Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 08:38)
grazuslabai tavo ydetoj foto,tik gaila reiksmes nezinom.  As apie siuos du galvoju g.gif
user posted image Dé – dorybė. Jis taip pat gali reikšti moralę, etiką, geraširdiškumą. Tai vienas iš kilnaus žmogaus svarbiausių bruožų.
user posted image Ai-meilė
Man jie nerealiai grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man sie zenklai tai thumbup.gif turetu graziai atroditi thumbup.gif bet as manau nesidaryciau vien todel kad meile ir dorybe man nieko nereiskia schmoll.gif
Gal ieskociau didesnes prasmes sau g.gif
Bet tikrai labai grazu wub.gif
Manau reikia isijungti jeroglifu zodyna ir versti tau svarbius zodzius kol rasi koks uzrasas graziai gaunasi.... thumbup.gif tada manau prasme butu prasmingesne mirksiukas.gif
Nu cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
As tai esu tik uz originalias tatuiruotes. As paprasiau, man nupiese, patikslinom ir padare meistras. Jinai man su asmenine prasme ir labai patinka. Dabar noreciau antros, jau turiu simbolius ir prasme, bet MB neleidzia sad.gif Sake jam tatuiruotos moterys negrazu. O ta, kad turiu, tai turiu, nes jau turejau kai susipazinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 05 26, 10:56)
As tai esu tik uz originalias tatuiruotes. As paprasiau, man nupiese, patikslinom ir padare meistras. Jinai man su asmenine prasme ir labai patinka. Dabar noreciau antros, jau turiu simbolius ir prasme, bet MB neleidzia sad.gif Sake jam tatuiruotos moterys negrazu. O ta, kad turiu, tai turiu, nes jau turejau kai susipazinom smile.gif

gal nuotraukyte turi ax.gif maniskiui taip pat tattoo negrazu,bet manes tai nesulaike pasidaryti dvi tattoo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nelabai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 05 26, 08:20)
Man sie zenklai tai  thumbup.gif  turetu graziai atroditi  thumbup.gif  bet as manau nesidaryciau vien todel kad meile ir dorybe man nieko nereiskia schmoll.gif
Gal ieskociau didesnes prasmes sau g.gif
Bet tikrai labai grazu  wub.gif
Manau reikia isijungti jeroglifu zodyna ir versti tau svarbius zodzius kol rasi koks uzrasas graziai gaunasi.... thumbup.gif  tada manau prasme butu prasmingesne mirksiukas.gif
Nu cia tik mano nuomone 4u.gif

O kur surasti ta herogliju zodyna? gal nuorodele imesi?
Viskas nebegaliu laukti kaip noriu tattoo, atsilo orai merginos vaikinai nusimete siltus rubus, kike einu kru visi tik tatuiruoti aplink(nes cia Švedijoje lb daug tokiu smile.gif _
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 21:40)
O kur surasti ta  herogliju zodyna? gal nuorodele imesi?
Viskas nebegaliu laukti kaip noriu tattoo, atsilo orai merginos vaikinai nusimete siltus rubus, kike einu kru visi tik tatuiruoti aplink(nes cia Švedijoje lb daug tokiu  smile.gif _

Vaje as nezinau cia tik pamasciau kad taip reiketu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 05 26, 20:47)
Vaje as nezinau cia tik pamasciau kad taip reiketu daryti blush2.gif

Tai vat ir as galvoju kur rasti g.gif
Atsakyti
Ziauriai noriu antros tatoo intymioj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 07:38)
user posted image Dé – dorybė. Jis taip pat gali reikšti moralę, etiką, geraširdiškumą. Tai vienas iš kilnaus žmogaus svarbiausių bruožų.
user posted image Ai-meilė
Man jie nerealiai grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif

graziai labai atrodo hieroglifu tattoo...as kai pirma karta pagalvojau apie tatuiruote tai pirma mintis buvo hieroglifa darytis, bet kazkaip nuplauke smile.gif
o tu hieroglifu zodynai tai juk japonai ir kinai rodos hieroglifais raso tai reikia ju kalbu zodynu ieskoti, gal tiktu. Nors manau kad zodyne tik atskiru zodziu reiksmes, o norint koki sakini pasirasyti tai reikia ta kalba mokancio zmogaus pagalbos..
cia kelios zodynu nuorodeles gal kam pravers:
japonu kalbos zodynas http://www.kofmarai....voltranas/#pars
ivairiu kalbu zodynai http://mokslas.liux....screens&lang=en
Atsakyti
QUOTE(migliuse @ 2009 05 26, 23:23)
graziai labai atrodo hieroglifu tattoo...as kai pirma karta pagalvojau apie tatuiruote tai pirma mintis buvo hieroglifa darytis, bet kazkaip nuplauke  smile.gif
o tu hieroglifu zodynai tai juk japonai ir kinai rodos hieroglifais raso tai reikia ju kalbu zodynu ieskoti, gal tiktu. Nors manau kad zodyne tik atskiru zodziu reiksmes, o norint koki sakini pasirasyti tai reikia ta kalba mokancio zmogaus pagalbos..
cia kelios zodynu nuorodeles gal kam pravers:
japonu kalbos zodynas http://www.kofmarai....voltranas/#pars
ivairiu kalbu zodynai http://mokslas.liux....screens&lang=en

dekoju migliuse butinai apsilankysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 27, 07:26)
dekoju migliuse butinai apsilankysiu mirksiukas.gif

nera uz ka wink.gif kad tik praverstu
Atsakyti
mielai pasidaryciau,bet ant kuno daug apgamu(ar pigmentiniu demiu)todel kazkaip nesiryztu...
Atsakyti