Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 20:35)
Ir isvis tatofkes nuo seno buvo daromos, kariu ir medziotoju. Nemoteriskas cia dalykas is dyko buvimo kai sakant peace  thumbup.gif

Gal būtų galima sukonkretinti, kur būtent nuo seno buvo daromos karių ir medžiotojų? Nes mano žiniomis daugelyje genčių tam tikras tatuiruotes darydavosi atitinkamą rangą užimantys žmonės. Ne būtinai kariai ir medžiotojai. Pavyzdžiui, pas maorius (Naujoji Zelandija) genties vadės ar žiniuonės labai dažnai būdavo moterys, taigi išlaikiusios savo tradicijas iki šių dienų tatuiruojasi tam tikrais piešiniais. Beje, visiškai nevulgariais ir labai įdomiais mirksiukas.gif
Atsakyti
tfu tfu
Atsakyti
as turiu 6 taturuotes nei del vienos nesigailiu ir keviena man savotiskai brangi ir kekviena turi savo reiksme (gal tik man zinoma) tongue.gif man tik juoka kele kai prisigalvoja nesamoningu reiksmiu kad drugelis ar roze tai reikske kad esi kekse voras tai jau butinai vagis ir jej su tatu tai butinai kaleime sedejas doh.gif reiksdami toke nuomone tik parodo savo geroka atsilikima nuo dabartiniu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aquo;) @ 2009 06 20, 12:44)
as turiu 6 taturuotes nei del vienos nesigailiu ir keviena man savotiskai brangi ir kekviena turi savo reiksme (gal tik man zinoma)  tongue.gif  man tik juoka kele kai prisigalvoja nesamoningu reiksmiu kad drugelis ar roze tai reikske kad esi kekse voras tai jau butinai vagis ir jej su tatu tai butinai kaleime sedejas  doh.gif  reiksdami toke nuomone tik parodo savo geroka atsilikima nuo dabartiniu laiku  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Dar planuoji darytis nors viena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 06 20, 12:13)
drinks_cheers.gif

Dar planuoji darytis nors viena? 4u.gif

planuojam su busumuoju kaska pasidaryti vienodo vestuviu proga ax.gif
Atsakyti
Kai kuna puosia kokia viena ar dvi nedideles tatuiruotes, tai visai grazu, bet kai visos kuno vietos nutatuiruotos, tada bent jau man labai nebemoteriska schmoll.gif
Atsakyti
man moteris ir taturuotes nesuderinama
Atsakyti
Turiu viena ant kojos, man ji patinka bet daugiau nesidarysiu
Atsakyti
Viskas yra grazu, kas yra daroma su saiku. Ant moters, mano manymu, turetu buti mazyte, grazi lotuliukas.gif ir tokioje vietoje, kad ja galima butu uzdengti... T.y. ne ant kaklo, kaktos, peciu ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Srx @ 2009 06 26, 10:29)
Viskas yra grazu, kas yra daroma su saiku. Ant moters, mano manymu, turetu buti mazyte, grazi  lotuliukas.gif  ir tokioje vietoje, kad ja galima butu uzdengti... T.y. ne ant kaklo, kaktos, peciu ir pan...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Srx @ 2009 06 26, 11:29)
Viskas yra grazu, kas yra daroma su saiku. Ant moters, mano manymu, turetu buti mazyte, grazi  lotuliukas.gif  ir tokioje vietoje, kad ja galima butu uzdengti... T.y. ne ant kaklo, kaktos, peciu ir pan...

As turiu ant kaklo ir ja puikiai galima uzdengt mirksiukas.gif netgi vestuvine sukuosena kai dare jos ne krastelio nesimate 4u.gif
Atsakyti
Man labai grazu tatuiruote pas moteri wub.gif senai svajoju apie ja,bet vis nelieka pinigeliu laisvu unsure.gif
Atsakyti