Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(babause @ 2009 05 18, 18:35)
nežinau, gal kokia nedidelė ir subtili gražu, bet pati nesidaryčiau rolleyes.gif labai bijau, kad po to imsiuos gailetis doh.gif

cia jau reikia kelis metus brandinti sia ideja, negalima pasiduoti impulsui, nes paskui tikrai gali reikti gailetis.
Atsakyti
as labai noriu tatuiruotes,man taip grazu ir pas vyra ir pas moteri rolleyes.gif tik truputi brangoka,tai ir neprisiruosiu pasidaryt,vis nelieka tam grazumui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2009 05 19, 10:07)
as labai noriu tatuiruotes,man taip grazu ir pas vyra ir pas moteri  rolleyes.gif tik truputi brangoka,tai ir neprisiruosiu pasidaryt,vis nelieka tam grazumui  unsure.gif

Na nzn, ta kaina nuo pacios tattoo priklauso, koks dydis, sudetingumas ir pan...As kai ejau darytis tai is to didelio noro man nebuvo brangu smile.gif Kai labai nori tai atrodo ir pinigu negaila...
Atsakyti
QUOTE(migliuse @ 2009 05 19, 10:37)
Na nzn, ta kaina nuo pacios tattoo priklauso, koks dydis, sudetingumas ir pan...As kai ejau darytis tai is to didelio noro man nebuvo brangu  smile.gif Kai labai nori tai atrodo ir pinigu negaila...

as domejausi jau,tokios kokios noriu apie 300 kainuoja g.gif nu taip sunkiai iseina pasidet tam dalykui,pataupau ir vel isleidziu ax.gif reiks susiimt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 19 gegužės 2009 - 10:45
QUOTE(LABBRA @ 2009 05 19, 11:44)
as domejausi jau,tokios kokios noriu apie 300 kainuoja g.gif nu taip sunkiai iseina pasidet tam dalykui,pataupau ir vel isleidziu ax.gif reiks susiimt biggrin.gif

Na aisku nemazai...bet kaip jau sakiau kai labai nori, tai...
beto arteja vasara tai noras turetu dar padidet o tada tai tikrai sutaupysi ir pasidarysi smile.gif
Atsakyti
As kai vaziavau darytis tatoo, tai zinojau kad plosiu apie 1000lt, nes jau cia kainos kosmosas. Bet taip norejau, kad buvau nusiteikusi bet kam smile.gif
Dabar stengiuosi susirasti kita miestra.
Kaip jums merginos heroglifai? PAtinka?
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 19, 21:36)
As kai vaziavau darytis tatoo, tai zinojau kad plosiu apie 1000lt, nes jau cia kainos kosmosas. Bet taip norejau, kad buvau nusiteikusi bet kam smile.gif
Dabar stengiuosi susirasti kita miestra.
Kaip jums merginos heroglifai? PAtinka?

Man tai labai jeroglifai patinka....bet sunku rasti toki kurio ir reiksme butu kazkokia ir graziai atrodytu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 05 19, 20:38)
Man tai labai jeroglifai patinka....bet sunku rasti toki kurio ir reiksme butu kazkokia ir graziai atrodytu.... rolleyes.gif

palauk as imesiu koki esu nusiziurejusi. reiskia jis meile nu nerealia iatrodo, kur ji galima butu patalpint g.gif
http://xp.ghost.lt/i...www/zodynas.htm
pasivaryk zemyn ir rasi. Man meile gerulis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 19, 21:52)
palauk as imesiu koki esu nusiziurejusi. reiskia jis meile nu nerealia iatrodo, kur ji galima butu patalpint g.gif
http://xp.ghost.lt/i...www/zodynas.htm
pasivaryk zemyn ir rasi. Man meile gerulis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo grazus meile. wub.gif ..dar ilgaamziskumas neblogas smile.gif o as noreciau kad tai butu ne vienas net o kokie trys...graziau ziurisi.....vienas kazkaip man per blankiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 05 19, 21:04)
Jo grazus meile. wub.gif ..dar ilgaamziskumas neblogas smile.gif  o as noreciau kad tai butu ne vienas net o kokie trys...graziau ziurisi.....vienas kazkaip man per blankiai g.gif

daugiau graziua zinoma, bet as niekur nerandu kokios geros sifruotes, grazuas zodziu is keliu simboliu g.gif
Atsakyti
na ziurint koke ir kur smile.gif jei grazi ir tinka tai tikrai nieko blogo ir suteikio zavesio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 17, 12:50)
butu labai ydomu pasiziureti blush2.gif  mirksiukas.gif  Mane dar labai zavi heroglifai thumbup.gif

QUOTE(migliuse @ 2009 05 18, 16:24)
taip taip..labai idomu butu pamatyti..laukiam nuotraukytes  mirksiukas.gif

niu demonstruoju saviske blush2.gif
user posted image
Atsakyti