Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

man grazu taturuotes, pati viena turiu ir noriu antros, bet maniskis neleidzia, sako uztenka nes kaip atrodysi... tai manau Lietuvoje bent jau vyresni zmones dar yra konservatyvus ir nepasisako uz tatoo, o jaunimas tai pasisako tik uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2009 11 15, 21:33)

user posted image

wub.gif grazu.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 11 21, 19:35)
Mano nuomone dvejopa. Kol dar visai jauna mergina, tai tam tikros tatuiruotes, tam tikrose vietose gal ir visai patrauklu, bet as visad galvoju, o kaip gi tai atrodys kai busi 60? Ar nebus juokinga?

Ne.....mano nuomone - ne juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 11 21, 18:35)
Mano nuomone dvejopa. Kol dar visai jauna mergina, tai tam tikros tatuiruotes, tam tikrose vietose gal ir visai patrauklu, bet as visad galvoju, o kaip gi tai atrodys kai busi 60? Ar nebus juokinga?

a kai busi 60 niekam nerupes kaip pas tave ten kas ir kuriose vietose atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man grazu tatoo tik MB man neleidzia unsure.gif
Atsakyti
Labas smile.gif esu pas jus naujoke 4u.gif mano vardas Justina smile.gif paskaitinejau jusu foruma,ir noreciau pasitarti del taturuociu? noriu pasidaryti nediduke tatuiruote ant pilvuko,bet labai bijau kad po gimdymo kada nors gali issitampyti... schmoll.gif
Atsakyti
Laukiu jusu nuomuoniu ar verta darytis tatuiruote ant pilvo aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jute123456 @ 2009 11 27, 00:02)
Labas smile.gif esu pas jus naujoke  4u.gif  mano vardas Justina smile.gif  paskaitinejau jusu foruma,ir noreciau pasitarti del taturuociu? noriu pasidaryti nediduke tatuiruote ant pilvuko,bet labai bijau kad po gimdymo kada nors gali issitampyti...  schmoll.gif

Nebijok biggrin.gif , viskas bus gerai .Daug merginu daresi butent toj vietai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jute123456 @ 2009 11 26, 23:26)
Laukiu jusu nuomuoniu ar verta darytis tatuiruote ant pilvo  aciuks.gif  4u.gif

Ant pilvuko as nesidaryciau, nes tikrai ne visom pavykste nestumo metu issaugoti oda, kaip minimum nemazai daliai moteru atsiranda striju, o jei jos atsiras butent tatoo vietoj, manau ilgai griausies. Siulyciau kokia ne taip stipriai '''besitampancia'' kuno vieta. 4u.gif
Atsakyti
jau ilga laika savajojau apie tattoo butent ant pilvo... blush2.gif bet kaip pagal;iau liko savaitele iki tos dienos kaip vaziuųosiu ja darytis,predejau bijoti del vieninteles priezasties kad gali issitampyti... ir piesinis praras forma... cray.gif galbut kas nors is jusu jau turi pasidarius tattoo ant pilvuko ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jute123456 @ 2009 11 27, 13:46)
jau ilga laika savajojau apie tattoo butent ant pilvo...  blush2.gif  bet  kaip pagal;iau liko savaitele iki tos dienos kaip vaziuųosiu ja darytis,predejau bijoti del vieninteles priezasties kad gali issitampyti... ir piesinis praras forma...  cray.gif  galbut kas nors is jusu jau turi pasidarius tattoo ant pilvuko ? 4u.gif

as turiu viena ant kojos nt pilvo daryciaus tokiu atveju jei susilaukciau dar vieno vaikelio nestuke.gif , nes mano drauge pries nestuma buvo kudute kaip lentute o po nestumo visas pilvas nuo sonkauliu, bambos iki pat klubu suplyso (strijos) ir dar dabar nesioja auskara bamboj doh.gif tai vaizdas tikrai graudus unsure.gif
bet zinoma ne visom taip buna, gal busi is tu kurioms neatsiranda striju mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif na tikiuosi... kad man bus viskas ok aciuks.gif ax.gif nes tikrai lb lb noriu ant pilvuko,nors aisku ir bijau del 2 dalyku rolleyes.gif del to kad veliau gali issitampyti unsure.gif g.gif ir del to kad tikriausiai labai skaudes darant tattoo ant pilvo doh.gif ax.gif
Atsakyti