Įkraunama...
Įkraunama...

Iššūkis: visai neperku naujų rūbų

QUOTE(Jolete @ 2012 03 13, 11:36)
O jeigu svoris kinta?  g.gif

as butent del to i antru ranku parduotuve einu - mano svoris daznai kinta, tad parduotuvese gal kartais per brangu nauja drabui pirkt doh.gif

aisku, tenka kai ka ir parduotuvese pirkti, bet susiduriau su siokia tokia problema - as parduotuvese LT retai randu ka nors grazaus tinkamos ismieros arba kaina "kanda" blush2.gif doh.gif
o antru ranku parduotuvese UK 16 ar 18 dydzio graziu graziausiu rubu esu radusi, ne maisu, o ir kaina priimtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 06 08, 15:23)
gerai,stilingai apsirengti galima visiskai nekrutinant smegenu.

kalbama ne apie stilių - kalba eina apie etiketą. Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kad skuduryne galima būtų rasti puikių darbinių kostiumėlių ar suknelių ax.gif su kuriais atrodytum puikiai, tikrai super puikiai
Aš dirbu valstybės tarnyboje, tad labai dauuuuuuuuuug "grožybių" prisižiūriu, kurios greičiausiai tikrai būna iš skudurynų, nes parduotuvėse tokių rūbų nelabai tenka matyti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 12, 19:55)
kalbama ne apie stilių - kalba eina apie etiketą. Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kad skuduryne galima būtų rasti puikių darbinių kostiumėlių ar suknelių  ax.gif su kuriais atrodytum puikiai, tikrai super puikiai
Aš dirbu valstybės tarnyboje, tad labai dauuuuuuuuuug "grožybių"  prisižiūriu, kurios greičiausiai tikrai būna iš skudurynų, nes parduotuvėse tokių rūbų nelabai tenka matyti

matyt netinkamuose skudurynuose lankesi biggrin.gif

o kokaim darbe reikia atrodyt super puikiai?
mano galva, ne rubais pasipuikuot einama i darba g.gif na suprantu, jei privaloma - kostiumelis, suknele ir pan. man atrodo, svarbu svaru, tvarkinga, atitinka aprangos reikalavimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Terba @ 2012 06 12, 01:30)
Lietuva- Vakarų Europos sąvartynas? Taip kuistukams, - jei ten būtų vietinės rinkos "lobiai". Jei užjūrio "turtai" - tai nelabai...

Apie tai,kad ekonomine padetis lietuvi vercia tenkintis "vakaru europos savartynu" ,matyt isvis,patylesime.smile.gif
Atsakyti
Negalėčiau sakyt kad visiškai neperku rūbų. Kartą per metus apsilankau Lenkijos parduotuvėse ir ten nusiperku reikalingų rūbų. Vis gi ten dvigubai pigiau. mirksiukas.gif O Lietuvoje....į parduotuvę nueinu tik esant rimtam reikalui ir tai ieškau rūbų tik pigiose arba ten kur vyksta akcijos. Visokiose akropolinėse parduotuvėse nematau reikalo lankytis. Kasdieniai rūbai mano yra buvę nešioti 'nekasdieniniai', taip pat reikalui esant perkami tik skudurynuose ar išpardavimuose. O tokio pirkimo kaip pasigerinti nuotaikai aš išvis nesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 06 12, 21:37)
matyt netinkamuose skudurynuose lankesi  biggrin.gif

o kokaim darbe reikia atrodyt super puikiai?
mano galva, ne rubais pasipuikuot einama i darba  g.gif  na suprantu, jei privaloma - kostiumelis, suknele ir pan. man atrodo, svarbu svaru, tvarkinga, atitinka aprangos reikalavimus  rolleyes.gif

Aš esu iš tų moterų, kurios mano, kad atrodyti puikiai reikia visada, nesvarbu ar tai darbas ar ne. Matyt, todėl ir atrodau nepalyginamai geriau už daugumą savo bendraamžių, bet tema ne apie tai.

Nieks ir nesako, kad į darbą reikia eiti su vakarinėm prabangiom suknelėm, bet kostiumėlis kostiumėliui nelygus. Valstybės tarnyba, bankai, įvairios kontoros -tai tos vietos, kuriose žmogus reprezentuoja ne tik savo įstaigą, bet ir šalį. Aš matau kaip atrodo užsienio šalių delegacijų atstovai ir mūsų - kaip kokie valkatėlės, kelnės per trumpos, švarkai išaugtiniai, arba dydžiu per dideli. Šiaip, panaršyk internete, ir pamatysi kaip elegantiškai, skoningai, ir kartu paprastai visada atrodo JAV ambasadorė LT, ir kaip atrodo mūsų dauguma reprezentuojančių moterų - skirtumas tikrai didelis. Kai kurios su tokiom vasara šliurėm ateina į posėdžius, kad galima pagalvoti, jog ką tik iš savo daržo parvyko doh.gif, visa laimė, kad jie nebūna š.. aplipę, vadinasi, tinka, nes tvarkingi g.gif
Nepyk, bet toks požiūris man truputi atsiduoda prastuomenės mentalitetu. Maximos pardavėja gali ateiti į darbą švariais tvarkingais drabužiais - jų dydis, spalvų kaloritas ir tt. gali būti visai nesvarbu, bet valstybės tarnautojui reikalavimai daug didesni

o ši nuotraukytė puikiai atskleidžiai dažniausiai pasitaikantį darbinį stiliuką - arba mini, arba grybautojos stilius
user posted image
Atsakyti
tai cia jusu nuomone wink.gif kas vienam atrodo puikiai, kitam visai ne, tad ir apibendrintai sprest nereiktu. gal kazkam ir jus neatrodot puikiai mirksiukas.gif

o ir tarnyba tarnybai nelygu, ir atlyginimas skiriasi manau wink.gif kai kurios net daug isleisdamos nesugeba atrodyt puikiai.

kitos tiesiog turi ka veikt ir negali sekt naujasiu tendenciju, kad kazkam itiktu ax.gif

o daznai uztenka siek tiek kurybiskumo ir ruba galima prikelt naujam gyvenimui. arba zaist aksesuarais.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 06 14, 14:17)
tai cia jusu nuomone wink.gif kas vienam atrodo puikiai, kitam visai ne, tad ir apibendrintai sprest nereiktu. gal kazkam ir jus neatrodot puikiai  mirksiukas.gif

Tai, kad iš bendradarbių ir kitų moterų dažnai sulaukiu komplimentų manau pasako užtektinai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 12, 21:55)
kalbama ne apie stilių - kalba eina apie etiketą. Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kad skuduryne galima būtų rasti puikių darbinių kostiumėlių ar suknelių  ax.gif su kuriais atrodytum puikiai, tikrai super puikiai

Skuduryne perku tik Ralph Lauren, Tomy Hilfilger ir kitų dėdžių skudurus rolleyes.gif reikia tik paieškoti mirksiukas.gif vardinių rūbų galima rasti, kokių LT parduotuvėse nei su žiburiu nerasi.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 15, 17:41)
Tai, kad iš bendradarbių ir kitų moterų dažnai sulaukiu komplimentų manau pasako užtektinai  tongue.gif

tai ne vien apie jus sakau, o apskritai. negali visiems viskas vienodai patikt ir tikt wink.gif

esu macius kelias moteris, kur irgi dauguma rubu is skudurynu - paziurejus net nepasakytum niekaip!! schmoll.gif tai dar ir skonis, supratimas ir panasus dalykai daug ka lemia. juk ir pardotuvese normaliose apsipirkus kita gali visiskai nekaip atrodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 06 15, 18:56)
Skuduryne perku tik Ralph Lauren, Tomy Hilfilger ir kitų dėdžių skudurus  rolleyes.gif reikia tik paieškoti  mirksiukas.gif vardinių rūbų galima rasti, kokių LT parduotuvėse nei su žiburiu nerasi.

TH vokietijoje yra visai nebrangi firma - kiekvienam įperkama, tik čia LT jis iškeltas į prabangos prekę ax.gif
Jei neturite laiko perskaityti knygos Gomora, tai bent filmą pažiūrėkite, tada tikrai suprasite kodėl neverta girtis, kad dėvite Lauren ar Chanel tongue.gif, nes nei Lauren'o, nei chanel'o fabriko jie nė iš tolo nebuvo matę lotuliukas.gif Bet jei jūs esate etikečių vergė- tai tik ten ir pirkite, nes net pas du brolius tos pačios honkongo prekės
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 15, 19:11)
TH vokietijoje yra visai nebrangi firma - kiekvienam įperkama, tik čia LT jis iškeltas į prabangos prekę ax.gif
Jei neturite laiko perskaityti knygos Gomora, tai bent filmą pažiūrėkite, tada tikrai suprasite kodėl neverta girtis, kad dėvite Lauren ar Chanel  tongue.gif, nes nei Lauren'o, nei chanel'o fabriko jie nė iš tolo nebuvo matę  lotuliukas.gif Bet jei jūs esate etikečių vergė- tai tik ten ir pirkite, nes net pas du brolius tos pačios honkongo prekės

Lietuvoje daug zinomesniu firmu iskeliamos, kai kitur jos eilines parduotuves, o pas mus svaigsta, kokie geri kokybiski rubai ir pan. gal ir geri, visu neisbandzius, bet siaip sakau, kad pas mus kiek kitaip ziurima i tai.
Atsakyti