Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(Viltuke84 @ 2009 04 18, 11:42)
As uz, nes pati turiu ir ne viena  blush2.gif Bet reikia darytis tokiose vietose, kad senatveje nekeltu problemu.Man labai negrazu, kai issitatuiruoja rankas ir paskui demonstruoja kokiu 80 metu senute jau susiraukslejusia tatuiruote  doh.gif

o kurioj vietoj pati pasidarei textine tatuiruote? as pati galvoju ant dilbio vidineje puseje prie alkunes.
Atsakyti
Sveikutes,

As irgi esu uz thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pati sprendziau ar daryti beveik 3 metus biggrin.gif

Ir vizgi as dabar tatuiruote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sunkiau buvo nuspresti ne ka darytis bet kur darytis lotuliukas.gif

Bet labai dziaugiuos pasirinkimu...nes matosi ji taik tada kai pati to noriu thumbup.gif

kai nenoriu paslepiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 18, 12:07)
Sveikutes,

As irgi esu uz  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pati sprendziau ar daryti beveik 3 metus biggrin.gif

Ir vizgi as dabar tatuiruote thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sunkiau buvo nuspresti ne ka darytis bet kur darytis lotuliukas.gif

Bet labai dziaugiuos pasirinkimu...nes matosi ji taik tada kai pati to noriu thumbup.gif

kai nenoriu paslepiu thumbup.gif

O as vis negaliu apsispresti nei del vietos nei del piesinio dvejoju dar. O kokia ta vieta jei ne paslaptis 4u.gif as irgi noreciau, kad labai nekristu i akis
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 18, 13:23)
O as vis negaliu apsispresti nei del vietos nei del piesinio dvejoju dar. O kokia ta vieta jei ne paslaptis  4u.gif  as irgi noreciau, kad labai nekristu i akis

As esu pasidarius.....ant kaklo is nugaros puses..... thumbup.gif
Tad kai nenoriu kad matytusi deduosi golfuka ar plaukais slepiu thumbup.gif
Netgi per vestuves man tokia thumbup.gif sukuosena padare kad jos nesimatytu..... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 18, 12:31)
As esu pasidarius.....ant kaklo is nugaros puses..... thumbup.gif
Tad kai nenoriu kad matytusi deduosi golfuka ar plaukais slepiu thumbup.gif
Netgi per vestuves man tokia  thumbup.gif sukuosena padare kad jos nesimatytu..... 4u.gif

Apie ta vietele ir as galvojau, lbai grazu ir paslepti nesunku, Bet kazkaip daugiau linkstu darytis ant rankos, geguzes 14d turiu laika pas meistra tai dar turiu laiko pagalvoti. Nesinori labai isaukencios arba labai matomoje vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 18, 14:14)
Apie ta vietele ir as galvojau, lbai grazu ir paslepti nesunku, Bet kazkaip daugiau linkstu darytis ant rankos, geguzes 14d turiu laika pas meistra tai dar turiu laiko pagalvoti. Nesinori labai isaukencios arba labai matomoje vietoje 4u.gif

man dar patiko si vieta todel kad pamirsti kad turi tatuiruote todel ji neatsibosta.... thumbup.gif
Realiai pasakius juk as savo tatuiruote tik per veidrodi temacius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet visiems labai patinka ir graziai tvarkingai padaryta thumbup.gif thumbup.gif

O del rankos tai nezinau...man galbut perdaug yprasta g.gif
Bet juk viskas dar priklauso nuo piesinio...kuris gali netikt ant kaklo bet tikt ant rankos...... smile.gif
Mano tikrai manau butu nekaip atrodzius ant rankos g.gif

Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 18, 13:25)
man dar patiko si vieta todel kad pamirsti kad turi tatuiruote todel ji neatsibosta.... thumbup.gif
Realiai pasakius juk as savo tatuiruote tik per veidrodi temacius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet visiems labai patinka ir graziai tvarkingai padaryta thumbup.gif  thumbup.gif

O del rankos tai nezinau...man galbut perdaug yprasta g.gif
Bet juk viskas dar priklauso nuo piesinio...kuris gali netikt ant kaklo bet tikt ant rankos...... smile.gif
Mano tikrai manau butu nekaip atrodzius ant rankos g.gif

tas tiesa, bet tu piesiniu nelabai daug graziu, tikiuosi meistras dar man patars. O ka tu antkaklo pasidariusi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 18, 16:50)
tas tiesa, bet tu piesiniu nelabai daug graziu, tikiuosi meistras dar man patars. O ka tu antkaklo pasidariusi? blush2.gif

Parasiau tau i AZ............ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 18, 15:52)
Parasiau tau i AZ............ mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 04 18, 18:02)

Tavoji taipogi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 18, 19:51)
Tavoji taipogi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O tu savo tattoo Lt dareisi?
Atsakyti
Taip dariausi LT...... 4u.gif

Siaip visi sako kad tikrai kokybiskai padaryta nes daug darbo prie jos sedeta.....smulkiai ir kruopsiai reikejo padaryti kad vaizdas nesusilietu.......... 4u.gif

Tikrai nenusivyliau.... thumbup.gif pasirodo ir pas mus yra geru meistru thumbup.gif
Atsakyti