt (kol kas jų nėra)
Taigi Pilvuką, krūtinę, šlaunis bei užpakaliuką tepuosi Mary Kay 'TimeWise Body Targeted Action' kūną modeliuojanti emulsija.
O visas likusias kūno dalis tepų Body shop cocoa butter,labai gerai įsigeria.

as tai tepu johnsons baby purskiama alieju, gerai drekina thumbup.gif kartais pakeiciu ji kokoso aliejumi.
Atsakyti
isbandziau si http://www.butikbag....-body-cream.jpg tai man patiko labai. itin gerai drekino. butent sis kvapas man nelabai, bet "svaros" kvapo megejoms patiks
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2013 01 03, 00:28)
isbandziau si  http://www.butikbag....-body-cream.jpg  tai man patiko labai. itin gerai drekino. butent sis kvapas man nelabai, bet "svaros" kvapo megejoms patiks

cia bath and body works kuno kremas su "cotton" kvapu (vatos kvapu lotuliukas.gif )
Atsakyti
gal kas esat bande
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2012 02 23, 08:28)
man siuo metu sis nr. 1  thumbup.gif

user posted image

koks kvapas sito kremuko?
Atsakyti