Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 09, 23:02)
Kažkaip panašu, kad Zhiliui nedaug metų, arba šiaip žmogus ribotos fantazijos ir žinių...  mirksiukas.gif

Ziniu? Kokiu dar ziniu, prie ko cia kazkokios zinios? Amzius? O prie ko cia amzius? A tai jei man 65 metai, tai reikskia, kad turi patikt tatuiruotos moteriskes? arba, jei as piemenuzas, tai man jos turi nepatikti? As esu, senis fantazuotojas ir vistiek man jos nepatinka ir ka? Tatuiruoti vyrai yra ok, o va moterys... g.gif niekas man neikals i galva, kad tai yra grazu, kaip ir auskaruoti, stringus ar sijonus nesiojantys vyrai, ar tai reiskia, kad as neissilavines malalietka, ar kad man truksta fantazijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 10 birželio 2009 - 13:34
QUOTE(zhilius @ 2009 06 10, 14:16)
Ziniu? Kokiu dar ziniu, prie ko cia kazkokios zinios? Amzius? O prie ko cia amzius? A tai jei man 65 metai, tai reikskia, kad turi patikt tatuiruotos moteriskes? arba, jei as piemenuzas, tai man jos turi nepatikti? As esu, senis fantazuotojas ir vistiek man jos nepatinka ir ka? Tatuiruoti vyrai yra ok, o va moterys... g.gif niekas man neikals i galva, kad tai yra grazu, kaip ir auskaruoti, stringus ar sijonus nesiojantys vyrai, ar tai reiskia, kad as neissilavines malalietka, ar kad man truksta fantazijos?

Aš kalbėjau ne apie tavo požiūrį į tatoo...
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 10, 19:42)
Aš kalbėjau ne apie tavo požiūrį į tatoo...

O apie kokias ten zinias kalba ir prie ko jos?
Atsakyti
user posted image

Tu tik paziurek koks saldainiukas. Nu ka, ji vyriska?
Atsakyti
Ne vyriska, o bobiska tupa kekse biggrin.gif
Nu butu visai neblogai, jei ne tie vijebonai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 10 birželio 2009 - 19:27
QUOTE(zhilius @ 2009 06 10, 20:26)
Ne vyriska, o bobiska tupa kekse biggrin.gif
Nu butu visai neblogai, jei ne tie vijebonai. g.gif

Pfffff. Tipiskas diedas. ''Tupa kekse''. Ant kurios dalies matei, kad parasyta butu, jog ji tokia? Vien del to, kad ji ne animacine?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 07, 09:18)
bet ka daryti kai pasensi ir tavo oda susirauksles o tu eisi su lazda na bandau isivaizduoti savo mociute islinde stringai ir drugelis na ziauru

O aš nesuprantu kur jūs sugebat rasti močiučių su lazdelėm ir išlindusiais stringais g.gif Visos eina apsikamšiusios kaip kopūstas,tai ne tik tattoo,bet ir šeimyninių nepamatysi smile.gif

QUOTE(Emerencija @ 2009 06 07, 14:42)
Mano nuomone tokia, kad jei tai maža, nedidelė tatuiruotė, tai viskas gerai. Gražu.
Bet jei perkrauta, didžiulė, tai neee, jokiu būdu.Nesu prieš tatuiruotes, bet esu prieš didžiules tatuiruotes, tokias per visą pilvą laugh.gif

Truputį juokinga tokia nuomonė 4u.gif Man asmeniškai ne didyje esmė,o tattoo kokybėje,piešinyje ir t.t Ar jei ŠITOS TATTOO būtų ne didesnės už cigarečių pakelį,tau būtų gražu mirksiukas.gif
QUOTE(andreja24 @ 2009 06 07, 18:28)
darau isvada kad tavo zmona savo nakolke darydamasi ant menties ja derinosi prie staniko sleiku g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 10, 20:40)
Pfffff. Tipiskas diedas. ''Tupa kekse''. Ant kurios dalies matei, kad parasyta butu, jog ji tokia? Vien del to, kad ji ne animacine?

Tupa todel, kad ispaisyta iki begalybes nesamoningomis tatuiruotemis, o kekse, todel,kad guli Playboy tipo fotkej. biggrin.gif
P.S. as nesu tipiskas diedas, as esu isskirtine lesbe lotuliukas.gif
Atsakyti
mano diedas taip mastytu, seniai pakasus buciau.

Cia manau dauguma moteru gali labai isizeist, nes jas ponas tiesiai sviesiai i akis negraziai vadini wink.gif

oj o as gi vora turiu, tai isvis zonska kekse... ech sunku gyvent, kai nera kas uzmusa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insa: 11 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(Insa @ 2009 06 11, 12:16)
mano diedas taip mastytu, seniai pakasus buciau.

Cia manau dauguma moteru gali labai isizeist, nes jas ponas tiesiai sviesiai i akis negraziai vadini wink.gif

oj o as gi vora turiu, tai isvis zonska kekse... ech sunku kai nera kas uzmusa doh.gif

Nieko as nevadinu NEISIZEISKIT MOTEROS!!! ne visos kekses, kurios turi tatuiruotes, buna keksiu kurios ju neturi... lotuliukas.gif

Juokauju vel, gerbiu kiekvieno nuomone ir pasirinkima, taigi tikiuosi to paties is kitu, o i mano postus sioj temoj geriau visai nekreipkit demesio... blush-anim-cl.gif irnesakyk.gif

P.S. ant kokio peties turi vora, pasakysiu sedejus, ar ne ir uz koki nusikaltima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 11, 12:27)
P.S. ant kokio peties turi vora, pasakysiu sedejus, ar ne ir uz koki nusikaltima  biggrin.gif

A vorai tai cia vogiai, nia?
Atsakyti
vogiai vogiai biggrin.gif

Atsakyti