QUOTE(Silverstrija1978 @ 2013 01 25, 15:08)
Aš niekada neperku apatinio trikotažo, pirštinių, kepurių iš second handų. O visa kita - pilnu tempu - be umanos nuogi vaikščiotume
nes naujų tiesiog nerandu, siaubą varo man visi tie akropoliai, vaikams ten rasčiau, na bet kainos, tai jau atsiprašau... gėdos turėtų su tokia kokybe ir kainomis
Tik su batais nesiseka - esu tik vienas basutes nusipirkus, ir tas prieš 7 metus gal. Tik su jomis ir grybelį.. ar taip tik sutapo. dabar dezinfekuočiau su rimtesbėm priemonėm, tąkart tiesiog išpurškiau vaistinėje pirktu antiseptiku avalynei. Girdėjau, kad kiti su formalinu smardina balkone maišeliuose savaitei palikę. Kaip darote Jūs?

Tik su batais nesiseka - esu tik vienas basutes nusipirkus, ir tas prieš 7 metus gal. Tik su jomis ir grybelį.. ar taip tik sutapo. dabar dezinfekuočiau su rimtesbėm priemonėm, tąkart tiesiog išpurškiau vaistinėje pirktu antiseptiku avalynei. Girdėjau, kad kiti su formalinu smardina balkone maišeliuose savaitei palikę. Kaip darote Jūs?
galejot ir gaut grybeli, nekeista, bet lygiai taip pat ji galima "susiveikt" nauju batu parduotuvese... Tad skirtumo mazai. Uztenka pravalyti geru dezinfektantu ir ant saules kokiai valandelei padeti, uztenka.
Del kvapo - jei jau odini drabuzi nusipirkot uz tikrai gerai kaina, nepagailekit nunesti i valykla. Tikrai nepasigailesit

O del apatinio trikotazo - as esu pirkusi ir apatini trikotaza is SH, parsinesusi isskalbiau su dezinfektantu ir uz 3 lt. turiu tai, kas Triumfe kainuoja 40 lt..

Kadangi gyvenu gana uzdarai (3 vaikai, mazasis mazas), i miesta vaziuoju retai, tai pastebejau dar toki dalyka viename SH tinkle - net UK tos firmos drabuziukai kainuoja pigiau, nei pas mus deveti