Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(be*starlet @ 2009 04 02, 11:54)
Tavo oda ir darai ka nori.

Protinga moteris pati pagalvos ar patiktų vyrui.
Gal kaip Enigma išsipaišytumėt, ir tada tai tik jūsų reikalas?
Atsakyti
Neturiu nieko pries, kai viskas proto ribose, pati senaiu norejau nedideles tatuiruote, bet dabar dziaugiuosi, kad nesidariau
Atsakyti
as pati nesidaryciau ,man kazkaip nepatinka.o del kitu tai cia kiekv zmogaus asmeninis reikalas,kas gali uzdraust ar dar ka..
Atsakyti
dideles tatuiruotes padarytos del kitu zmoniu o ne sau,t.y. matomose vietose, man nepatinka,bet jeigu delikati,idomi,lyg paslepta- lyg matoma ,tai labai grazu..pati irgi turiu tatoo.
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2009 03 28, 18:22)
Kažkada buvau užsimanius, bet vyras sakė, kad negražu bus, tai taip ir nebesidariau, o dabar dar neapsisprendžiu tai gerai ar blogai  g.gif

Na, mano tatoo darymo istorija siek tiek skirtinga nei iprastai. bet. tas vaikinas, kuris man dare, sake, kad negalima daryti tatoo kai uzsimanai. su tuo noru reikia apie metus-du pravaiksciuoti, rinktis piesini ir t.t.. Nes po to, kai pasidarai, laikui begant atsiranda vienas is dvieju noru: arba nori antros, arba nebenori is sios.

Siaip, visada yra alternatyva - juk galima laikina pasidaryti keletai metu, o ten bus matyti - nori tikros ar ne.

beje, tikrasias reikia ryskinti kas 5 metus, ypac jeigu spalvuotos. as turiu juoda, bet jau irgi... pazaliavo.. bet jai jau 9 metai.. reikia ir krastus apvesti ir truputi spalvos sviezios uzdeti.. bet neprisiverciu..

neseniai uzsimaniau antros... bet... aj.. nebedarysiu daugiau.. liksiu su viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 balandžio 2009 - 18:24
Anksciau vertindavau tik taip ,,grazu'' arba ,,negrazu'', taciau vis dazniau pradedu galvoti apie tokias tattoo, kurios iamzina kazka, kad zmogui itin svarbu, nepamirstama, arba kas paliko didele zyme zmogaus gyvenime rolleyes.gif
Juk ir tokiu tattoo buna, tokiu ir kitais atvejais - tai zmogaus reikalas...
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 03, 13:17)
Protinga moteris pati pagalvos ar patiktų vyrui.
Gal kaip Enigma išsipaišytumėt, ir tada tai tik jūsų reikalas?

Niekas nekalba apie tokius radikalius issitatuiravimus. Ir visgi, tai butu tik mano reikalas. As i vyra nezvelgiu, kaip i duotybe visam gyvenimui. Vyrai gali ir keistis, tatuiruote liks man.
Atsakyti
Man tai nepatinkair tikrai nesidayciau schmoll.gif bet jei kas nori tai kodel gi ne?cia kiekvieno reikalas,bet manau verta pamastyt ar ta tattoo po kiek laiko neatsibos g.gif
Atsakyti
man zinokit irgi negrazu tos taturuotes pas moteris. turiu keleta draugiu kurios ant kulksnies ishsitaturavusios. viena alia elemanta kazkoki, kita drugeli. ir dar veina turiu kuri roze ant peties ishsitaturavusi. tai kai uzsideda suknele vakarine, ta roze nekaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 03 08, 14:11)
todel labai ydomu kitu nuomone, kazkodel Lietuvoje daugeliui zmoniu nepriimtina. Vyras su tatto lyd ir nieko, bet jau moteris tai ne ne ne...

Man tai grazu, kai pas moteri nedidele kukli, per daug neissaukianti tatuiruote. pati irgi noriu visa gyvenima, bet vis nesiryztu,.. Kai gyvenau JAV kuri laika, buvau nuejusi pas tatuiruociu meistra, issirinkau tatuiruote, jis man ja net nupiese, kad pavaiksciociau, paziureciau ar tinka/patinka ir kt diena ateiciau, kad jau isbadytu, ir ka? Apsigalvojau.... Vietoj to nuejau ir prasiduriau bamba doh.gif Truputi gailiuosi dabar rolleyes.gif Nors kita vertus.. tada dar nepazinojau SB, o jis kategoriskai pries tatuiruotes ant moters kuno, o as kartais megstu paerzinti, kad man vis ta noras pasidaryt tatuiruote neblesta tongue.gif
Atsakyti
o ka galvojate apie dabar ypac madingas tatuiruotes, kai israsomas tekstas, sentencija kokia , formules, ar koks zmogui svarbus zodis, sukis ir tt ? Man , asmeniskai labai grazu wub.gif daug graziau nei visokie ornamentai, drugeliai, gelytes.. ir prasme didesne turi..

Atsakyti
As uz, nes pati turiu ir ne viena blush2.gif Bet reikia darytis tokiose vietose, kad senatveje nekeltu problemu.Man labai negrazu, kai issitatuiruoja rankas ir paskui demonstruoja kokiu 80 metu senute jau susiraukslejusia tatuiruote doh.gif
Atsakyti