Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(sniegiuke @ 2009 12 01, 15:14)
as irgi ziaurei noriu tatoo ant apendicito rando ,nes man jis nervus gadina,negraziai atrodo g.gif  o va uzdeciau kokioa tatu tai liuks butu thumbup.gif bet mano vyras ziaurei pries,bet as sakiau jubiliejaus proga nieko jam nesakius pasidarysiu thumbup.gif

Labutis, siūlyčiau pirmiausiai ant to randelio užklijuoti nuplaunamą "tatuiruotę" - taip apsiprasi su naujove, vyro reakciją pamatysi. O gal jam žiauriai nepatiks ? Ar vertėtų dėl to gadinti nuotaiką ? O gal jam tas randelis gražus ? Galima pamėginti randelį ir pašalinti šiuolaikinėmis priemonėmis, pasidomėk Baltijos-Amerikos klinikoje Vilniuje. Aš pati turiu tatuiruotę kairėje krūtinės pusėje, bet ne ant krūties. Dėl to niekada nejaučiau nepatogumų, darbe jos irgi neslepiu ir negalvoju, ką čia apsirengti, kad jos nesimatytų.
Atsakyti
vieną delno dydžio tatuiruotę turiu, o kita jau seniai svajonėse gyvena wub.gif čia žinokit liga, pasidarei ir negali sustoti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 19:45)
vieną delno dydžio tatuiruotę turiu, o kita jau seniai svajonėse gyvena  wub.gif  čia žinokit liga, pasidarei ir negali sustoti...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip noriu trecios tattoo,bet niekaip nesumastau ka tokio grazaus ir originalaus galima butu dar issitatuiruoti g.gif galbut laikui begant... ax.gif
Atsakyti
As viena mazyte turiu ant kojos. Gal kuri daretes ant nugaros palei juosmeni? Man labai graziai atrodo toje vietoje tik idomu ar labai skauda? Noreciau tokia didesne pasidaryti smile.gif
Atsakyti
man grazu paziuret, jei tatuiruote subtili ir ne per didele. Negrazu visokie banalus kataloginiai rastai ir seip issaukiantys vaizdai ant kuno. Dar svarbu kad zmogui tiktu.
Atsakyti
Noriu pasidaryt, bet vis neprisiruošiu...
Atsakyti
Man grazu pas moteri maza ir grazi tattoo, jei didele kokia tai tik prasminga... smile.gif
Atsakyti
man tai ziauriai negrazu. atrodo kaip purvinas kunas...
Atsakyti
Priklauso nuo to kokia tatuiruotė, būna mažų ir labai gražių, būna didelių ir negražių, kurios moteriai išvis netinka ir t.t. smile.gif bet man asmeniškai netrugdo... pati kažkada norėjau jos, nepasidariau ir noras metams bėgant dingo ax.gif
Atsakyti
Gal kas daretes balta tatuiruote? 4u.gif
Atsakyti
Na Lietuvoj bus problemu del darbo.Todel geriau darytis tokioj vietoj,kur nekristu i akis,arba galima butu pridengti rubais.
Tatuiruotes grazu,jeigu jos ne perdideles ir grazus piesinukai.Bet manau,kad tai daugiau turetu buti del saves pacios,pvz.,vasaros atostogu metu galima ir pasipuikuoti,kad ja turi.
Atsakyti
o man ant grazaus kuno graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti