man grazu taturuotes, pati viena turiu ir noriu antros, bet maniskis neleidzia, sako uztenka nes kaip atrodysi... tai manau Lietuvoje bent jau vyresni zmones dar yra konservatyvus ir nepasisako uz tatoo, o jaunimas tai pasisako tik uz

QUOTE(letta_n @ 2009 11 15, 21:33)

QUOTE(Azazella @ 2009 11 21, 19:35)
Mano nuomone dvejopa. Kol dar visai jauna mergina, tai tam tikros tatuiruotes, tam tikrose vietose gal ir visai patrauklu, bet as visad galvoju, o kaip gi tai atrodys kai busi 60? Ar nebus juokinga?
Ne.....mano nuomone - ne juokinga

QUOTE(Azazella @ 2009 11 21, 18:35)
Mano nuomone dvejopa. Kol dar visai jauna mergina, tai tam tikros tatuiruotes, tam tikrose vietose gal ir visai patrauklu, bet as visad galvoju, o kaip gi tai atrodys kai busi 60? Ar nebus juokinga?
a kai busi 60 niekam nerupes kaip pas tave ten kas ir kuriose vietose atrodo

Man grazu tatoo tik MB man neleidzia

QUOTE(jute123456 @ 2009 11 27, 00:02)
Labas
esu pas jus naujoke
mano vardas Justina
paskaitinejau jusu foruma,ir noreciau pasitarti del taturuociu? noriu pasidaryti nediduke tatuiruote ant pilvuko,bet labai bijau kad po gimdymo kada nors gali issitampyti... 

Nebijok

QUOTE(jute123456 @ 2009 11 26, 23:26)
Ant pilvuko as nesidaryciau, nes tikrai ne visom pavykste nestumo metu issaugoti oda, kaip minimum nemazai daliai moteru atsiranda striju, o jei jos atsiras butent tatoo vietoj, manau ilgai griausies. Siulyciau kokia ne taip stipriai '''besitampancia'' kuno vieta.

jau ilga laika savajojau apie tattoo butent ant pilvo...
bet kaip pagal;iau liko savaitele iki tos dienos kaip vaziuųosiu ja darytis,predejau bijoti del vieninteles priezasties kad gali issitampyti... ir piesinis praras forma...
galbut kas nors is jusu jau turi pasidarius tattoo ant pilvuko ?

QUOTE(jute123456 @ 2009 11 27, 13:46)
jau ilga laika savajojau apie tattoo butent ant pilvo...
bet kaip pagal;iau liko savaitele iki tos dienos kaip vaziuųosiu ja darytis,predejau bijoti del vieninteles priezasties kad gali issitampyti... ir piesinis praras forma...
galbut kas nors is jusu jau turi pasidarius tattoo ant pilvuko ? 

as turiu viena ant kojos nt pilvo daryciaus tokiu atveju jei susilaukciau dar vieno vaikelio

bet zinoma ne visom taip buna, gal busi is tu kurioms neatsiranda striju