Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(jute123456 @ 2009 11 27, 15:35)
aciu uz palaikyma 4u.gif  na tikiuosi... kad man bus viskas ok aciuks.gif  ax.gif  nes tikrai lb lb noriu ant pilvuko,nors aisku ir bijau del 2 dalyku  rolleyes.gif  del to kad  veliau gali issitampyti unsure.gif  g.gif ir del to kad tikriausiai labai skaudes darant tattoo ant pilvo doh.gif  ax.gif

drasus sprendimas thumb_yello.gif
Is tiesu labiausiai skauda darant ant kauletu vietu, kur plona oda, o ant raumenuku skauda maziausiai...aisku yra daugiau ir maziau jautriu vietu...Bet viskas bus gerai, jei noras tikrai didelis tuomet nebaisus bus ir skausmas mirksiukas.gif
Nepamirsk pasirodyti naujos tattoo smile.gif Laukiam nuotraukeliu photo.gif
Atsakyti
QUOTE(jute123456 @ 2009 11 27, 00:26)
Laukiu jusu nuomuoniu ar verta darytis tatuiruote ant pilvo  aciuks.gif  4u.gif

Va ,paziurek
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 27, 03:20)
Ant pilvuko as nesidaryciau, nes tikrai ne visom pavykste nestumo metu issaugoti oda, kaip minimum nemazai daliai moteru atsiranda striju, o jei jos atsiras butent tatoo vietoj, manau ilgai griausies. Siulyciau kokia ne taip stipriai '''besitampancia'' kuno vieta.  4u.gif

Daryk pilvo apačioje arba ant kurio nors šono, nes šiose vietose laikui bėgant oda neišsitempia ir piešinis nepakeis savo pradinio vaizdo.

user posted image

Su tatuiruote galima uzdengti randa, ir vietoje randa turesi gera grazi tatuiruote. Labai daug merginu taip ir daro.
Atsakyti
labai grazios nuotraukytes su tattoo ant pilvuko kur su gelytem thumbup.gif wub.gif as tai jau issirinkusi piesinuka,tik kad su katite 4u.gif noras tai labai didelis,bet vistiek truputuka bijau del didelio skausmo ja darant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jute123456 @ 2009 11 28, 00:56)
labai grazios nuotraukytes su tattoo ant pilvuko kur su gelytem thumbup.gif  wub.gif  as tai jau issirinkusi piesinuka,tik kad su katite 4u.gif  noras tai labai didelis,bet vistiek truputuka bijau del didelio skausmo ja darant rolleyes.gif

Na teip ateik pas mane ir podarisiu ta kacuka. Del skausma ne bijok, as turju gero anestezija.
Atsakyti
As jau virs metu svajoju apie tatuiruote ant pilvuko, bet vis neisdrystu. buvau jau ir 50lt imokejus, bet taip ir neatejau pasidaryt... lb bijau skausmo... tas kas daretes, sakykit, kas skaudziau tatoo ar bikini depiliacija vasku?
Atsakyti
turiu pazistama is salono Drakono Zeklas rolleyes.gif jis man irgi sako kad jeigu labai jau noriu tai ir pakentet truputi nebaisu mirksiukas.gif galbut kas galetu ideti savo nuotrukiciu kas turi tatuiruote? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 11 28, 01:35)
As jau virs metu svajoju apie tatuiruote ant pilvuko, bet vis neisdrystu. buvau jau ir 50lt imokejus, bet taip ir neatejau pasidaryt... lb bijau skausmo... tas kas daretes, sakykit, kas skaudziau tatoo ar bikini depiliacija vasku?

biggrin.gif
zymiai maziau
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2009 11 28, 02:17)
biggrin.gif
zymiai maziau

a rimtai? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 11 28, 02:27)
a rimtai? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

rimtai biggrin.gif
Atsakyti
Man ne skaudeja
Atsakyti
grazu, jei kokybiskai padaryta ax.gif
Atsakyti