QUOTE(Malena @ 2012 06 18, 11:45)
Skaičiau skaičiau ir niekaip nesupratau ką ši tema veikia ekologijos skyrelyje. Dauguma ten perka, nes neįperka kitur, dzin jom visa ekologija, motyvas-sutaupyti. Čia žiūrima asmeninės naudos, ne naudos gamtai, taigi.
Antra niekaip nesuprantu kodėl taip akcentuojami skurlyne rasti brandai...Jei skurlys dailus ir kokybiškas, tai koks skirtumas kokia jo etiketė? Kitoje SM temoje ("kuistukų lobiai") esu mačiusi ne vieną "lobį", kuris akivaizdžiai pirktas tik dėl etiketės, išvaizda primena senobišką grindų skurlį. Kodėl senobišką? Nes dabartiniais laikais grindys plaunamos tam skirtomis šluostėmis ir t.t.
sutinku visu 1000 %
QUOTE(Leksa @ 2012 06 18, 11:45)
*o tai jus viska perziurit

taigi cia tikrai tada siaubas. Gali ir valandos tam nepakakt

As ziuriu rubus tik tu spalvu, kurios man tinka ir patinka, pvz. kelnes juodos ar pilkos, jei vasarines tai tik smelines. Palaidines irgi gali buti tik tam tikros spalvos, kad ir prie veido, ir prie kitu rubu tiktu. Tai to ziurejimo kartais kelios minutes gaunasi ar net tiek nebuna.
*
***o ka laikot baisaus ilgio sijonu? Siaip, smalsu.... Iki zemes ar ilgi, kuris moteriai pagal figura netinka?
Aš retai ieškau ko nors konkretaus, tiesiog pereinu parduotuves, ir jei kas užkliūna - pažiūriu, patinka pasimatuoju, ir jei labai patinka -nusiperku. Visada pagalvoju ar turėsiu prie to daikto kitus aksesuarus ir t.t., jei kažko reikia, tai permetu galvoje ką ką esu mačiusi ir perku. Man patinka spalvoti drabužiai, turiu tik dvejas juodas kelnes, vienas žalias ir vienas baltas, nors kelnių beveik niekada nemūviu. Man patinka suknelės, turiu jų visokių spalvų, derinių, prie jų derinu megzstukus, švarkus, batelius ir rankines. Todėl tam, kad ten rasčiau ką nors pritaikomo - teko peržiūrėti viską, nes vien spalva man nieko neduoda - aš pradedant apatinais ir baigiant auskrais - turiu visokiausių spalvų
Baisus ilgis - ties blauzdos viduriu ir dar beformis toks, arba koks trapecinis. Taip, kai kurioms moterims, tokio ilgio tiesaus kirpimo sijonas gali visai tikti ir gražiai atrodyti, bet dažniausiai tai sukelia baisų vaizdą. Jau geriau tada tegul ilgus, žemę šluojančius dėvėtu.
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2012 06 18, 12:47)
cia kas?
i teatra as pvz einu ir su vaiku, ir be vaiko

yra ir vaikisku spektakliu, jei ka. tai ten apranga siek tiek skiriasi nei i iprasta spektakli. bet kazkaip neturiu nei laiko, nei didelio noro visu apziurinet ten susirinkusiu ir siaip nesureiksminu rubu. aisku, pasiderini daugiau ar maziau prie 'kodo' bet kur einant, bet kulto is ju nedarau ir kitus sutinku ne pagal rubus
aš nekalbu apie vaikų teatrus, o sakau, kad su tais pačiais džinsais, su kuriais į balą sėdate ir teatrą dažna einate." Jūs" tiesiog apibendrintos, kaip pvz., Manto žmonelė su tais pačiais džinsais ir nudrožtų rudu golfų ir į turgų dešrų eina pirki ir į Ibelphautaitės premjerą, tik dar platsmasinius karolius užsidėjo.
Sakykite ką norite, bet dramos teatras premjera ir skarmalai - nu nedera. Gal jūs kokius kompleksus jaučiate puošiantis

, vaikystės traumos, nesuprantu iš kur tokia nemeilė sau, tarsi, pasipuošusi moteris kažkokia nederama, o kai vyras paskui pažiūri į kitą moterį - ją barakuda išvadinate