QUOTE(bim-bam @ 2012 06 12, 21:37)
matyt netinkamuose skudurynuose lankesi
o kokaim darbe reikia atrodyt super puikiai?
mano galva, ne rubais pasipuikuot einama i darba

na suprantu, jei privaloma - kostiumelis, suknele ir pan. man atrodo, svarbu svaru, tvarkinga, atitinka aprangos reikalavimus
Aš esu iš tų moterų, kurios mano, kad atrodyti puikiai reikia visada, nesvarbu ar tai darbas ar ne. Matyt, todėl ir atrodau nepalyginamai geriau už daugumą savo bendraamžių, bet tema ne apie tai.
Nieks ir nesako, kad į darbą reikia eiti su vakarinėm prabangiom suknelėm, bet kostiumėlis kostiumėliui nelygus. Valstybės tarnyba, bankai, įvairios kontoros -tai tos vietos, kuriose žmogus reprezentuoja ne tik savo įstaigą, bet ir šalį. Aš matau kaip atrodo užsienio šalių delegacijų atstovai ir mūsų - kaip kokie valkatėlės, kelnės per trumpos, švarkai išaugtiniai, arba dydžiu per dideli. Šiaip, panaršyk internete, ir pamatysi kaip elegantiškai, skoningai, ir kartu paprastai visada atrodo JAV ambasadorė LT, ir kaip atrodo mūsų dauguma reprezentuojančių moterų - skirtumas tikrai didelis. Kai kurios su tokiom vasara šliurėm ateina į posėdžius, kad galima pagalvoti, jog ką tik iš savo daržo parvyko

, visa laimė, kad jie nebūna š.. aplipę, vadinasi, tinka, nes tvarkingi
Nepyk, bet toks požiūris man truputi atsiduoda prastuomenės mentalitetu. Maximos pardavėja gali ateiti į darbą švariais tvarkingais drabužiais - jų dydis, spalvų kaloritas ir tt. gali būti visai nesvarbu, bet valstybės tarnautojui reikalavimai daug didesni
o ši nuotraukytė puikiai atskleidžiai dažniausiai pasitaikantį darbinį stiliuką - arba mini, arba grybautojos stilius